25 / 04 / 2024

samsun hastane

samsun hastane

Samsun'a yeni 900 yataklı şehir hastanesi kurulması için hazırlıklara başlandı...

Bakan Koca açıkladı: Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor!

Samsun Şehir Hastanesi inşaatı hızla ilerliyor! Tamamlandığında uluslararası standartlarda tedavi imkanları sunacak olan hastane, yüksek yatak kapasitesi, yoğun bakım birimleri ve tam teşekküllü ameliyathaneleriyle bölgenin en önemli sağlık merkezlerinden biri olacak.

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatında son durum ne?

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatının temeli 3 Mart 2019'da atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanenin 600 günde tamamlanacağını açıklamıştı. Ancak hastanenin inşaatının yeni başladığı öğrenildi.

Samsun Vezirköprü'de yeni yapılan hastane için dökülüyor iddiası!

Samsun Vezirköprü'de 2014'te inşa edilen devlet hastanesi yaklaşık 3 ay önce hizmete sunuldu. Hastanenin son halini görüntüleyen CHP İlçe Başkanı Onur Bayburtlu, "Hastanenin tavanında akma, duvar ve merdivenlerde çatlaklar var. Tavan alçı kaplamaları kırılmış" diye konuştu.

Samsun Şehir Hastanesi'nin maliyeti 1.5 milyar TL oldu!

Samsun'a yapılacak olan 900 yataklı şehir hastanesinin ihalesi gerçekleştirildi. 2 yıl önce yaklaşık 809 milyon TL'ye yapılacak olan hastane şimdi 1,5 milyar TL'ye ihale edildi. Şehir hastanesinin ihalesinin gerçekleştirildiğini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamıştı.

Samsun'da hastane otoparkını yasa dışı işletenler yakalandı!

Samsun'da ücretsiz olan hastane otoparkını yasa dışı işletip vatandaşlardan ücret alan 7 şüpheli düzenlenen operasyonla yakalanıp gözaltına alındı.

Samsun'da özel hastane alanı maddesi kabul edildi!

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisinde görüşülen 'özel hastane alanı' maddesi tartışmaya neden oldu. Madde oy çokluğuyla kabul edildi.

Samsun'da 116 yıllık hastane restore edilecek!

Atıl duruma düşen 116 yıllık Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi restore edilecek. Binayı çevreleyen 3 hektarlık bahçenin ise Kent Park olarak hizmete açılacağı belirtildi.

Samsun'da 2 mahalle yerinde dönüşecek!

Samsun İlkadım'da Hastane ve Kökçüoğlu Mahalleleri'nde kentsel dönüşüm hızlanacak. Bölgede yerinde dönüşüm hayata geçirilecek.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Hastane ve Kökçüoğlu mahallerindeki kentsel dönüşümü anlattı. Dönüşüm çalışmaları hakkında halka bilgi veren Tok: "Kimsenin rızası olmadan evi yıkılmayacak." dedi.

Samsun Vezirköprü’deki hastane inşaatına haciz şoku!

Vezirköprü’de hastane inşaatına haciz şoku Samsun’un Vezirköprü ilçesinde yapımı devam eden hastane inşaatına haciz geldiği bildirildi.

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi'nin inşaatı durdu mu?

Samsun Vezirköprü Kızılcaören mevkiinde inşaatına başlanan 150 Yataklı Devlet Hastanesi ve 20 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatı durdu mu?. Yaklaşık 200 işçinin çalıştığı hastane inşaatında işçilerin sayısının 10 kişilere kadar düştüğü iddia edildi.

Samsun Atakum'da hastane için imzalar atıldı!

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın, Eğitim Araştırma Hastanesi Atakum Ek Hizmet Binası’nı ilçeye kazandırmak için verdiği mücadele, Samsun Valisi İbrahim Şahin’in imzasının ardından mutlu sonla neticelendi. Atakum halkının merakla beklediği hastane,

Samsun Onkoloji Hastanesi Binası Hızla Yükseliyor!

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Onkoloji Hastanesi inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. OMÜ Kurupelit Kampüsü’nde bulunan hastane 7 katlı ve 120 yatak kapasiteli olarak planlandı.

samsun hastane Haberi

samsun hastane
5 yıldızlı otel ve alışveriş merkezleri ile yatırımların arttığı Samsun'da sağlık alanında da yeni bir yatırım yapılacak. Karadeniz'in gelişen şehirleri arasında ilk sıralarda yer alan Samsun'a 900 yatak kapasitesine sahip yeni şehir hastanesi inşası için hazırlıklara...