24 / 04 / 2024

Samsun Çarşamba dönüşüm

Samsun Çarşamba dönüşüm

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İlçede 3 bölgede uygulayacakları kentsel dönüşüm çalışmalarına başladıklarını açıkladı.

Samsun İlkadım ilçesi sakinleri isyan etti: Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin!

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahallesi sakinleri, 'Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin' diyerek yetkililere seslendi.

Altın düşüyor! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 8 Kasım Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Haftanın üçüncü işlem gününde de aşağı yönlü hareketlerine devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 8 Kasım Çarşamba altın fiyatları...

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

30 Ağustos 2023'te Borsa açık mı? Çarşamba günü borsada işlem yapılabilecek mi?

Yarın, 30 Ağustos Çarşamba günü, borsada işlem yapmayı düşünen kişiler Borsa İstanbul'un açık olup olmayacağı hakkında endişeler taşıyor. İşte 30 Ağustos 2023 yarın borsaların durumu...

O belediye beklenen kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı! İhalesi 11 Ocak'ta!

Kayseri ili Melikgazi Belediye Başkanlığı, Battalgazi Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında 36 adet konut ve 3 adet dükkan inşa edecek. Söz konusu ihale 11 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Dolar çarşamba günü bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakıp, dövizciye ışınlanın!

Vatandaşlar, doların geleceği bir sonraki rakamı merak etmeye başladı. Herkesin yakından takip ettiği dolar için çarşamba gününe vurgu yapıldı. Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakıp, dövizciye ışınlanın! İşte doların çarşamba göreceği rakam...

TOKİ'den Samsun Çarşamba'da 770 bin liraya 3+1!

TOKİ Samsun Çarşamba 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun Çarşamba'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun Çarşamba'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun Çarşamba sosyal konut projesi...

Konya Mevlana Çarşısı'nda dönüşüm çalışmalarının yüzde 80'i bitti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda kentsel dönüşüm Mayıs'ta tamamlanacak!

Ankara Kızılcahamam'da bir takım ziyaretlerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kasaplar Çarşısı'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm için ilk adımlar atılıyor!

Samsun'a İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilçe genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında kimsenin mağdur olmayacağını dile getirdi. 

Samsun'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Samsun'da kentsel dönüşüm yatırımları hakkında bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı!

Samsun İlkadım'a bağlı Kıran Mahallesi'nde hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Projesi’nde inşaat çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı.

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 45'i tamamlandı!

Samsun'un Canik ilçesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde çalışmaların yüzde 45'i tamamlandı.

Samsun Çarşamba dönüşüm Haberi

Samsun Çarşamba dönüşüm

Çarşamba İlçesi’nde Orta Mahalle, Hasbahçe, Helvacalı ve Bafracalı Mahalleleri’nde 27.37 hektar (273 dönüm) alanda uygulanacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi için çalışmalar başlıyor. Hak sahipleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Proje kapsamında konut, otoparklar, ticari alanlar, sosyal alanlar, cami, sağlık merkezi ve eğitim alanları yapılacağını kaydetti.



DÜNDAR, “ÇARŞAMBA BÜYÜK BİR KÖY GÖRÜNÜMÜNDEYDİ”


Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde gerçekleşen proje tanıtım toplantısında konuşan Başkan Dündar, Çarşamba’daki değişime dikkat çekti. Başkan Dündar, “Yeşilırmak üzerine Cumhuriyetin ilk yıllarında 1930’lu yıllarda yapılmış olan 7 metre genişliğinde ki köprüden, kıyılarında baraka yapıların bulunduğu büyük bir köy görünümündeki Çarşamba gerçeğinden bu günlere geldik. Biz 2004 yılında belediye yönetimine talip olurken bundan 30 – 40 yıl önce yapılmış olan sebze hali, otobüs terminali ve stadyumu taşıyacağımızı, Yeşilırmak şehri...