25 / 04 / 2024

sakız adası satılık ev

sakız adası satılık ev

Daha önce de kazancını gayrimenkule yatıran Bergüzar Korel’le Halit Ergenç, Çeşme’nin hemen karşısındaki Sakız Adası’ndan villa almak için kolları sıvadı.

Beylikdüzü Metrohome satılık ev fiyatları!

Kameroğlu İnşaat tarafından inşa edilen Beylikdüzü Metrohome satılık ev fiyatları 258 bin liradan başlıyor.

11. Mahalle Beylikdüzü Rezidans satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü İlçe'sinde yükselen proje 29 bin 918 metrekare arsa alanına yayılıyor. 11. Mahalle Beylikdüzü Rezidans satılık daire teslimleri Ekim ayı 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Uzunyayla Teras Gökyüzü Evleri satılık!

Havalimanına 15 dakikalık mesafe bulunan proje İzmir İl 'i Narlıdere İlçe 'sinde inşa ediliyor. Uzunyayla Teras Gökyüzü Evleri satılık toplam 91 adet daireden oluşuyor.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü Evleri satılık!

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü Evleri satılık konut fiyatları metrekare bazında 3 bin 900 TL'den başlıyor. Banka kredisi kullanılabilen projede çeşitli sosyal imkanlar sunuluyor.

Sakız Ağacı Konutları satılık!

41 adet konuttan meydana gelen Sakız Ağacı Konutları satılık daire tipleri, 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1, 4+1 olarak tasarlandı.

Beylikdüzü Viraİstanbul satılık!

Beylikdüzü Viraİstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Gül Proje imzası ile hayata geçirilen projede 30 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Beylikdüzü Kalekent satılık daire!

Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa edilen proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa ediliyor. Beylikdüzü Kalekent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Westside Beylikdüzü Evleri satılık!

Westside Beylikdüzü Evleri satılık daire alanları minimum 40 metrekare, maksimum 210 metrekareden oluşuyor. Teslimlerin 2017 yılı Mart ayında gerçekleşeceği projenin satış süreci devam ediyor.

Kurtköy Beşyıldız Novella satılık!

Kurtköy Beşyıldız Novella satılık daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Peşin veya banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2,4 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Beylikdüzü Westside satılık dükkan!

Beylikdüzü Westside satılık dükkan fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Dairelerin büyüklükleri 40 ile 210 metrekare arasında değişiklik gösteren proje Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat imzası taşıyor.

Westside İstanbul Beylikdüzü Evleri satılık!

Westside İstanbul Beylikdüzü Evleri satılık konut fiyatları 160 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan dairelerin alanları 40 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Beşyıldız Novella satılık daire!

Beşyıldız Novella satılık daire tipleri; 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Dairelerin 2016 yılının Mayıs ayında teslim edileceği proje toplam 8 bin 170 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor...

Makyol Yaşam Beylikdüzü projesi satılık!

Makyol Yaşam Beylikdüzü projesi satılık daire tipleri; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Konutların satış sürecine devam edilen projede toplam 465 adet daire yer alıyor...

sakız adası satılık ev Haberi

sakız adası satılık ev

Magazin dünyasının gözde isimlerinden Bergüzar Korel’le Halit Ergenç, Çeşme’nin hemen karşısındaki Sakız Adası’ndan villa almak için kolları sıvadı. Daha önce de kazancını gayrimenkule yatıran Ergenç, bu kez de aynı yolu seçti..


Her yaz tatilinde Çeşme'ye giden ünlü çift, Yunanistan'ın Sakız Adası'ndan ev almak için emlakçıların kapısını bir bir çalmaya başladı. Ünlü çift, limit olarak da 350 bin euro koydu.


Kendilerine yaklaşık 350 bin euro'luk (1 milyon 400 bin TL) limit koyan ikili, henüz hayallerindeki evi bulamadı.Korel'le Ergenç, İzmir'e feribotla 45 dakika uzaklıktaki Sakız'ı tercih ederek bir ayaklarının da Türkiye'de olmasını...