25 / 04 / 2024

samsun 900 yataklı şehir hastanesi

samsun 900 yataklı şehir hastanesi

Samsun'a yeni 900 yataklı şehir hastanesi kurulması için hazırlıklara başlandı...

Trabzon Şehir Hastanesi'nin inşaatı hızla yükseliyor

Trabzon’da Şenol Güneş Spor Kompleksi’nin yanındaki dolgu alanında yapımı süren 900 yataklı Şehir Hastanesi’nin inşaatının hızla yükseldiği açıklandı. 

Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatında incelemeler yaptı. İncelemeleri sırasında yetkililerden bilgiler de alan Çiğdem Karaaslan, hastanenin 900 yatak kapasitesi bulunacağını ifade etti ve hastanenin 2023'te açılacağını belirtti.

Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatı başladı!

Samsun'da 1 milyar liraya mal olacak 900 yataklı şehir hastanesinde hafriyat çalışmalarına başlandı.

Trabzon'a 900 yataklı şehir hastanesi inşa ediliyor!

Trabzon'da Şenol Güneş Spor Kompleksi'nin yanındaki dolgu alanına yapılacak olan 900 yataklı Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu yeni hastanenin inşaatını inceledi.

Samsun'da 900 yataklı şehir hastanesinin yer teslimi yapıldı!

Sağlık Bakanlığınca, 234 bin metrekare arazide hayata geçirilecek olan 900 yataklı Samsun Şehir Hastanesinin yer teslimi yapıldı.

Samsun Şehir Hastanesi'nin maliyeti 1.5 milyar TL oldu!

Samsun'a yapılacak olan 900 yataklı şehir hastanesinin ihalesi gerçekleştirildi. 2 yıl önce yaklaşık 809 milyon TL'ye yapılacak olan hastane şimdi 1,5 milyar TL'ye ihale edildi. Şehir hastanesinin ihalesinin gerçekleştirildiğini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamıştı.

Samsun Şehir Hastanesi'nin maliyeti ne kadar oldu?

900 yataklı Samsun Şehir Hastanesi Yapım İşi ihalesinin yatırım maliyetinin 1.5 milyar TL olduğu ileri sürüldü...

Ordu Şehir Hastanesi'nin ihalesi 6 Aralık’ta!

900 yataklı Ordu Şehir Hastanesi için 6 Aralık’ta ihale düzenleneceği açıklandı. Hastanenin yapılacağı yerin ise henüz belli olmadı.

Ordu'ya şehir hastanesi müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler yaptığı açıklamada, 900 yataklı Şehir Hastanesi’nin proje ihalesinin yapıldığını müjdeledi.

900 yataklı Ordu Şehir Hastanesi ihale sürecinde!

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu'da hayata geçirilen ve hayata geçirilecek yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Samsun Salıpazarı Devlet Hastanesi 1 yılda tamamlanacak!

Samsun Belediyesi tarafından Salıpazarı ilçesinde inşaatına başlanılan Salıpazarı Devlet Hastanesi'nin yer teslimi yapıldı. 40 yataklı hastanenin 1 yılda tamamlanması planlanıyor.

250 yataklı Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin yer teslimi yapıldı!

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde hayata geçirilecek olan 250 yataklı Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin yer teslimi yapıldı.

Trabzon Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Trabzon'un dev projesi arasında gösterilen Şehir Hastanesi projesinin ihalesi gerçekleşti. 900 yataklı hastane 400 dönümlük alanda kurulacak. 

samsun 900 yataklı şehir hastanesi Haberi

samsun 900 yataklı şehir hastanesi
5 yıldızlı otel ve alışveriş merkezleri ile yatırımların arttığı Samsun'da sağlık alanında da yeni bir yatırım yapılacak. Karadeniz'in gelişen şehirleri arasında ilk sıralarda yer alan Samsun'a 900 yatak kapasitesine sahip yeni şehir hastanesi inşası için hazırlıklara...