18 / 04 / 2024

sarıyer egeyapı group

sarıyer egeyapı group

Köşkler, çeşmeler, müzeler, yalılar ve saraylardan oluşan Sarıyer'de 2014 yılında 3 yeni proje satışa çıkacak. 2014'te Sarıyer'de Egeyapı Group, İnanlar İnşaat ve Maritza İnşaat'ı göreceğiz...

Panaroma Life Sarıyer'de yasam başladı!

Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer'de insa edilen Panaroma Life'ta temmuz ayında yasam başladı.Kılıcoglu Group Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç, projede konutların yüzde 90'ının satıldığını söyledi.

Sarıyer Panorama Life'ın yüzde 90'ının satışı tamamlandı!

Türkiye'nin köklü gruplarından Kılıçoğlu Group'un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer'de inşa edilen Panorama Life'ta yaşam başladı.

Sarıyer Panaroma Life'da yaşam başladı!

Türkiye’nin köklü gruplarından Kılıçoğlu Group’un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer’de inşa edilen Panaroma Life’ta Temmuz ayında yaşam başladı.

EgeYapı Group'tan İzTower'da 1+1 daire hediyesi!

EgeYapı Group bu yıl beşincisi 6- 28 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek İstanbul Shopping Fest’in ana sponsorları arasında yer alarak bir talihliye Kartal’da hayata geçirdiği İzTower projesinden 1+1 daire hediye ediyor.

Egeyapı Group Kağıthane projesinde son durum ne?

Cendere Vadisi'nde Adil Işık Fabrikası'nın yanında inşa edilecek Egeyapı Group Kağıthane projesinde satışlar yaz sonuna kadar başlayacak. Projede stüdyodan 4 oda 1 salona kadar konut seçenekleri yer alacak.

Sarıyer Panorama Life'ta 280 bin TL'den başlıyor!

Kılıçoğlu Group’un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul, Sarıyer’de inşa edilen Panorama Life’ın yüzde 70’inin satıldığını açıkladı. 4 ay sonra teslim edilmesi planlanan proje 50 milyon lira maliyetle inşa ediliyor.

EgeYapı Group Pega Kartal'da aylık 4 bin 125 TL finansman desteğiyle!

Aylık 4 bin 125 TL finansman desteği sağlanan EgeYapı Group Pega Kartal projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Sarıyer Panorama Life Evleri'nde 280 bin TL'ye ev!

Kılıçoğlu Group'un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer'de inşa edilen Panaroma Life'ta teslimlerin dört ay sonra yapılması planlanıyor. Projede dairelerin başlangıç fiyatı 280 bin TL olarak belirlendi..

Ege Yapı Group Sarıyer'de dönüşüme başlıyor!

Ege Yapı Group, karma proje konseptini Kağıthane ve Yedikule'ye taşıyacak. Şirket, Ataşehir ve Sarıyer'de ise kentsel dönüşüm alanındaki çalışmalarına devam ediyor. Ege Yapı Group, 2015 yılında farklı konseptler planladıklarını belirtti.

Ege Yapı Sarıyer kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Egeyapı Ege Yapı Group'un patronu İnanç kabadayı geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Sarıyer ve Ataşehir’de toplam 2 bin konutluk da kentsel dönüşüm yapacaklarını ve halk sahipleri ile yüzde 60 oranında anlaştıklarını söylemişti.

2014'te Sarıyer'de 3 yeni proje satışa çıkacak!

Köşkler, çeşmeler, müzeler, yalılar ve saraylardan oluşan Sarıyer'de 2014 yılında 3 yeni proje satışa çıkacak. 2014'te Sarıyer'de Egeyapı Group, İnanlar İnşaat ve Maritza İnşaat'ı göreceğiz...

Egeyapı Group Poligon Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi yapacak!

Egeyapı Group kentsel dönüşüm projesini İstanbul'un Avrupa Yakası içinde Sarıyer'de Poligon Mahallesi'nde hayata geçirecek. Henüz hiçbir detayın belli olmadığı projenin, hızlı bir şekilde netleşmesi planlanıyor

Emlak Konut GYO'nun Sarıyer'deki 34 arsası 251.5 milyon TL!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, kendi mülkiyetindeki Sarıyer Zekeriyaköy bölgesindeki 34 parselleri için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı

sarıyer egeyapı group Haberi

sarıyer egeyapı group

1-) Egeyapı Group, Sarıyer'i dönüştürecek!


Egeyapı Group, Sarıyer'de kentsel dönüşüm projesi hayata geçirecek. Poligon Mahallesi'nde yer alacak proje ile ilgili detaylar henüz belirlenmedi. 




Egeyapı Group iletişim

444 5 343

http://www.egeyapigroup.com.tr/


2-) Terrace Hayat için ön talep süreci devam ediyor!


Terrace Hayat projesi, İnanlar İnşaat tarafından Sarıyer'de inşa ediliyor. Ön talep toplanan projenin arsa alanı 12.500 metrekare. 


2 ay sonra satışa çıkacak projede yüzde 1 KDV uygulanıyor. 48 aya yüzde 0,75 ve 36 aya yüzde 0,61'lik faiz oranı uygulanan projede 80 konut yer alıyor. 


Terrace Hayat Sarıyer Evleri projesi kapsamında spor alanları, dinlenme alanları, sauna ve kafeler yer alacak.