28 / 03 / 2024

sakarya 2016 yatırımları

sakarya 2016 yatırımları

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, gerçekleşen Kasım Olağan Genel Kurulu’nun ardından açıklamalarda bulundu.

Sakarya Pamukova'ya yeni çehre!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut şehrin güney ucu Pamukova’da devam eden asfalt çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sakarya Arifiye'ye yeni hal binası yapılacak!

Sakarya Arifiye ilçesi, Kirazca mahallesi'nde 95.121 metrekare arsa üzerine Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksi inşa edilecek. Yeni hal binasının ihalesi 28 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Sakarya'ya 200 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Yasası ile hizmet alanına dahil olan güney bölgelerinde devam eden ve tamamlanan yatırımlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sakarya Katlı Otopark projesi yıl içinde tamam!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı şehir merkezinde yapımı devam eden Katlı Otopark Projesi ile ilgili sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulundu.

Sakarya Bağlar caddesi yeni yüzüne kavuştu!

Serdivan Bağlar Caddesi’nde başlatılan asfalt çalışmalarının sonlandığını açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Serdivan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Serdivan Belediyesi arasında kalan arterde içmesuyu yenileme hattı çalışmaları tamamladı" dedi

Sakarya'ya 336 bin ton asfalt!

16 ilçenin tamamında hayata geçirilen çalışmalarda 336 bin ton asfalt kullandıklarına dikkat çeken Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, çalışmaların toplam maliyetinin 32 milyon lirayı bulduğunu aktardı.

Sakarya'ya 500 milyonluk yatırım yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, göreve geldikleri günden bu yana 16 ilçenin tamamında hayata geçirilen altyapı ve içmesuyu yatırımlarına ilişkin değerlendirmelerini paylaştı.

Sakarya'da hangi yatırımlar yapılacak?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ile bir araya geldi, Başkan Toçoğlu yeni yatırımlar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Sakarya'ya 8.5 milyonluk yatırım!

Gevye ve Pamukova ilçelerine hizmet sunacak atıksu arıtma tesislerinde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Şehrimizin doğal güzelliklerinin korunması konusunda birçok projeyi hayata geçiriyoruz" dedi

Ali Oktar Sakarya projelerini anlattı!

Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, 16 ilçenin tamamında sürdürülen proje çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Oktar, Büyükşehir’in çalışmalarını ‘her yeni gün yeni bir proje’ olarak özetledi.

Zeki Toçoğlu'ndan Sakarya'ya yatırım müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Adapazarı ilçe merkezindeki ana yolları yenileyeceğiz. Asfalt sorununu çözeceğiz. Asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte yol çalışması başlatacağız” dedi.

Sakarya'ya 480 milyonluk altyapı yatırımı yapılacak!

SASKİ Olağan Genel Kurulu’nun ikinci birleşiminde 2016 yılı bütçesi belirlendi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu “Su ve Kanalizasyon İdaremiz gelecek yıl şehrimize 480 milyonluk bütçeyle hizmet verecek" dedi

Sakarya Büyükşehir'in 2016 bütçesi 450 milyon TL!

Kasım Ayı Olağan Meclisi’nin ikinci birleşiminde Büyükşehir’in bütçesi onaylandı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yeni dönemde şehrimize 450 milyonluk bütçeyle hizmet edeceğiz. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya'daki 9 projenin temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun müjdesini verdiği 101 milyon liralık 9 projenin temeli gerçekleştirilen tören ile atıldı, temel atma törenine Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da katıldı...

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Sakarya Arifiye yatırımları hız kesmiyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Zeki Toçoğlu, “İlçemize değer katacak yatırımlara imza attık. Arifiye Park’ı kısa süre içerisinde tamamladık. Hal kompleksimiz sona eriyor" dedi.

Zeki Toçoğlu: Arifiye’ye değer katan yatırımlar yapıyoruz!

Arifiye’de gençlerle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin geleceğine yönelik yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

Sakarya yatırımları hız kesmiyor!

Şehrin farklı noktalarında esnaflarla görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’yı geleceğe hazırlamak için yatırımların sürdürüldüğünü söyledi. 

AVM yatırımları mağazalaşmayı artırıyor!

Vepa Grup Genel Müdürü Murat Usta mağaza sayısındaki artışa AVM yatırımlarının etkisi olduğunu ifade etti. 2004 yılında ilk mağazayı açtıklarını söyleyen Usta 2016 itibariyle Türkiye genelinde 38 mağazaya sahip olduklarını belirtti.

Sakarya'da hangi yatırımlar yapıldı?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle kentte hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Sakarya Büyükşehir'den Hendek'e önemli yatırımlar!

Hendek muhtarlarıyla bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Hendek yatırımları hakkında bilgilendirme yaptı.

İnşaat yatırımları referandumu bekliyor!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, yatırımcıların 2016'da 'bekle gör' politikası izlediğini söyledi. Çiçek, inşaat firmalarının yatırımlarını referandumdan sonraya bıraktığını belirtti.

2016'da yatırımların yüzde 56'sı 15 Temmuz'dan sonra yapıldı!

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) Başkanı Arda Ermut, 2016'da Türkiye'ye yapılan yatırımları değerlendirdi. Ermut, Türkiye yatırımlarının yüzde 56'sının 15 Temmuz'dan sonra yapıldığını belirtti.

Ankara Elmadağ'da belediye yatırımları konuşuldu!

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, 2016 yılında hayata geçen yatırımlarını ve 2017 projelerini değerlendirdi. Toplantı Kültür ve Sanat Merkezi Salonu’nda gerçekleşti.

Kayseri Büyükşehir 2016'da 550 milyonluk yatırım yaptı!

2016 yatırımlarını değerlendiren ve 2017 yılında yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgi veren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, başka şehirlerin erişemeyeceği ölçeklerde yatırım yaptıklarını söyledi.

Ankara Büyükşehir'den kente estetik katan yatırımlar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, her yıl olduğu gibi 2016’da da yoğun bir faaliyet programı gerçekleştirdi. İşte o yatırımlar...

Bursa Büyükşehir 2017 yatırımlarını programladı!

Ulaşımdan altyapıya, tarihi ve kültürel mirastan kırsal kalkınmaya kadar her alanda 2016 yılını yatırımlarla dolu dolu geçiren Büyükşehir Belediyesi, 2017 yatırımlarını da programladı.

sakarya 2016 yatırımları Haberi

sakarya 2016 yatırımları



Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, gerçekleşen Kasım Olağan Genel Kurulu’nun ardından açıklamalarda bulundu. Yeni yılda 550 Milyon TL’lik bütçeyle şehre hizmet vereceklerini belirten Rüstem Keleş, “Yeni dönem performans programımızı belirledik. Kurumumuzun 2023 vizyonu dahilinde şehir genelinde 1,6 Milyar TL’yi aşan yatırım yapacağız. Sakaryamızın gelecekte su sıkıntısı yaşamaması için her türlü önlemi almaya ve gerekli projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.


Kuzeye 233 milyon

Rüstem Keleş, “16 ilçemizde de devam eden yatırımlarımız var. Bunların yanı sıra tüm ilçelerimiz için yeni proje ihalelerine de çıkıyoruz. Planlanan projelerimizle Kocaali ve Karasu yatırımlarımız 233 milyonu bulmuş durumda. Karasu Atıksu Arıtma Tesisimiz devrede. Kocaali Atıksu Arıtma Tesisinin yapımına başladık. İki ilçemiz için başlattığımız içmesuyu imalatlarımız sürüyor. Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma...