19 / 04 / 2024

Salihli Belediyesi çevre temizlik vergisi

Salihli Belediyesi çevre temizlik vergisi

Salihli Belediyesi, 2016 yılı emlak vergisi ile işyerlerine ait çevre ve temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin 30 Kasım 2016 tarihinde sona ereceğini açıkladı.

Bursa'da kentsel dönüşüm kapsamında 96 bina yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın rezerv yapı alanı ilan ettiği Davutkadı Mahallesi'ndeki dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

Elazığlı depremzedelerin sözleşmelerine dava açmama şartı eklendi iddiası!

Elazığ’da yaşanan depremde evleri yıkılan mülk sahiplerinin birçoğu, sorumlulukları bulunduğu iddiasıyla, Elazığ Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) aleyhinde haklarını aramak amacıyla dava açtı.

Diyarbakır Fiskaya’da kentsel dönüşüm uzlaşmaları başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, riskli alan ilan edilen Fiskaya'da kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. 

İzmir Narlıdere'de gündem kentsel dönüşüm!

İzmir Narlıdere Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan kentsel dönüşüm planları için çalışmalara başladı. 

Manisa Salihli Belediyesi'nden satılık 16 gayrimenkul!

Manisa Salihli Belediyesi, Manisa ili, Salihli ilçesinde yer alan 16 gayrimenkulü satıyor...

Eskişehir'de metruk binalar yıkılıyor! 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, çevre ve toplum sağlığı ile güvenliğini tehdit eden yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Manisa'daki Atatürk Evi restore edilecek!

Manisa Salihli’nin Adala Mahallesi’nde bulunan, Kurtuluş Savaşı’nda önemli kararların alındığı Atatürk Evi’nin restorasyon projesi ile ilgili Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi arasında protokol imzalandı. 

Antalya'ya Çevre Eğitim Merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi,Çevre Eğitim Merkezi inşa ediyor.

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

Ankara'daki metruk yapılar yıkılıyor!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, çevre kirliliğine neden olan ve kent estetiğine uygun olmayan metruk yapılar yıkılıyor.

Yeşilköy'deki askeri alanın imar planına itiraz!

Bakırköy Belediyesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan ve askıya çıkan planlara itiraz edecek.

Diyarbakır Bağlar’da kentsel dönüşüm için dev işbirliği!

Diyarbakır’da kentsel dönüşüme ihtiyaç duyulan bölgelerin başını çeken Bağlar ilçesinde sorunun çözümü için önemli bir adım atıldı. Bağlar ilçe belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile koordineli çalışıp 5 yılda kentsel dönüşümü gerçekleştirecek.

TOKİ Esenler 1. Etap 1. Bölge'nin temeli atıldı!

Esenler Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı iş birliğiyle Türkiye'nin ilk ‘Akıllı ve Güvenli Şehri’nin temeli atıldı.

Salihli Belediyesi çevre temizlik vergisi Haberi

Salihli Belediyesi çevre temizlik vergisi

Salihli Belediyesi, 2016 yılı emlak vergisi ile işyerlerine ait çevre ve temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin 30 Kasım 2016 tarihinde sona ereceğini açıkladı. Salihli Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, mükelleflerin ödemelerini 30 Kasım 2016 Çarşamba günü mesai bitimine kadar gerçekleştirmesi gerektiği, bu tarihten sonra ödenecek emlak vergileri ile işyerlerine ait çevre ve temizlik vergilerine gecikme faizi uygulanacağının altı çizildi. Vatandaşların, Salihli Belediyesi’ne ait veznelerde nakit ve kredi kartı ile belediye internet sitesinden de (E-Belediye) vergilerini kolayca ödeyebilecekleri...