25 / 04 / 2024

şantiye şefleri ve iç mimarlar iş fırsatları

şantiye şefleri ve iç mimarlar iş fırsatları

Yeni mağazaların açılması sürecinde şantiye uygulamalarında aktif rol alacak, mevcut mağazaların fiziksel tadilatları ve dekoratif olarak yeniden düzenlenmesiyle ilgili ince yapı işlerini yürütecek elemanlar aranıyor.

Şantiye şeflerinin iş yükümlülüklerine yeni düzenleme! 75 yaşını dolduran şantiye şefliği yapamayacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın yaptığı yeni düzenleme ile beraber şantiye şeflerinin iş yükümlülükleri belirlendi. Peki yeni yönetmelikle neler değişti? İşte konu ile ilgili detaylar...

Yapı denetiminde yaş sınırı değişti! 75 yaşını dolduran şantiye şefi olamayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yönetmeliğine göre, 2024 yılı itibarıyla 75 yaşını dolduran teknik personel, şantiye şefi olamayacak.

Şantiye şeflerine ilişkin düzenleme 10 bin kişiye istihdam alanı yaratacak!

32017 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Şantiye Şefleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" uyarınca, şantiye şeflerinin aynı zamanda üstlenebilecekleri iş miktarı, işin büyüklüğüne göre düzenlenecek.

126 bin TL'ye sıfır ev sahibi olabilirsiniz! 2+1 ve 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? 16 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Demonte olarak fabrikada üretilen ve şantiye ortamına gerek duymayan yapılar olan prefabrik evlerin fiyatları, 115 bin TL'den başlıyor. Peki, 2+1 ve 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? 16 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Dost İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Acarkent Şantiye Şubesi açıldı!

Dost İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Acarkent Şantiye Şubesi Beykoz'da İlker Acar tarafından açıldı.

Hayırseverlerin destekleriyle Başakşehir’e cami ve taziye evi yapılıyor!

Başakşehir’de, hayırseverlerin desteğiyle yapılacak yeni cami ve taziye evi için inşaat başladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, şantiye alanında incelemeler gerçekleştirdi.

Şantiye şefleri birden fazla inşaatta çalışabilir mi? 

Samsun İnşaat Mühendisleri Odası’nda bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri, şantiye şeflerinin birden fazla inşaat alanında çalışamayacağını dile getirdi. 

Yusufeli'ndeki baraj inşaatındaki şantiye meclis gündeminde!

Artvin'in Yusufeli ilçesindeki baraj inşaatındaki şantiye ve karantina koşulları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şantiye Şefleri Hakkında Yönetmelik mahkemeye takıldı!

Türkiye’de inşaat sektörü, yapı kalitesi, kentsel dönüşüm politikasıyla önemli hale gelirken, inşaat işleyişine ilişkin bir yasa değişikliği, mahkemeye takıldı...

Ankara Ayaş Evci Köyü şantiye alanına döndü!

Ayaş Evci Köyü sakinleri evlerinin ve ekili arazilerinin arasından bulunan kamyonlardan şikâyet ediyor. Köyün şantiye alanına döndüğünden bahseden Muhtar Orhan Arı, “Ekili ürün bırakmadılar, telefon direğimizi devirdiler, taşıdıkları taşları arazi ve yol kenarlarına saçıyorlar, evlerimi toz toprak i

Karmod, Bahreyn’de 3 ayrı şantiye bina projesini tamamladı!

Karmod, Basra Körfezi'nde ada ülkesi olan Bahreyn’de üç ayrı şantiye binası projesini tamamladı ve teslimlerini gerçekleştirdi.

Şantiye Teknik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Şantiye Teknik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Manduz ve Öztürk Karataş ortaklığında kuruldu.

Karmod'un kabin ürünleri Libya'da şantiye yapıları için kullanılacak!

Karmod'un kabin ürünleri, Libya'da ofis ve şantiye yapıları olarak kullanılacak. Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, CTP sistemli kabin ürünlerinin yüksek izolasyonunun sağladığı iklimlendirme kolaylığı ile sıcak bölgelerde çok tercih edildiğini açıkladı.

şantiye şefleri ve iç mimarlar iş fırsatları Haberi

şantiye şefleri ve iç mimarlar iş fırsatları

Adaylarda aranan özellikler;

-Üniversitelerin iç mimarlık, inşaat mühendisliği veya meslek yüksek okullarından inşaat teknikerliği bölümlerinden mezun.

-İnce yapı ve şantiye uygulamaları konusunda en az 3 yıl deneyimli.

-Ahşap,Akrilik,metal,boya ve diğer dekorasyon malzemeleri hakkında üstün bilgi birikimine sahip.

-Seyehat engeli olmayan ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayan,oto ehliyetli

-Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmaları gerekmektedir.


Başvuru için;

Mail adresi: [email protected]

Telefon: 444 7...