29 / 03 / 2024

sakarya erenler kentsel dönüşüm projesi

sakarya erenler kentsel dönüşüm projesi

Sakarya'nın Erenler ilçesinde belediye tarafından başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşaatına başlanılan 4 bin konutun yapımı tamamlandı. Proje kapsamında 144 konutun teslimi gerçekleşti.

Sakarya Erenler’de kentsel dönüşüm temel atma töreni gerçekleşti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Sakarya Erenler Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında Sakarya Erenler’de Kentsel Dönüşüm temel atma töreni gerçekleştirildi.

Sakarya Erenler'de kentsel dönüşümün temeli atıldı!

Sakarya Erenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni gerçekleşti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Hükümetin TOKİ ve yerel yönetimlerin iş birliğiyle toplu konutta devrim gerçekleştirdiğini belirtti.

Sakarya Erenler'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Erenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Temel Atma Töreni, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Doç. Dr. Ayşenur İslam'ın katılımlarıyla bugün gerçekleştirilecek.

Sakarya Erenler'deki kentsel dönüşüm 3,5 yılda bitecek!

Erenler Belediyesi Meclis Üyeleri Kentsel Dönüşüm Projesi birinci etap 280 konut ve 2 ticaret merkezi inşaat çalışmalarını yerinde incelediler. Cavit Öztürk: "Kentsel Dönüşüm Projemizi 3,5 yılda bitirmeyi hedefliyoruz." dedi.

Erenler Kentsel Dönüşüm projesinde ilk adım atılıyor!

Yenimahalle ve Küpçüler’de 666 dönüm alan için startı verilen Kentsel Dönüşüm’de 280 konut ve iki ticaret yeri için ihaleye çıkılacak. Belediye Başkanı Cavit Öztürk ihaleyi Sakaryalı firmaların almasını çok istiyor.

Çevre Bakanlığı, Sakarya'da bin 850 konut üretimi için düğmeye bastı!

Bölgedeki dönüşüm, kendi içinde tamamlanacak, proje etap etap uygulanacak, hak sahipleri evinden çıkmadan rezerv alanda konut üretimine başlanacak. İlk etapta 280 konut ve 2 adet ticaret biriminin inşasına başlanacak...

Sakarya Erenler'de kentsel dönüşüm kapsamında 1850 konut inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Sakarya Erenler Belediyesi arasında imzalanan protokolle, kentsel dönüşüm kapsamında ilçede 1850 konut üretilecek. Proje alanı 35,80 hektarlık 1. Proje Alanı ve 12,40 hektarlık 2. Proje Alanından oluşuyor...

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesi kapsamında 4 bin yeni konut inşa edilecek!

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesinin önümüzdeki günlerde kamuoyuna tanıtımı yapılacak. Erenler ilçesini neredeyse tamamen değiştirecek olan proje kapsamında yaklaşık 4 bin yeni konut inşa edilecek.

Sakarya Erenler ilçesinde kentsel dönüşüm taslak projeleri hazır!

Erenler Belediyesi’nin öncelikli projeleri arasında bulunan ve Başkan Öztürk’ün olmazsa olmazım dediği Erenleri sil baştan dönüştürecek olan büyük kentsel dönüşüm projesi ile ilgi teknik çalışmaların tamamlandığı açıklandı...

Sakarya için acil kentsel dönüşüm çağırısı! Yerel ve merkezi yönetimler bir araya gelerek hemen tedbir alınmalı!

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Ahmet Uçak, yerel ve merkezi yönetimlerin bir arada çalışarak kentsel dönüşüm gibi atılması gereken adımların atılması ve bir an evvel tedbirlerin alınması gerektiğine vurgu yaptı. 

Sakarya'da konut ve ticaret imarlı 2 arsa satılacak! Kaçırmayın!

Sakarya İli Erenler Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler'de yer alan ticaret ve konut alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Türk Kızılay, Sakarya'da bahçeli ev satıyor! Konut sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat!

Türk Kızılay Sakarya Şubesi, Sakarya ili, Erenler ilçesi, Erenler mahallesinde yer alan bahçeli kargir ev niteliğindeki konutu satıyor. Peki Sakarya Erenler'de yer alan konutun fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Belediye konut imarlı arsa satacak! KDV'den muaf imarlı arsayı kaçırmayın!

Sakarya İli Erenler Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa KDV'den de muaf.

Belediyeden ticaret alanı imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Sakarya İli Erenler Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler ilçesinde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte yatırımcıların radarına giren o ihale ilanı...

Sakarya Erenler'de 42.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler'de yer alan gayrimenkulü 42 milyon 190 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Sakarya Erenler'e kentsel dönüşüm müjdesi!

Sakarya Erenler Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda kentsel dönüşüm için imar planlarına onay verildi.

Sakarya Erenler Belediyesi'nden esnafa kira yardımı!

Sakarya Erenler Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda belediyeye ait iş yerlerinden kira alınmamasına karar verdi. 

Sakarya'daki miras kavgası kanlı bitti! Bir aile yok oldu!

Sakarya Erenler Kamışlı Mahallesi'nde arazi satışı nedeniyle yaşanan miras kavgası kanlı bitti...

Sakarya Erenler için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili, Erenler ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya'da kentsel dönüşüm başlıyor! 

İller Bankası Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya'da yakın zaman içerisinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını dile getirdi. 

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesinde son 67 konut satışta!

Sakarya'da Erenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Konutları'nda son 65 konut satışta.

sakarya erenler kentsel dönüşüm projesi Haberi

sakarya erenler kentsel dönüşüm projesi

Sakarya'nın Erenler ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında 666 dönüm alana inşa edilecek 4 bin konuttan yapımı tamamlanan 144 konut bu yılsonunda hak sahiplerine teslim edilecek. 

Kocaali Gazetesi'nden Aslı Çam'ın haberine göre, 34 dönüm arazi üzerinde başlatılan dönüşüm projesi kapsamında daire büyüklükleri 80 metrekare ile 192 metrekare arasında değişen 144 bağımsız bölüm inşa edildi. Dublex ve triplex dairelerin yer aldığı projede, 1 kültür merkezi bulunuyor. 3 Kasım 2016 tarihinde yapım ihalesi yapılan projede tamamlanan daireler hak sahiplerine teslim edildi.

Projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, ''Çok kısa zamanda bitirdiğimiz ikinci kentsel dönüşüm konutları şu anda oturacak hale getirildi. Konutların satışı ve hak sahiplerine verme çalışmaları devam ediyor. İsminin Nehir konakları koyduğumuz sitenin içerisinde 14 konut yer almaktadır. 80...