25 / 04 / 2024

şanlıurfa belediyesi projeleri

şanlıurfa belediyesi projeleri

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, son güne kadar çalışmalarına devam ediyor. Başkan Fakıbaba, 5 günde 5 projesini hizmete açılıyor. Son olarak Mahmutoğlu Kulesi de hizmete açılıyor...

TOKİ Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı! Dikkat! Tam 2 bin konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı. İşte detaylar...

TOKİ Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı! O ilçeye 1.750 ucuz konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı. Projeler kapsamında 1.750 adet konut inşa edilecek.

Şanlıurfa Belediyesi'nden satılık 50 gayrimenkul!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, Şanlıurfa ilinde yer alan 50 taşınmaz satışa sunuldu. Gayrimenkullerin satış ihalesi 2 Eylül ve 9 Eylül 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Haliliye'de Belediyesi'nden emlak vergi ödemelerine kolaylık!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi 2021 senesi emlak vergisi için ilk taksit ödemelerinin online olarak yapılabileceğini açıkladı.

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 78 metruk binayı yıktı!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi, mahallelerde tehlike yaratan metruk yapıların yıkımına devam ediyor. Belediye 2020 yılında 78 yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa'daki Eyyüpnebi Külliyesi inşaatında sona gelindi!

Peygamberler Şehri Şanlıurfa'ya yakışır projeleri birer birer inşa eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyüpnebi Külliyesi'nin inşaatını da tamamlıyor.

Şanlıurfa'da 455 milyonluk raylı sistem ihalesi skandalı!

Sayıştay, Şanlıurfa Belediyesi tarafından yapılmasına karar verilen 455 milyon TL'lik şehir içi raylı toplu ulaşım ihalesindeki skandalı ortaya çıkardı.

Şanlıurfa Eyyübiye'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye'nin 2020 projeleri için düğmeye bastı.

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm projeleri belirlendi!

Projeler için Urfa'ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Şanlıurfa'ya müjdeleri verdi Bakan Kurum'un Urfa'da yapılacak kentsel dönüşüm projeleri, tapu sorunlarının çözümü, Büyükşehir'e yapılacak yeni hizmet binası ile birçok yenilik hakkında açıklamalar yaptı...

Şanlıurfa'ya yeni cami ve külliye inşa ediliyor!

Peygamberler Şehri Şanlıurfa'ya yakışan projeleri teker teker hayata geçiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği işbirliğinde Viranşehir Eyyüp Nebi’de temelini attığı camii ve külliye inşaatını sürdürüyor.

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi'nden imar planı açıklaması!

Şanlıurfa'nın Viranşehir Belediyesi ilçedeki imar planları ile ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Şanlıurfa'nın dev projeleri Konya Kent 2018'de tanıtıldı!

Şanlıurfa'yı Uluslararası platformlarda tanıtmayı sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Bu yıl 14'sü gerçekleştirilen Konya Kent 2018 Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarına katılım göstererek gelen konuklara belediyecilik anlamında yapılan projeleri tanıttı.

Şanlıurfa Belediyesi'nden 38.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Şanlıurfa İli Yenişehir ve Ertuğrulgazi Mahalleleri'nde yer alan 2 adet arsayı toplamda 38 milyon 545 bin 440 TL bedel ile satışa çıkardı.

şanlıurfa belediyesi projeleri Haberi

şanlıurfa belediyesi projeleri


Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, son güne kadar çalışmalarına devam ediyor. Başkan Fakıbaba, 5 günde 5 projesini hizmete açılıyor.


Başkan Fakıbaba, son bir hafta içinde Ahmet Yesevi Kadın Destek ve Gençlik Merkezi, Batıkent Mahallesi (TOKİ) Kültür Merkezi, Türkiye’nin en büyük Engelliler Koordinasyon Merkezi, Kızılkoyun’daki Haleplibahçe Parkı ve Projesi peş peşe hizmete açarken, bugün ise Türkiye’nin en kapsamlı kent müzesini Mahmutoğlu Kulesi’nde açılışı gerçekleşecek. Fakıbaba, Samsat Meydanı projesini ve Karakoyun projesini bitirme aşamasına getirdiklerini de söyledi. Karakoyun Peyzaj çalışmaları projesinin devam ettiği alanda incelemeler yaparak bir değerlendiren Fakıbaba, seçimden sonra Karakoyun’a suyun verileceği kaydetti.


Fakıbaba, "30 Mart’a Pazar gününe kadar benim görevim devam ediyor. Halkın seçtiği bir belediye başkanı olarak son saatime kadar devam ediyorum. Samsat Meydanı ve Karakoyun Projemizi...