26 / 04 / 2024

Şanlıurfa İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneği

Şanlıurfa İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneği

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneği’de bir araya geldiği işçilere konut müjdesi verdi. Başkan Ekinci, inşaat işçilerinin teveccühü ile karşılandı.

Smy Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Smy Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Halil Kara tarafından kuruldu.

Şanlı 34 Otomotiv İnşaat Nakliyat Ve İskele Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlı 34 Otomotiv İnşaat Nakliyat Ve İskele Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Demircan tarafından kuruldu.

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Atıcı tarafından kuruldu.

Ayvacılar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayvacılar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayvacı ve Fatih Ayvacı ortaklığında kuruldu. 

Şanlıurfa'daki kalıcı konutlar için ilk kazma bugün vuruldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Şanlıurfa'nın Birecik ve Eyyübiye ilçelerinde kalıcı konutların yapımına başlandığını açıkladı.

Anl Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anl Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Koç tarafından kuruldu.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje inşa edecek. 

Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye,Harran TOKİ sonuçları!

TOKİ Şanlıurfa kura çekiliş sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye ve Harran sonuçlarına dair detayları belli oldu mu olmadı mı? İşte detaylar!

Şanlıteks İnşaat Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Reklam Temizlik Gıda Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlıteks İnşaat Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Reklam Temizlik Gıda Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadettin Kavaklı tarafından kuruldu.

TOKİ Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da 246 konut ve 23 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 246 konut ve 223 dükkan geliyor! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek. İşte merakla beklenen proje ile ilgili detaylar...

Real Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Bülent Dönmez tarafından kuruldu.

Bade Modern Yapılar İnşaat İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bade Modern Yapılar İnşaat İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Murat Tokat tarafından kuuldu.

Şanlıurfa İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneği Haberi

Şanlıurfa İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneği

Geçtiğimiz aylarda Eyyübiye Belediyesi’ne gelerek Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’den bazı taleplerde bulunan Şanlıurfa İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneği Başkanı Emin Demirkol ve üyeleri, kısa süre içerisinde taleplerinin karşılığını gördü. Eyyübiye İlçesi sınırlarında Haleplibahçe Mahallesi’nde yer alan Derneğin eksiklerini birim amirlerine talimat vererek değerlendiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, sıkıntıların biran önce giderilmesini istedi. Var olan dernek binasına ek olarak bir şark odası, bir de başkanlık makamı yapıldı, kısa sürede yapımı tamamlanan ek hizmet yerlerini ziyaret eden Başkan Ekinci, inşaat işçilerinin teveccühü ile karşılandı. Yapımı tamamlanan bölgeyi gezdikten sonra inşaat işçileri ile birlikte yaklaşık bir saat bir arada kalan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bir de konut müjdesi verdi. İşçilere hitaben bir konuşma yapan Başkan Ekinci, “Elleri nasırlı, yakaları kirli işçi...