06 / 05 / 2024

Sanayi Seyrantepe metrosu ne zaman açılacak

Sanayi Seyrantepe metrosu ne zaman açılacak

Sanayi Mahallesi – Seyrantepe arasındaki metro seferleri, 3. Tünel inşaatı nedeniyle 20 Mayıs 2014 Salı gününden itibaren 4 ay süreyle yapılamayacak. Yerine İETT, 06:00 - 00:00 saatleri arasında ücretsiz taşıyacak… İşte detaylar…

Focus Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Seyrantepe Şubesi açıldı!

Focus Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Seyrantepe Şubesi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halide Usun tarafından açıldı.

Üçyol–Buca Metrosu'nun ihale süreci tamam!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin inşa edeceği ve şehir tarihinin en büyük yatırımı olan Buca Metrosu’nun yapım ihalesinin değerlendirme sürecinde sona gelindi. Yapılan açıklamada, Gülermak Ağır Sanayi İnşaat ve Taahhüt A.Ş’nin sözleşmeye davet edileceği duyuruldu.

Seyrantepe-Alibeyköy Cep Otogarı Metrosu geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Raylı Sistem Daire Başkanlığı, Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü, Seyrantepe-Alibeyköy Cep Otogarı Metrosu için çalışmalar başladı..

Turan Bir İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Turizm Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turan Bir İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Turizm Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hatice Turan tarafından 20 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi, Asaf Caddesi'nde kuruldu.

Gürbüzler Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüzler Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Gürbüz tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Aralık'ta Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi, İ.Karaoğlanoğlu Caddesi'nde kuruldu.

Marmara Gıda Beton İnşaat Taahhüt Emlak Taşımacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Seyrantepe Şubesi açıldı!

Marmara Gıda Beton İnşaat Taahhüt Emlak Taşımacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Seyrantepe Şubesi, İbrahim Çakır Şube Müdürlüğü'nde 15 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi'nde açıldı.

Nila Otomotiv Turizm İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nila Otomotiv Turizm İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tarık Aktürk tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi, Murat Sokak'ta kuruldu.

Alaska Kimya Plastik İnşaat Nakliye Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaska Kimya Plastik İnşaat Nakliye Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Dağıdır tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi, İbrahim Karaoğlan Caddesi'nde kuruldu.

Seyrantepe bağlantı hattı metro trafiğini rahatlatacak!

eyrantepe bağlantı tüneli önceki gün açıldı. Hacıosman-Yenikapı hattına entegre çalışmakta olan Seyrantepe-Sanayi bağlantı hattı metro trafiğini rahatlatacak.

Seyrantepe bağlantı tüneli bugün açıldı!

Hacıosman-Yenikapı hattına entegre çalışmakta olan Seyrantepe-Sanayi bağlantı hattında metro trafiğini rahatlatacak, yolcuların daha hızlı ve konforlu bir şekilde yolculuk yapmasına olanak sağlayacak yeni bağlantı tüneli bugün açılıyor.

Seyrantepe Bağlantı Tüneli açıldı!

Hacıosman – Yenikapı hattına entegre çalışmakta olan Seyrantepe – Sanayi bağlantı hattında metro trafiğini rahatlatacak, yolcuların daha hızlı ve konforlu bir şekilde yolculuk yapmasına olanak sağlayacak yeni bağlantı tüneli bugün açıldı.

Seyrantepe Bağlantı Tüneli bugün açılıyor!

Hacıosman – Yenikapı hattına entegre çalışmakta olan Seyrantepe – Sanayi bağlantı hattında metro trafiğini rahatlatacak, yolcuların daha hızlı ve konforlu bir şekilde yolculuk yapmasına olanak sağlayacak yeni bağlantı tüneli bugün açılacak.

Seyrantepe bağlantı tüneli yarın açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, M2 Hacıosman - Yenikapı hattına entegre çalışmakta olan Seyrantepe - Sanayi bağlantı hattında metro trafiğini rahatlatacak yeni bağlantı tünelinin yarın açılacağını duyurdu.

Sanayi Seyrantepe metrosu ne zaman açılacak Haberi

Sanayi Seyrantepe metrosu ne zaman açılacak


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı’nın Sanayi Mahallesi-Seyrantepe İstasyonları arasına 3. Metro Tüneli yapımını, 20 Mayıs 2014 Salı günü başlatıyor..


Sanayi Mahallesi-Seyrantepe İstasyonları arası metro seferleri, 3. Metro Tüneli inşaatı nedeniyle, Salı gününden itibaren 4 ay süreyle yapılamayacak.



İETT ücretsiz taşıyacak!


Bu 4 ay boyunca Sanayi Mahallesi-Seyrantepe İstasyonları arasında yolcular, sabah 06:00 ila gece 00:00 saatleri arasında İETT otobüsleriyle ücretsiz olarak taşınacak.


Mevcutta 9 dakika olarak yapılan sefer aralığını 4 dakikanın altına düşürecek olan tünel sayesinde TT Arena’da yapılacak maç ve etkinliklerde Taksim-Seyrantepe/Hacıosman-Seyrantepe sefer aralığı 2 dakikaya düşecek.


Yapılacak üçüncü metro tüneli ile Taksim–Seyrantepe istasyonları arasında yolcu kapasitesi saatte 24 bin’den, 60 bin’e çıkacak. 





Çalışma boyunca Sanayi-Seyrantepe İstasyonları arasındaki yolcu taşımacılığı sabah 06:00 ile gece 00:00 saatleri arasında İETT otobüsleriyle ücretsiz olarak yapılacak.


Hafta içi...