25 / 04 / 2024

sakarya yatırım

sakarya yatırım

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sakarya'da 26 tesisin temelini attı. Akdağ, bölgeye 14 yılda 16 milyar liralık yatırım yapıldığını belirtti.

Sakarya'da 26 tesisin temel atılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sakarya programı kapsamında inşa edilecek 26 tesisin temel atma törenine katılacak. Eroğlu'nun, 80 milyon lira tutarındaki 21 yatırım müjdesi vermesi bekleniyor.

Sakarya'nın ulaşımı için 12 yeni proje!

Sakarya Büyükşehir Belediye tarafından bölgede hizmete alınacak 12 yeni ulaşım projesi AKM’de gerçekleştirilen tanıtım programında anlatıldı.

Sakarya'nın iki ilçesine 45 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya Ferizli ve Söğütlü ilçelerini sağlam altyapı ile buluşturacak projenin ilk hat montaj töreni gerçekleştirildi. Başkan Toçoğlu, ''Belediyemiz tarafından 30 milyonluk yatırım yapıldı. Şimdide 45 milyonluk çok büyük bir proje hayata geçiriliyor'' dedi.

Sakarya'ya 101 milyon TL yatırım!

Büyükşehir Belediyesinin 101 Milyon TL bedelli yatırımlarının temel alma töreni bugün gerçekleştirilecek. Başkan Toçoğlu, "Sakarya'yı seviyoruz" dedi.

Sakarya'ya 121 milyon liralık yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısında SASKİ'nin yeni dönem projeleri meclis üyelerinin onayına sunuldu. SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, planlanan çalışmalarla ilgili konuştu.

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Gayrimenkule yatırım yapmak isterken 4 milyon TL dolandırıldı!

Almanya'da bir yaşam süren Nazif Kardeş, Sakarya'da gayrimenkul yatırımı yapmak isterken yaklaşık 4 milyon TL civarında parasını kaptırdığını iddia etti. Kardeş danışmanlık ve gayrimenkul firması hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan yatırım talebini artırdı!

İstanbul'un çevre kentlere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıran Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan sanayi yatırım taleplerini de artırdı.

Aslandağ Grubu'ndan Sakarya'ya 60 milyon TL'lik yatırım!

Baba mesleği marangozluk işini büyüten Aslandağ Grubu'nun yeni bir yatırım hazırlığı da var. İnşaat sektöründe de işleri bulunan Aslandağ Grubu Sakarya Kaynarca'da fabrikanın arsasını almış.

Sakarya'ya 14 yılda 16 milyar liralık yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sakarya'da 26 tesisin temelini attı. Akdağ, bölgeye 14 yılda 16 milyar liralık yatırım yapıldığını belirtti.

Sakarya'daki 45 milyonluk yatırımın temeli atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Geyve’nin 33 mahallesine 45 milyon liralık dev bir yatırım yapıyoruz, bu yatırımın temelini 12 Nisan'da atacağız." dedi.

Sakarya Taraklı ve Geyve'ye 42 milyonluk yatırım!

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada “Taraklı ve Geyve ilçelerimizde 42 milyon liralık yatırım yaparak yeni bir içmesuyu projesini hayata geçiriyoruz." dedi

Sapanca Gölü havzası için 100 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, "Sapanca Gölü havzasının korunması amacıyla kurum olarak bugüne kadar 100 milyon liranın üzerinde yatırım yaptık ve halen de yapmaya devam ediyoruz." dedi

Univa Student Residence’ta 990 TL'ye yatırım fırsatı!

Erkanlı Grup, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, ABD’nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle Sakarya’da hayata geçirdiği Univa Student Residence projesinde lansmana özel bir kampanya başlattı.

Sakarya'nın iki ilçesine 45 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya Ferizli ve Söğütlü ilçelerini sağlam altyapı ile buluşturacak projenin ilk hat montaj töreni gerçekleştirildi. Başkan Toçoğlu, ''Belediyemiz tarafından 30 milyonluk yatırım yapıldı. Şimdide 45 milyonluk çok büyük bir proje hayata geçiriliyor'' dedi.

Sakarya Ferizli ve Söğütlü’ye 45 milyonluk yatırım!

Ferizli ve Söğütlü’ye yapılacak altyapı yatırımı için protokoller imzalandı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu “Ferizli ve Söğütlü ilçelerimize 120 kilometrelik kanalizasyon ve 40 kilometrelik içmesuyu hattı inşa edeceğiz.” dedi.

Sakarya Serdivan'a 35 milyonluk yatırım!

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ile bir araya gelen SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Serdivan’a yaklaşık 35 milyonluk yatırımımızla 300 kilometrelik içmesuyu ve 13 kilometrelik de yağmursuyu hattı inşa edeceğiz." dedi

Sakarya'da 2016 altyapı ve içmesuyunda yatırım yılı olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “2009 – 2015 yılları arasında 400 milyonluk yatırımı hayata geçirdik. İçmesuyu arıtma tesisleri, kanalizasyon ve içmesuyu hatları inşa ettik" dedi

sakarya yatırım Haberi

sakarya yatırım

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye'de ilk defa Fidan ve Süs Bitkileri Borsasını Sakarya'da kurduklarını ve Sakarya Fidan Üreticileri Birliğine teslim ettiklerini belirterek, "İlk defa ihracata başladılar, bu çok sevindirici, Türkiye ithal ediyordu fidanları ve süs bitkilerini. İnşallah Sakarya'yı Fidan ve Süs Bitkileri Üretim ve İhracat Üssü haline getirmeye kararlıyız. Gerçekten çok büyük bir masraf yaptık bu merkeze. İnşallah gelecekte fidan üreticilerine çok büyük fayda sağlayacağına inanıyorum. Şu anda iki ülkeye ihracat yapılmış. Ayrıca biz de çok büyük destek veriyoruz." dedi.


Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'u makamında ziyaret eden Eroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 26 tesisin temelini atmak için Sakarya'ya geldiklerini söyledi.


Bu tesislerin maliyetinin 218 milyon lira olduğunu, 8 baraj ve gölet, 6 sulama tesisi, 11 dere ıslahı ile...