19 / 04 / 2024

Şanlıurfa OSB 2. etap altyapı yapım ihalesi

Şanlıurfa OSB 2. etap altyapı yapım ihalesi

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından 3 Ağustos'ta altyapı yapım işi ihale edilecek..

Şanlıurfa'da 2 adet arsa satışa çıkıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı!

Turkuaz Hizmet A.Ş, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Yenice Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa Eyyübiye'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar ve ihale tarihi... 

Şanlıurfa Eyyübiye'de 81 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2 arsa satılıyor!

Eyyübiye Belediyesi Turkuaz Hizmet Sanayi ve Ticaret A.Ş, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Kadıkendi ve Yenice mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte fiyatlar ve merak edilenler...

Şanlıurfa'da 3 taksitle 2 gayrimenkul satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü ve Haliliye'de yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte o ihale ilanı...

Şanlıurfalılara 2 yeni müjde! Resmen açıklandı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da 2 yeni millet bahçesi inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi...

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Şanlıurfa Birecik'te 10.7 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

T.C. Birecik İcra Dairesi, Şanlıurfa ili, Birecik ilçesinde yer alan 2 gayrimenkulü 10 milyon 734 bin 572 TL'ye satıyor...

Şanlıurfa'da arazi kavgası: 2 yaralı!

Şanlıurfa Haliliye ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 2 kişi yaralandı. Olay sonrasında 6 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa Kızılkoyun'da 2. etap yıkım çalışmalarına başlandı!

Tarihi değerleri gün yüzüne çıkartmalara başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haleplibahçe havzasında bulunan Kızılkoyun mağaralarının 2. etap uygulaması çerçevesinde yıkım çalışmalarına start verdi.

Şanlıurfa'da arazi kavgası: 4 ölü, 2 yaralı!

Şanlıurfa'da akrabalar arasında çıkan silahlı kavga sonucunda 4 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişi yaralandı. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin de olay yerine giderek yetkililerden bilgi aldı.

Şanlıurfa'da Ekim ayında 2 bin 644 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu'ndan yayınlanan verilere göre; 2020 yılı Ekim ayı içerisinde Şanlıurfa’da 2 bin 644 konut satıldı.

Şanlıurfa'da akraba aileler arasında arazi kavgası: 2 ölü!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde akraba aileler arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaşamını yitirdi.

Şanlıurfa'da arazi anlaşmazlığı: 2 ölü, 4 kişi yaralı!

Şanlıurfa Haliliye'de arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavgada 2 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi yaralandı. 

Şanlıurfa OSB 2. etap altyapı yapım ihalesi Haberi

Şanlıurfa OSB 2. etap altyapı yapım ihalesi

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, 2. kısım 2. etap alanına ait altyapı ikmal yapım işi ihale ediyor. İhale 3 Ağustos'ta yapılacak.


ŞANLIURFA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 2. KISIM II. ETAP ALANINA AİT ALTYAPI İKMAL YAPIM İŞİ İHALE EDİLECEKTİR

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığından:


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Müteşebbis Heyet Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi 2. Kısım II. Etap alanına ait altyapı ikmal yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecektir.

1 - İdarenin Adresi                    :  Gaziantep Karayolu 16. Km. ŞANLIURFA

2 - İhale konusu yapım...