29 / 03 / 2024

Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi kanun tasarısı

Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi kanun tasarısı

Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi Amacıyla Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandı.

Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi Kanun Tasarısı!

Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi Amacıyla Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun hükümleri görüşmeleri mecliste sürüyor..

Future Invest Global Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Future Invest Global Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Tunç İnsel, Zafer Ergün, Ahmet Hamza Akıncı, Ahmet Şevket Kocaoğlu, Can Berkay Sporcu, Phılıppe Yves El Fassy ve Akın Algül ortaklığında kuruldu.

Acar Taşınmaz Değerleme Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Acar Taşınmaz Değerleme Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kartal'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Öztürk tarafından kuruldu.

Bevk108 Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bevk108 Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Bora Ercantürk tarafından kuruldu.

Türk ve Japon müteahhitlerinden yeni ortaklık! 

Türk ve Japon müteahhitlik firmaları, aralarındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve üçüncü ülkelerdeki iş ortaklıklarının artırılması amacıyla "6'ncı Türkiye-Japonya Uluslararası İnşaat İşbirliği Konferansı" düzenledi. 

Casavision Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casavision Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldırım Deliler tarafından kuruldu.

Kunter Estate Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kunter Estate Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ertan kunter tarafından kuruldu.

İsyus Gayrimenkul Geliştirme Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

İsyus Gayrimenkul Geliştirme Ve Pazarlama Anonim Şirketi Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Ödoğan ve Hadı Bahramı ortaklığında kuruldu.

Alfa Karya Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Alfa Karya Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedel ile Yavuz Ören ve Mehmet Enes Babalıoğlu ortaklığında kuruldu.

People And Places Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

People And Places Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Şimşek, Salim Can Kirişçi ve Mehmet Özgümüş ortaklığında kuruldu.

Renovasyon Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Renovasyon Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Arıcı tarafından kuruldu.

Sowa Peyzaj Mimarlık Mühendislik Proje Geliştirme Ve Uygulama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sowa Peyzaj Mimarlık Mühendislik Proje Geliştirme Ve Uygulama Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Melis Genç tarafından kuruldu.

Realreform Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Realreform Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Demir ve Fatma Demir ortaklığında kuruldu.

Türkiye ile Venezuella Arasındaki Ticaretin Geliştirilmesi Anlaşması' onaylandı!

Türkiye ile Bolivarcı Venezuella Cumhuriyeti arasında 17 Mayıs 2018'de imzalanan Ticaretin Geliştirilmesi Anlaşması'nın her iki ülkedeki onay süreci tamamlandı.

Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi kanun tasarısı Haberi

Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi kanun tasarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan 7033 sayılı "Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi Amacıyla Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun" Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.


Resmi Gazete'de yayımlanan kanunla, İlke Eğitim ve Sağlık Vakfınca Nevşehir'de Kapadokya Üniversitesi, Ortadoğu Sanayi ve Ticaret Merkezi Araştırma Geliştirme Eğitim Kalkınma ve Danışma Vakfınca Ankara'da Ostim Teknik Üniversitesi ile Ankara Güzel Sanatlar Üniversitesi kuruldu.


Ayrıca bazı üniversitelerin isimlerinde de değişiklikler yapıldı. Yüzüncü Yıl Üniversitesinin adı "Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi", Acıbadem Üniversitesinin adı "Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi", Ömer Halisdemir Üniversitesinin adı "Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi", İstanbul Kemerburgaz Üniversitesinin adı "Altınbaş Üniversitesi", Uluslararası Antalya Üniversitesinin adı da "Antalya Bilim Üniversitesi" olarak...