24 / 04 / 2024

samsun yatırımları

samsun yatırımları

Samsun'da toplanan vergilere ve Samsun'a yönelik yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun'da hayata geçirilmesi planlanan 2.2 milyar TL'lik 109 proje, yatırım teşvik belgesi aldı!

Samsun Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen yatırımcıların teşvik başvurularının 2020'de bir önceki yıla göre yükseldiği şehirde, 2020'de teşvik tutarında 2019 yılına göre yüzde 56 artış yaşandığı kaydedildi.

Samsun'da 2021 proje yılı olacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Atakum ilçesinde esnaflarla buluşarak, projelerle ilgili çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi. Başkan Demir “2021 yılı bizim projelerimizi ihale ettiğimiz ve hayata geçirdiğimiz yıl olacak” diye konuştu.

Samsun'da 400 milyon liralık 42 yeni spor tesisi inşa edildi!

İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapan Samsun'da son 7 yılda toplam 400 milyon liralık yatırımla 42 yeni spor tesisi inşa edildi.

Samsun'da kentsel dönüşüm çilesi!

Samsun'da 30 yıldır oturduğu binanın kentsel dönüşüm kapsamına alınması üzerine hukuk mücadelesine devam eden İbrahim Kobal, dava sonuçlanmadan kendilerine evi terk etmeleri için baskı yapıyor.

Samsun kentsel dönüşümde örnek belediye oldu!

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir  ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, vatandaşlarını sorunlarını dinleyip, proje ve yatırımları anlattı. 

Samsun'da raylı sisteme 120 milyon liralık yatırım!

Samsun Büyükşehir belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun'daki raylı sistem yatırımları ile ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Zihni Şahin: Samsunlu yatırımcılara arsa üretiyoruz!

Bizim belediyeler olarak en önemli görevlerimizden birisi yatırımcının önünü açmak diye konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, yatırımcılar için arsa ürettiklerini söyledi.

Zihni Şahin: Samsun'a yapılan yatırımların destekçisiyiz!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada, "Samsun'a yapılan yatırımların destekçisiyiz" dedi.

Samsun’da Arap üniversitesi projesi askıya alındı!

Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Topaloğlu, ilçede yapılacak Arap üniversitesinin 15 Temmuz'dan dolayı askıya alındığını açıkladı.

Yusuf Yılmaz: Samsun'a estetik görünüm kazandıracağız!

Samsun’u estetik yönden güzelleştirmek için çalışmalar yaptıklarını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz " Şehre estetik görünüm kazandırmak için çalışacağız." dedi.

Samsun'daki spor tesisi yatırımları hız kesmeyecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yapımı devam eden spor tesislerini inceledi, Başkan Yılmaz yetkililerden projelerle ilgili bilgi aldı.

Samsun Asarcık'a 3 yılda 26 milyonluk yatırım!

Samsun'da yaptıkları masaya yatıran Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Asarcık'a 3 yılda 26 milyon liralık yatırım yaptıklarını belirtti.

Samsun'a kamu hastanesi müjdesi!

İlkadım ilçesinde muhtarlarla bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'a kamu hastanesi inşa edileceğinin müjdesini verdi.

Çinli yatırımcıların gözü Samsun'da!

Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Yu Hongyang ve Çinli işadamları Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Samsun'a yönelik yatırımlar ve toplanan vergiler TBMM'de!

Samsun'da toplanan vergilere ve Samsun'a yönelik yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zihni Şahin: Samsun'a yapılan yatırımların destekçisiyiz!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada, "Samsun'a yapılan yatırımların destekçisiyiz" dedi.

Yatırımlar Samsun Çarşamba'yı geleceğe taşıyacak!

Samsun Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, yatırımları ve projeleri anlattı. Dündar, Çarşamba Huzurevi'nin yapımı için protokol imzalandığını belirtti.

Samsun Bafra'da yatırımlar artacak!

ASTAŞ Holding Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Dernekler Konfederasyonu (SAMKON) Onursal Başkanı H.Kaya Aşçı, Samsun Bafra'da yatırımların devam edeceğinin müjdesini verdi.

Samsun'da alt yapı yatırımlarına mola!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, etkili olan olumsuz hava koşulları sebebiyle ilçelerde sürdürdüğü alt yapı yatırımlarına mola vermek zorunda kaldı.

Samsun'da altyapı yatırımlarına kış molası!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, etkili olan olumsuz hava koşulları sebebiyle ilçelerde sürdürdüğü alt yapı yatırımlarına mola vermek zorunda kaldı.

Samsun Asarcık büyükşehir yatırımlarıyla değişiyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin turizm potansiyellerini gün ışığına çıkarıp ekonomilerinin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla yatırımlarına hızla devam ediyor.

Bafra spor yatırımlarıyla önem kazandı!

Türkiye'nin dört bir yanına dev yatırımlar yapan Gençlik ve Spor Bakanlığı, Samsun'un Bafra ilçesinde de önemli tesisler inşa etti.

Samsun Tekkeköy'de 2016 yatırımları projelendirildi!

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, teknik personeli ile Tekkeköy Kutlukent bölgesinde incelemelerde bulunarak, bölgede bu yıl içerisinde yapılması gereken yatırımları ve çalışmaları projelendirdi.

Yusuf Ziya Yılmaz: Otel yatırımlarının kongre turizmi için önemi büyük!

Yapımı tamamlanan ve hizmet vermeye başlayacak olan Serra Otel'de düzenlenen kahvaltıya katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, otel yatırımlarının kongre turizmi için çok önemli olduğunu söyledi...

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

samsun yatırımları Haberi

samsun yatırımları

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun'da toplanan vergilere ve Samsun'a yönelik yatırımlara ilişkin soru önergesi hazırladı. Zeybek, sorusunun Hazine Ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Zeybek, ''Aşağıdaki sorularımın Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Lütfi Elvan tarafından yazılı orak cevaplandırılmasını saygılarımla arz ederim'' diye konuştu.

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek'in soruları:
1) Samsun ili 2003 Ocak -2021 Ocak tarihlerinde bakanlığınız ile bağlı ilgili yatırım kuruluşlarının gerçekleştirdiği yatırım projeleri nelerdir? 2003 Ocak -2021 Ocak zaman diliminde Samsun ilinde yatırım programına alınan projelerde fiziki ve nakdi gerçekleşme oranları nelerdir? Tahsis edilen ödenek miktarları ne kadardır? Bu ödeneklerin ne kadarı tahsis edildiği dönemler içerisinde harcanmıştır? 
2) 2003 -2021 yılları arası Samsun'da gerçekleştirilen yatırımlar göz önüne alındığında, kamu yatırımları bakımından Samsun 81 il içerisinde...