29 / 03 / 2024

sarız toplu açılış

sarız toplu açılış

Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarız’da düzenlenecek toplu açılış ve temel atma töreni ile başta Kadın ve Gençlik Merkezi olmak üzere bir dizi yatırımın temeli atılacak, yapımı tamamlanan yol ve camilerin açılışı yapılacak.

Restorasyonu gündem olmuştu: Kız Kulesinin açılış tarihi belli oldu!

Restorasyonu gündem olan Kız Kulesi'ndeki çalışmalarda sona gelindi, açılış için günler sayılan ve çevre düzenlemesi de yapılan Kız Kulesi'ndeki son durum görüntülendi.

Erzurum'da 132 milyon TL'lik toplu açılış töreni!

Erzurum Pasinler'de hayata geçirilen ve toplamda 132 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip olan yatırımların toplu açılışı yapıldı.

Sultangazi'de dev eserlerin açılışı yapıldı!

Sultangazi’de düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''İstanbul’un tamamında çok daha büyük hizmetlere yatırımlara imza atacağız'' dedi.

Mersin Büyükşehir'den 1 milyar 814 milyonluk açılış!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 17 ilçede hayata geçirdiği proje ve hizmetlerin toplu açılışı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla yapıldı.

Manisa Gölmarmara'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Gölmarmara Belediyesi’nin gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katıldı.

Tarsus Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri açılıyor!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri'nin açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

Erzincan'daki 76 eserin açılışı yapıldı!

Erzincan'da gerçekleştirilen toplu açılış töreninde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, "Vatandaşlarımızın konut ihtiyacını karşılamak amacıyla konutta kampanya başlattık. Hem faiz oranları düşürülüyor hem de vadeler uzuyor." dedi.

Manisa'daki toplu açılış töreni ileri bir tarihe ertelendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Yunusemre, Şehzadeler, Akhisar, Soma ve Sarıgöl ilçelerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla yapacağı toplu açılış ve temel atma törenlerinin ertelendiği bildirildi.

Muğla'da 782 milyon TL'lik toplu açılış!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 782 milyon TL'lik yatırımın toplu açılış törenini gerçekleştirdi.

İncirliova'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Aydın İncirliova'da 8 tesis ve 15 parkın toplu açılış töreni gerçekleşti.

Beyoğlu'nda toplu açılış töreni düzenlendi!

Kasımpaşa Meydanı'nda düzenlenen Beyoğlu İlçesi'ne Yapılan Yatırım ve Hizmetlerin Toplu Açılış Töreni düzenlendi.

Manisa Kula'da toplu açılış töreni düzenlendi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Manisa Kula'da gerçekleştirilen toplu açılış törenine katıldı.

Sancaktepe'de toplu açılış töreni yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe'de toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, tören öncesi vatandaşlara seslendi.

sarız toplu açılış Haberi

sarız toplu açılış

Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarız’da düzenlenecek toplu açılış ve temel atma töreni ile başta Kadın ve Gençlik Merkezi olmak üzere bir dizi yatırımın temeli atılacak, yapımı tamamlanan yol ve camilerin açılışı yapılacak.

9 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00’de Sarız ilçe merkezinde düzenlenecek olan törenle Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temeline ilk harç konulacak. Program kapsamında ayrıca Gerdek Mağara ve Çavdar Mahalleleri ile Şarlak Mezrası içme suyu şebekesinin ve Sarız Merkez, Kırkısrak, Kuşçu ve Damızlık Mahalleleri mini futbol sahalarının yapımına başlanacak. Bunların yanısıra Yeni Mahalle’de yaptırılacak olan parkın da temeli atılacak.

Törende ayrıca Sarız-Kuşçu ve Tekneli-Cesurlar Mahalleleri arası yol açılışı ile Damızlık ve Merkez camilerinin açılışı...