27 / 04 / 2024

şanlıurfa batıkent toki kültür merkezi

şanlıurfa batıkent toki kültür merkezi

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, son güne kadar çalışmalarına devam ediyor. Başkan Fakıbaba, 5 günde 5 projesini hizmete açılıyor. Son olarak Mahmutoğlu Kulesi de hizmete açılıyor...

Şanlıurfa Bozova’ya TOKİ geliyor! 240 taksitle ev sahibi olun

Şanlıurfa TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi’nin detayları gün geçtikçe belli oluyor. Peki, TOKİ Şanlıurfa Bozova Projesi’nde toplam kaç konut yer alacak? TOKİ Şanlıurfa Bozova 2022 konut fiyatları ne kadar?

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi...

Şanlıurfa Akçakale TOKİ başvuru tarihleri 2021!

Şanlıurfa Akçakale TOKİ başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Şanlıurfa Akçakale TOKİ başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

Şanlıurfa Kadıkendi TOKİ kura sonucu 14.06.2019!

Şanlıurfa Kadıkendi TOKİ kura sonucu 14.06.2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Şanlıurfa Kadıkendi TOKİ başvuru tarihleri!

Şanlıurfa Kadıkendi TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 250 adet konut bulunuyor.

Şanlıurfa Eyyüpnebi TOKİ başvuruları başladı!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Eyyüpnebi projesinde yer alan 83 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Şanlıurfa Maşuk TOKİ 4. Bölge'de teslim dönemi başlıyor!

Şanlıurfa Maşuk TOKİ 4. Bölge'de ye alan 171 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Şanlıurfa'nın dev projeleri Konya Kent 2018'de tanıtıldı!

Şanlıurfa'yı Uluslararası platformlarda tanıtmayı sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Bu yıl 14'sü gerçekleştirilen Konya Kent 2018 Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarına katılım göstererek gelen konuklara belediyecilik anlamında yapılan projeleri tanıttı.

Şanlıurfa Büyükşehir'den kiralık kent mobilyaları işletme hakkı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye, Eyyubiye ve Hilvan ilçeleri dahilinde kent mobilyalarının yerlerinin işletme hakkını 5 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 28 Eylül'de yapılacak..

Şanlıurfa Maşuk TOKİ başvuruları 1 Ağustos'ta başlıyor!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 1. ve 2. Etap'ta yer alan 919 konut için başvurular 1 Ağustos'ta başlıyor.

Şanlıurfa Akçakale Kent Parkı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Akçakale´de hayata geçirdiği 53 dönümlük Akçakale Kent Parkı'nın inşaatını tamamladı.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ başvuruları başladı!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvuruları başladı. Projede daire fiyatları 138 bin 737 TL ile 181 bin 723 TL arasında değişiyor.

şanlıurfa batıkent toki kültür merkezi Haberi

şanlıurfa batıkent toki kültür merkezi


Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, son güne kadar çalışmalarına devam ediyor. Başkan Fakıbaba, 5 günde 5 projesini hizmete açılıyor.


Başkan Fakıbaba, son bir hafta içinde Ahmet Yesevi Kadın Destek ve Gençlik Merkezi, Batıkent Mahallesi (TOKİ) Kültür Merkezi, Türkiye’nin en büyük Engelliler Koordinasyon Merkezi, Kızılkoyun’daki Haleplibahçe Parkı ve Projesi peş peşe hizmete açarken, bugün ise Türkiye’nin en kapsamlı kent müzesini Mahmutoğlu Kulesi’nde açılışı gerçekleşecek. Fakıbaba, Samsat Meydanı projesini ve Karakoyun projesini bitirme aşamasına getirdiklerini de söyledi. Karakoyun Peyzaj çalışmaları projesinin devam ettiği alanda incelemeler yaparak bir değerlendiren Fakıbaba, seçimden sonra Karakoyun’a suyun verileceği kaydetti.


Fakıbaba, "30 Mart’a Pazar gününe kadar benim görevim devam ediyor. Halkın seçtiği bir belediye başkanı olarak son saatime kadar devam ediyorum. Samsat Meydanı ve Karakoyun Projemizi...