29 / 03 / 2024

samsun şehir hastanesi

samsun şehir hastanesi

Sağlık Bakanlığınca, 234 bin metrekare arazide hayata geçirilecek olan 900 yataklı Samsun Şehir Hastanesinin yer teslimi yapıldı.

Samsun'da 16 yılda 9 bin 459 konut teslim edildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yaşar Doğu Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Samsun Aday Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Erdoğan, bölgede hayata geçirilen yatırım ve projelerden bahsetti. 

900 yataklı Samsun şehir hastanesi ihale sürecinde!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Yaşar Doğu Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Samsun 6. Olağan İl Kongresi'nde katıldı. 

Ahmet Davutoğlu Samsun'daki projeleri anlattı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 5 Ekim 2015 Pazartesi günü Samsun'da gerçekleştirdiği ilk seçim mitinginde müjdeler verdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu Samsun'a hangi müjdeleri verdi. Davutoğlu, "Samsun'a verdiğimiz sözlerin arkasındayız" dedi.

Samsun'a bin 150 yatak kapasiteli şehir hastanesi inşa edilecek!

Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Kamuran Özden, “Şehir hastanesinde yüksek güvenlikli psikiyatri, fiziksel tıp ve rehabilitasyon, göğüs hastalıkları, onkoloji, kadın doğum ve çocuk hastalıkları bölümleri olacak. Hastanenin ihalesi yapıldı” dedi.

Samsun Şehir Hastanesi Projesi ihalesi 17 Kasım'da!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Kamu Özel İşbirliği Daire Başkanlığı tarafından, Samsun Sağlık Yerleşkesi Projesi ihalesi 17 Kasım 2014 tarihinde saat 15:00'te yapılıyor...

Samsun'a 900 yataklı şehir hastanesi inşa edilecek!

Samsun'a yeni 900 yataklı şehir hastanesi kurulması için hazırlıklara başlandı...

Bakan Koca açıkladı: Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor!

Samsun Şehir Hastanesi inşaatı hızla ilerliyor! Tamamlandığında uluslararası standartlarda tedavi imkanları sunacak olan hastane, yüksek yatak kapasitesi, yoğun bakım birimleri ve tam teşekküllü ameliyathaneleriyle bölgenin en önemli sağlık merkezlerinden biri olacak.

Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatında incelemeler yaptı. İncelemeleri sırasında yetkililerden bilgiler de alan Çiğdem Karaaslan, hastanenin 900 yatak kapasitesi bulunacağını ifade etti ve hastanenin 2023'te açılacağını belirtti.

Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatı başladı!

Samsun'da 1 milyar liraya mal olacak 900 yataklı şehir hastanesinde hafriyat çalışmalarına başlandı.

Samsun Şehir Hastanesi için geri sayım başladı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yaptığı açıklamada şehir hastanesi ihale sürecinin tamamlandığını belirterek, hazırlıkların ardından kısa sürede temelinin atılacağını söyledi.

Samsun Şehir Hastanesi'nin maliyeti 1.5 milyar TL oldu!

Samsun'a yapılacak olan 900 yataklı şehir hastanesinin ihalesi gerçekleştirildi. 2 yıl önce yaklaşık 809 milyon TL'ye yapılacak olan hastane şimdi 1,5 milyar TL'ye ihale edildi. Şehir hastanesinin ihalesinin gerçekleştirildiğini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamıştı.

7 aylık kirayla 3 şehir hastanesi yapılabilir!

21/b usulüyle ihale edilen Samsun Şehir Hastanesi'ne gelen en düşük teklif 1 milyar 69 milyon TL'ydi. Antalya Şehir Hastanesi'ne gelen en düşük teklif ise 1 milyar 21 milyon oldu.

Samsun Şehir Hastanesi'nin maliyeti ne kadar oldu?

900 yataklı Samsun Şehir Hastanesi Yapım İşi ihalesinin yatırım maliyetinin 1.5 milyar TL olduğu ileri sürüldü...

Mersin Şehir Hastanesi dünyaya açılıyor!

Mersin Şehir Hastanesi Yöneticisi Aydın: "Avrupa ülkelerindekinden çok daha ileri seviyede ve kaliteli sağlık hizmeti, çok daha az maliyetle Mersin Şehir Hastanesi'nde Arap halkını bekliyor" dedi.

Isparta ve Yozgat Şehir Hastanesi, bölgenin en büyüğü olacak!

Isparta ve Yozgat'ta inşa edilen şehir hastaneleri, bölgenin en büyük sağlık tesisleri olacak. Yozgat Şehir Hastanesi hizmet vermeye başladı, ancak henüz resmi açılışı yapılmadı.

Erzurum Şehir Hastanesi 2017 sonunda hizmete girecek!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ yaptığı açıklamada Erzurum'da yapımı süren şehir hastanesine değinerek, "Allah nasip ederse, bu yılın sonunda Erzurum'un bin 450 yataklı ve toplamda 450 bin metrekareyi aşan bir şehir hastanesi olacak." dedi.

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi 2018'de açılacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, İzmir'deki sağlık yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. Sürekli, yapımı devam eden Bayraklı Şehir Hastanesi projesini anlattı.

Manisa Şehir Hastanesi'nde inşaat sürüyor!

Manisa'da inşa edilen Şehir Hastanesi için inşaat çalışmaları sürüyor. İnşaatının gecikmeli başladığı Manisa Şehir Hastanesi Ocak 2018'de hizmete açılacak.

Isparta Şehir Hastanesi'nde sona gelindi!

Isparta'nın en büyük kamu-özel ortak yatırımı olan Isparta Şehir Hastanesi'nde sona gelindi. Hastane 8 şiddetinde depreme dayanıklı deprem simülatörü ile depreme dayanıklı olarak inşaa edildi.

samsun şehir hastanesi Haberi

samsun şehir hastanesi

Sağlık Bakanlığınca, 234 bin metrekare araziye inşa edilecek 900 yataklı Samsun Şehir Hastanesinin yer tesliminin yapıldığı belirtildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İl Sağlık Müdürü Muhammet Ali Oruç, yaptığı yazılı açıklamada, Canik ilçesi Dereler Mahallesi'nde inşa edilecek şehir hastanesinin ihalesinin tamamlandığını ve yer tesliminin yapıldığını bildirdi.

Hastanenin 234 bin metrekare arazi üzerine kurulacağını dile getiren Oruç, şöyle konuştu:

"Türkiye'nin önemli sağlık merkezlerinden biri olan ilimiz, hızlanacak sağlık turizmi çalışmalarıyla çevre ülkelere de sağlık hizmeti sunan bölgesel bir sağlık merkezi haline gelecek. Bünyesinde genel tedavi üniteleri dışında onkoloji merkezi, organ ve doku nakli merkezi, kalp damar cerrahisi ve göğüs hastalıkları merkezi, nükleer tıp merkezi, genetik hastalıklar merkezi, üreme yardımcı tedavi merkezi, inme ve yanık merkezleri gibi birçok farklı üniteyi barındıracak. Samsun için bir...