25 / 04 / 2024

Şanlıurfa altyapı çalışmalarında son durum

Şanlıurfa altyapı çalışmalarında son durum

Şanlıurfa'da alt yapı çalışmaları tam gaz devam ediyor. Altyapı çalışmaları tam gaz sürüyor ŞANLIURFA Belediyesi, Akçakale Yolu üzerinde ve yeni imara açtığı Maşuk, Dağeteği ve Yenice'de altyapı ve üstyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Yabancıların KKTC’de taşınmaz mal edinmesine yönelik yasa çalışmalarında sona gelindi!

Yabancıların KKTC’de taşınmaz mal edinmesine yönelik yasa çalışmalarında sona gelindi. UBP Güzelyurt Milletvekili Dr. Ziya Öztürkler, konuya ilişkin bilgi verdi.

Ankara-Sivas YHT Hattı'nda altyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Yapımı devam eden  Ankara-Sivas YHT Hattı'nın altyapı çalışmalarında yüzde 95 ilerleme kaydedildi. 

İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında asbest tehlikesi!

İstanbul'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 1300 binanın yıkımı tamamlandı. Asbest Söküm Uzmanları Derneği (ASUD) Başkanı Mehmet Şeyhmus Ensari, kentsel dönüşüm çalışmalarında asbeste yönelik önlem alınmadığını dile getirdi.

Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar halkının en büyük sorunlarından biri olan kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz sürüyor. Peki çalışmalar nasıl ilerliyor? Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Kanal İstanbul'un imar çalışmalarında son durum ne?

Kanal İstanbul'un çevresi için düzenlenen imar çalışmalarının bir bölümü tamamlandı. İşte çılgın projenin imar çalışmalarında son durum. 

Galataport projesinin inşaat çalışmalarında son durum ne?

Galataport projesi dünyanın en özel yerlerinden biri olan, İstanbul'un merkezi Karaköy sahilinin 1.2 kilometre uzunluğundaki kıyısında hayata geçiriliyor. Peki projenin çalışmalarında son durum ne? Genel Müdür Erdem Tavas, projedeki son durumu paylaştı...

Rize-Artvin Havalimanı'ndaki altyapı çalışmalarının yüzde 90'lık kısmı tamamlandı!

Rize Valisi Kemal Çeber yaptığı açıklamada Rize-Artvin Havalimanı'ndaki altyapı çalışmalarının yüzde 90'lık kısmının tamamlandığını söyledi.

Son dakika haberi! Aşı çalışmalarında sona mı gelindi?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Maske, yakın zamanda hayatımızdan çıkmış olacak. Kovid-19 aşı çalışmalarında büyük ilerlemeler var. Sonucu bekleyelim." dedi.

İzmir'deki hasar tespit çalışmalarında sona gelindi!

İzmir'de 30 Ekim tarihinde 6,6 büyüklüğündeki depreminden sonra başlatılan hasar tespit çalışmalarında sona gelindi.

Ayder Yaylası otopark ve altyapı çalışmaları nedeniyle araç trafiğine kapatıldı!

Rize'deki Ayder Yaylası, otopark ve altyapı çalışmaları sebebiyle belirli sürelerle araçların giriş çıkışına kapatıldı.

Kahta Kalesi'ndeki restorasyon çalışmalarında sona gelindi!

Nemrut Dağı tur güzergahında bulunan Kahta Kalesi'ndeki restorasyon çalışmalarında sona gelindi...

Elazığ'da hasar tespit çalışmalarında sona gelindi!

Elazığ'da merkezi Sivrice ilçesinde 6,8 büyüklüğüne sahip deprem sonrasında gerçekleştirilen hasar tespit çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Kıbrıs'ın imar planı çalışmalarında sona yaklaşılıyor!

Kıbrıs Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar, Gazimağusa, Yeniboğaziçi , İskele imar Planı çalışmalarında gelinen son noktayı değerlendirdi. Zurnacılar, imar planı hazırlanırken bölgenin birçok faktörünün göz önüne alınması gerektiğini sözlerine ekledi.

Şanlıurfa altyapı çalışmalarında son durum Haberi

Şanlıurfa altyapı çalışmalarında son durum

Altyapı çalışmaları tam gaz sürüyor ŞANLIURFA Belediyesi, Akçakale Yolu üzerinde ve yeni imara açtığı Maşuk, Dağeteği ve Yenice'de altyapı ve üstyapı çalışmalarını sürdürüyor. Şanlıurfa Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü'ne (ŞUSKİ) bağlı ekiplerin yürüttüğü çalışmalar sayesinde Yenice'de içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu drenaj şebeke ihtiyaçları bir bir ortadan kaldırılıyor. Akçakale Yolu'nda ise binlik borularla yağmursuyu drenaj şebekesi tesis eden belediye, bu çalışmalar sayesinde Akçakale-TOKİ çevreyolundaki sorunları ortadan kaldırıyor. Şanlıurfa il sınırlarına dahil edilen ve yaşam şartlarının güçlükle sürdürüldüğü Yenice Mahallesi'nde kanal, içmesuyu ve yağmursuyu drenaj şebekesi tesis eden ŞUSKİ, TOKİ'nin yeni konut alanı olarak bilenen Maşuk Bölgesinde ise altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Maşuk'un yanı sıra Dağ Eteği ve Yenice'de kanalizasyon ve içmesuyu şebekesi tesis eden belediyenin çalışmaları bölge halkı tarafından da...