25 / 04 / 2024

Samsun Satılık Bina

Samsun Satılık Bina

Samsun İli İlkadım Belediye Başkanlığı tarafından Samsun İli, İlkadım İlçesi, Kılıçdede Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bina 12 milyon 500 bin TL'ye kapalı teklif ve açık artırma usulü ile satılacak. Gayrimenkulün ihalesi 18 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Samsun'da 3.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Samsun İli, İlkadım İlçesi, Toybelen Mahallesi'nde yer alan 4 katlı bina gayrimenkul vasfındaki taşınmaz 3 milyon 529 bin 726 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

THK'dan Samsun'da satılık kargir bina!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Samsun İli, İlkadım İlçesi, Kale Mahallesi'nde bulunan kargir binayı satışa çıkardı. 30 Mart 2017 Perşembe günü gerçekleşecek ihale kapalı teklif açık arttırma usulüyle gerçekleşecek.

Samsun Atakum'da 7.9 milyon TL'ye satılık 4 bina!

T.C. Samsun 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Samsun İli Atakum İlçesi Alanlı Köyü Mahallesi'nde bulunan 4 blok halinde binaları 7 milyon 961 bin 638,81 TL'den satışa çıkardı

Konya'da 6.7 milyon TL'ye icradan satılık bina!

Konya'nın Selçuklı ilçesinde bulunan 4 bloklu bina icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 777 bin TL olarak belirlendi.

İzmir Menderes'te 3,2 milyon TL'ye satılık bina!

İzmir Menderes İlçesi Tekeli Mahallesi'nde yer alan Prefabrik Fabrika idari bina TC Menderes İcra Dairesi tarafından satılıyor. Satışa konu olan taşınmazın satış bedeli 3 milyon 200 bin TL.

TOKİ Samsun Ladik satılık konut fiyatları!

TOKİ Samsun Ladik satılık konut fiyatları 97 bin 272 TL'den başlıyor. Ödemeleri 120 ay vade şeklinde yapılabilen projede başvurular 31 Aralık 2015 tarihinde sona erecek.

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı satılık hastane binası arıyor!

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı, amacına ve hizmet konularına yönelik çalışmalarını sürdürebileceği TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi kurmak üzere, kiralık veya satılık bina arıyor.

Samsun Çay Mahallesi TOKİ satılık daire!

Samsun Çay Mahallesi TOKİ satılık daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Başvuruları T.C Halk Bankası A.Ş’nin yürüteceği projede 592,94 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Kuzeybatı Gayrimenkul İstanbul'da satılık arsa arıyor!

Kuzeybatı Gayrimenkul, okul yatırımı yapmak isteyen bir müşterisi için İstanbul 'da satılık arsa ya da özel imalat kiralık bina arıyor.

Zeytinburnu'nda icradan 6.8 milyon TL'ye satılık bina!

Zeytinburnu'nda bulunan 5 katlı bina ve Bakırköy Atlas Konakları'nda yer alan 2 daire, Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından açık artırma usulüyle satılıyor.

Aydın'da 5 milyon TL'ye satılık bina!

Aydın İli OvaKöyü'nde yer alan 10 yıllık bina, Yedieylül Sosyal Güvenlik Merkezi tarafından 7 Mayıs 2015 günü saat 10:20 ile 10:30 arası ihale ediliyor.

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Çengelköy'de icradan 1.8 milyon TL'ye satılık bina!

İstanbul Anadolu 7. İcra Müdürlüğü; Üsküdar İlçesi, Çengelköy mahallesi, Çaprazlı mevkiinde yer alan binayı 1 milyon 864 bin 200 TL'den 24 Aralık tarihinde satışa çıkıyor.

Üç dinin buluştuğu Kuzguncuk’ta satılık bina!

Kuzguncuk, Boğaziçi’nin Anadolu kıyısında, Üsküdar Paşalimanı ile Beylerbeyi arasındaki Boğaz içine açılan bir vadi. Sahile 200 metre mesafede olan satılık bina toplam 4 katlı olup 250 metrekare kapalı alana sahip...

Ataşehir Yenisahra'da 1 milyon 305 bin liraya satılık bina!

İstanbul Anadolu Satış Memurluğu tarafından verilen ilana göre Ataşehir Yenisahra' da 1 milyon 305 bin liraya bina satılıyor. Gayrimenkulün satışı 23 Mayıs 2014' te yapılacak.

Küçükçekmece Beşyol'da 1 milyon 3 bin liraya satılık bina!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Beşyol'da yer alan 338 metrekare arsa alanı üzerindeki bina arsası ile birlikte satılıyor. Gayrimenkulün fiyatı 1 milyon 3 bin lira olarak belirlendi.

Samsun Satılık Bina Haberi

Samsun Satılık Bina

Samsun İli İlkadım Belediye Başkanlığı tarafından Samsun İli, İlkadım İlçesi, Kılıçdede Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bina kapalı teklif ve açık artırma usulü ile satılacak. Gayrimenkulün ihale bedeli 12 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Samsun İli İlkadım Belediye Başkanlığından:

1- Mülkiyeti Samsun İlkadım Belediyesi’ne ait Samsun İli, İlkadım İlçesi, Kılıçdede Mahallesi, 7947 ada,1 nolu 2379,75 metrekarelik parsel ve bu parsel üzerinde bulunan 4 katlı bina (Bahçelievler Mah. Şehit Mehmet Sandıkçı Sk. No: 1 İlkadım Belediyesi Gazi Hizmet Binası ve yeri) 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35. maddesinin (a) bendi gereğince KAPALI TEKLİF ve AÇIK ARTTIRMA usulü ile satılacaktır.

2- Taşınmazın satış bedeli 12.500.000,00 TL (On İki Milyon Beş Yüz Bin Türk Lira) olup, geçici teminatı 400.000,00 TL (Dört Yüz Bin Türk Lira ) ’dır. İhaleyi...