19 / 04 / 2024

sakarya atıksu arıtma tesisi projeleri

sakarya atıksu arıtma tesisi projeleri

Pamukova ve Geyve'ye hizmet verecek atıksu arıtma tesisi ile ilgili açıklama yapan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş “Yaklaşık 8,5 Milyonluk projemiz 40 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor" dedi

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi 28 Mayıs'ta ihaleye çıkıyor!

Kocaali’de görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; “İlçe için projelendirdiğimiz 120 kilometrelik kanalizasyon hattının 80 kilometresi tamamlandı. Atıksu Arıtma Tesisi çalışmaları sürüyor" dedi

Rüstem Keleş: Sakarya'da 6 yeni arıtma tesisi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sıı ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, yeni yılla birlikte içmesuyu yatırımlarının aralıksız devam edeceğini ve şehre 6 yeni içmesuyu arıtma tesisi kazandıracaklarını ifade etti.

Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’nde sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’nde zaman zaman yaşanan koku problemini ortadan kaldıracak projenin montajında sona gelindiğini belirtti.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi yükseliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatının son sürat devam ettiğini söyledi.

Sakarya Karaman Atıksu Arıtma Tesisi tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki son durumla ilgili bilgi verdi.

Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'nde montaj başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’nde zaman zaman yaşanan koku problemini ortadan kaldıracak projede montajın başladığını belirtti.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nde çalışmalar sürüyor!

Sakarya Kocaali İlçesi'nde yapımı devam edecn Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi için çalışmalar hızla devam ediyor.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi 50 milyon liraya mal olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Kocaali ilçesine hizmet sunacak olan Kocaali Atıksu Arıtma Tesisinde çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Karaman Atıksu Arıtma Tesisi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karaman Atıksu Arıtma Tesisinin üzerinin kapatılacağı projede devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi 50 milyon TL'ye mal olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Kocaali ilçesine hizmet sunacak olan Kocaali Atıksu Arıtma Tesisinde önemli bir aşamaya geçtiklerini açıkladı.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nde çalışmalar hızlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Kocaali’ye hizmet sunacak olan Kocaali Atıksu Arıtma Tesisinde çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlediğini açıkladı.

Sakarya Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'nde çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karaman Atıksu Arıtma Tesisinin üzerinin kapatılacağı projede çalışmaların başladığını duyurdu.

Karasu Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, geçtiğimiz günlerde hizmete alınan Karasu Atıksu Arıtma Tesisi’nde incelemelerde bulundu.

Geyve-Pamukova Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Pamukova ve Geyve’ye hizmet sunacak olan Geyve-Pamukova Atıksu Arıtma Tesisinde çalışmaların tamamlandığını açıkladı.

Sakarya Karasu Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karasu Atıksu Arıtma Tesisi Projesi’nde sona gelindiğini açıkladı.

sakarya atıksu arıtma tesisi projeleri Haberi

sakarya atıksu arıtma tesisi projeleri


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Pamukova ve Geyve ilçelerine hizmet verecek atıksu arıtma tesisi yapım çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. İki ilçede de kanalizasyon hattı imalatının tamamlandığını belirten Rüstem Keleş, “Yeni Büyükşehir Yasası ile hizmet sınırlarımıza dahil olan ilçelerimizde hemen çalışmalara başladık. Bu kapsamda Pamukova ve Geyve ilçelerimizde önemli altyapı yatırımlarını hayata geçirdik. Bölgede 200 kilometrenin üzerinde kanalizasyon ve yağmursuyu hattı oluşturduk. Aynı zamanda da kanalizasyon hatları ile entegre olacak atıksu arıtma tesisinin de yapımına başlamıştık. Projemizde çalışmalarımız önemli ölçüde tamamlandı” dedi.


8,5 Milyonluk Yatırım

Alifuatpaşa Mahallesi’nde yapım çalışmalarının sürdüğü arıtma tesisinde mekanik parça montajının da başladığını belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Yaklaşık 8,5 Milyonluk projemiz 40 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Tesis içerisindeki...