18 / 04 / 2024

Şanlıurfa Siverek kavgalı tarla

Şanlıurfa Siverek kavgalı tarla

Şanlıurfa Siverek'te bulunan hisseli arsanın sahiplerinden birkaçı arsanın satılmaması için tarlaya tabela dikti. Tabelaya hissedarlar tarafından "Bu tarla satılamaz, kavgalıdır" yazısı yazıldı.

Şanlıurfa'da konut imarlı 4 arsa 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Şanlıurfa ili Siverek Belediyesi, Şanlıurfa ili, Siverek ilçesi, Haliliye, Hayriye ve Hamidiye Mahallelerinde yer alan konut ve ticaret+konut imarlı 4 arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Şanlıurfa'da kripto para operasyonunda iki kişiye gözaltı!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde devam eden kripto para operasyonunda iki şüpheli gözaltına alındı. 

Şanlıurfa Siverek'te muhtarlardan kentsel dönüşüm tepkisi!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Selim Pınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Başak, mahallelerinde görev alan muhtarlar kentsel dönüşüm başlamadığı için mağdur olduklarını dile getirdi. 

Şanlıurfa’da arsa kavgası: 3 ölü!

Şanlıurfa Siverek Taşlı Mahallesi’nde 2 aile arasında yaşanan arazi kavgasında 3 kişi yaşamını yitirdi.

Şanlıurfa'da arazi kavgası: 1 ölü! 

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Dağbaşı Mahallesi'nde çıkan arazi kavgasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Şanlıurfa'da akraba aileler arasında arazi kavgası: 2 ölü!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde akraba aileler arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaşamını yitirdi.

Şanlıurfa'da inşaat işçilerini taşıyan kamyonet devrildi: 7 yaralı!

Şanlıurfa Siverek'te inşaat işçilerini taşıyan kamyonet şarampole devrildi, yaşanan kazada 7 kişi yaralandı.

Şanlıurfa Siverek OSB'de 21.9 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Şanlıurfa Siverek Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, 100 hektarlık alanına ait altyapı yapım işini 21 milyon 974 bin TL'ye ihale edecek.

Şanlıurfa Siverek İdare Binası açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Siverek İdare Binasını hizmete açtı.

Şanlıurfa Siverek Kalesi çevresindeki evler kamulaştırılacak!

Şanlıurfa’ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Şanlıurfa ve ilçelerini ilgilendiren önemli bir toplantı düzenlendi. Toplantıda Siverek’in tarihi kalesi çevresindeki evlerin kamulaştırılacağı açıklandı.

Şanlıurfa Belediyesi'nden 5.8 milyon TL'ye satılık 3 otogar!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karaköprü, Viranşehir ve Siverek ilçelerindeki 3 otogarı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 5 milyon 880 bin TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Siverek'te yatırımlar hız kesmiyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir özveri göstererek çalışmalarını tam hız ilerleten Büyükşehir Belediyesi, Siverek'in gelişimi ve dönüşümü için de yeni projeler hayata geçiriyor

Şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Her İlçeye Kültür Merkezi' projeleri hayat bulmaya devam ediyor. Bu kapsamda Şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı.

Şanlıurfa Siverek kavgalı tarla Haberi

Şanlıurfa Siverek kavgalı tarla

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde hisseli tarlanın diğer hissedarlar tarafından satılmaması için dikilen tabela, görenlerin dikkatini çekiyor.


Hayriye Mahallesi Küme Evlerindeki tarlanın girişine konulan "Bu tarla satılamaz, kavgalıdır" yazılı tabela görenleri şaşırtıyor. 


Tarlanın hissedarı Sefer Gelener, tarlanın diğer hissedarlar tarafından satılmaması için tabela diktiğini belirtti. Tarlanın çok sayıda hissedarının bulunduğunu ve aile içinde sürekli kavgalara yol açtığını belirten Sefer Gelener, alıcıların aramaması için çareyi tabelada bulduğunu ifade etti. 


Yoldan geçen ve tabelayı gören mahalle sakinleri şaşkınlıklarını gizleyemezken, tabelanın çok ilginç olduğuna dikkat çekti. Tarlanın satılmaması için ilginç bir yöntem olduğunu belirten mahalle sakinleri, böyle bir durumla ilk defa karşılaştıklarını dile...