20 / 04 / 2024

sarız gençlik merkezi açılış

sarız gençlik merkezi açılış

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Sarız ilçesini önemli bir yatırımla buluşturuyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız ilçesinin ihtiyaçları göz önüne alınmak suretiyle yapılan Kadın ve Gençlik Merkezi'nin bugün hizmete açılacağını belirtti.

Başakşehir’in ‘ilk gençlik merkezi’ yükseliyor!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir yaşam merkezi inşa ettiğini açıkladı. Yapımına başlanan Güvercintepe Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

Beykoz Soğuksu Gençlik Merkezi 2020'de açılacak!

Beykozlu gençlere kültür-sanat, eğitim ve spor alanlarında hizmet verecek olan Soğuksu Gençlik Merkezi’nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Adıyaman Abdulhamid Han Gençlik Merkezi tamamlanıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından kısa süre önce inşaatına başlanan ve tamamlanma aşamasına gelen Abdulhamid Han Gençlik Merkezi ve Kültür Evi inşaatını inceleyen Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, yetkililerden bilgiler aldı.

Fatih’e gençlik merkezi sözü!

AK Parti Fatih belediye başkan adayı Ergün Turan, kültür sanat etkinlikleri adı altında FETÖ'nün çok sayıda gizli toplantısına ev sahipliği yapan Çemberlitaş’taki Fırat Kültür Merkezi’nin gençlik merkezi olacağını açıkladı.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Gençlik Merkezi'ni hizmete açtı.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Gençlik Merkezi'ni hizmete açıyor.

Bursa Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi yükseliyor!

Yıldırım Belediyesi, ilçede hayata geçirdiği Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi'nin inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Bilecik Pazaryeri Gençlik Merkezi'nin inşaatı devam ediyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Pazaryeri Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Kültür sanata önem veren politikalarına ve ilçe tarihini yaşatan ve koruyan çalışmalarını hızla sürdüren Başkan Altınok Öz’ün liderliğindeki Kartal Belediyesi, Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin temelini attı.

İzmir Buca'ya gençlik merkezi müjdesi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Buca Belediyesi Bucalı üniversite gençliğinin içinden çıkmak istemeyeceği muhteşem bir Gençlik Merkezi daha hayata geçiriyor.

Gebze Gençlik Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Gençlik Merkezi'nin kaba inşaatını tamamladı.

Çelebi Mehmed Gençlik Merkezi Yıldırım'da yükselecek!

Kentteki çalışmalara hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Çelebi Mehmed Gençlik Merkezi'ni ilçeye kazandıracak.

sarız gençlik merkezi açılış Haberi

sarız gençlik merkezi açılış


Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nce inşa edilen Sarız Kadın ve Gençlik Merkezi'nin açılışı bugün saat 14.00'te yapılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yeşilhisar, Yahyalı, Develi ve Hacılar'daki Kadın ve Gençlik merkezlerinden sonra Sarız Kadın ve Gençlik Merkezi'ni de hizmete açacaklarını belirtti. Diğer ilçelerde de Kadın ve Gençlik Merkezlerinin yapımının tamamlandığını ve bir bir hizmete açacaklarını ifade eden Başkan Çelik, bu merkezlerin ilçelerin sosyal ve ekonomik hayatına önemli katkılar sunacağını kaydetti.

Sarız Kadın ve Gençlik Merkezi'nin ilçede yaşayanların daha donanımlı olabilmesi için önemli hizmetler vereceğini dile getiren Başkan Mustafa Çelik, "Sarız Kadın ve Gençlik Merkezi ilçemizin ihtiyaçları göz önüne alınarak planlandı. Merkezimizde bir adet 500 kişilik çok amaçlı salon bulunuyor. Bu salon nikah, düğün, konferans, panel gibi etkinliklerde kullanılabilecek. Kadın ve Gençlik Merkezi'nde...