29 / 03 / 2024

sakarya Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi

sakarya Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Kocaali ilçesine hizmet sunacak olan Kocaali Atıksu Arıtma Tesisinde çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi 28 Mayıs'ta ihaleye çıkıyor!

Kocaali’de görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; “İlçe için projelendirdiğimiz 120 kilometrelik kanalizasyon hattının 80 kilometresi tamamlandı. Atıksu Arıtma Tesisi çalışmaları sürüyor" dedi

Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’nde sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’nde zaman zaman yaşanan koku problemini ortadan kaldıracak projenin montajında sona gelindiğini belirtti.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi yükseliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatının son sürat devam ettiğini söyledi.

Sakarya Karaman Atıksu Arıtma Tesisi tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki son durumla ilgili bilgi verdi.

Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'nde montaj başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’nde zaman zaman yaşanan koku problemini ortadan kaldıracak projede montajın başladığını belirtti.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nde çalışmalar sürüyor!

Sakarya Kocaali İlçesi'nde yapımı devam edecn Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi için çalışmalar hızla devam ediyor.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi 50 milyon liraya mal olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Kocaali ilçesine hizmet sunacak olan Kocaali Atıksu Arıtma Tesisinde çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Karaman Atıksu Arıtma Tesisi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karaman Atıksu Arıtma Tesisinin üzerinin kapatılacağı projede devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi 50 milyon TL'ye mal olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Kocaali ilçesine hizmet sunacak olan Kocaali Atıksu Arıtma Tesisinde önemli bir aşamaya geçtiklerini açıkladı.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nde çalışmalar hızlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Kocaali’ye hizmet sunacak olan Kocaali Atıksu Arıtma Tesisinde çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlediğini açıkladı.

Sakarya Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'nde çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karaman Atıksu Arıtma Tesisinin üzerinin kapatılacağı projede çalışmaların başladığını duyurdu.

Karasu Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, geçtiğimiz günlerde hizmete alınan Karasu Atıksu Arıtma Tesisi’nde incelemelerde bulundu.

Geyve-Pamukova Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Pamukova ve Geyve’ye hizmet sunacak olan Geyve-Pamukova Atıksu Arıtma Tesisinde çalışmaların tamamlandığını açıkladı.

Sakarya Kocaali'ye arıtma tesisi inşa edilecek!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, 50 milyon liralık proje ile Sakarya Kocaali'ye yeni bir atıksu arıtma tesisi kazandıracaklarını açıkladı.

sakarya Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi Haberi

sakarya Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Kocaali ilçesine hizmet sunacak olan Kocaali Atıksu Arıtma Tesisinde çalışmaların devam ettiğini açıkladı. Rüstem Keleş, “Sakarya’nın birçok bölgesinde inşa ettiğimiz atıksu arıtma tesisleri ile şehrimizin atıksularını yüksek teknoloji ile arıtıyoruz. Kuzey bölgemize yeni bir tesis daha kazandırıyoruz. 50 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiğimiz Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi ekiplerimizin yoğun çalışmalarıyla hızla yükseliyor” diye konuştu.


50 milyonluk dev proje

Devam eden projelerin 650 milyon lirayı bulduğunu belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Hayata geçirdiğimiz altyapı, içmesuyu ve atıksu projeleri ile Sakarya’yı daha yaşanılabilir bir şehir haline getirebilmek için çalışıyoruz. Kocaali’de önemli bir proje devam ediyor. Bölgeye 50 milyon liralık bir yatırım daha yaparak Kocaali ilçemizin tüm atıksularını yüksek teknoloji ile...