24 / 04 / 2024

Sarkozy tatil

Sarkozy tatil

Nicolas Sarkozy'nin 3 hafta boyunca kaldığı Fas-Marakeş'te bir villa beğendiği ortaya çıktı. İki kez villayı ziyarete giden Sarkozy ailesinin bu villayı alacakları iddia ediliyor

Uptown İncek'te fiyatlar 451 bin liradan başlıyor! 365 gün tatil!

Ankara'daki Uptown İncek, sosyal donatılarıyla tatil kıvamında yaşam vaat ediyor. 226 konutluk projede ev fiyatları, 451 bin TL'den başlıyor.Emre Katırcı, projede yaşayanların 'town'lar sayesinde eğlenceli zamanlar geçirebileceğini vurguladı.

Bodrum Hisarevleri Tatil Sitesi yakınlarında yangın çıktı!

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Bitez Mahallesi Hisarevleri Tatil Sitesi yakınlarındaki makilik alanda saat 04.00'te yangın başladı. Bodrum Orman İşletmesi'ne ait iki arazöz ve belediyeye bağlı 8 itfaiye aracı söndürme çalışmalarına başladı...

Ordu Çambaşı Yaylası'na tatil köyü yapılacak!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yaptığı açıklamada, 940 yatak kapasiteli tatil köyü ve otel yapılması amacıyla Çambaşı Yaylası'nda yedi ayrı parselin turizm amaçlı yatırım yapılmak üzere tahsis edildiğini söyledi...

Şah inn Paradise Ramazan’da tatil yapılmaz algısını değiştirdi!

Şah inn Paradise Ramazan’da tatil yapılmaz algısını değiştirdi. Alternatif turizmin lider markası Şah Inn Paradise, Antalya’nın saklı cenneti Kumluca’ daki tesislerini yenileyerek 8. sezonuna “merhaba” dedi.

Türklerin yüzen tatil köylerine ilgisi artıyor!

Türk turistlerin tatil alışkanlıkları arasında fazla yer almayan gemi turları, 5 yıldızlı otel konforu sunan büyük ve donanımlı gemilerle yapılması dolayısıyla giderek büyük ilgi görüyor.

Mersin'de nükleer santralin yanına 5 yıldızlı tatil köyü yapılıyor!

Mersin’in Gülnar ilçesinde nükleer santralin yapılacağı Yanışlı Koyu'na 5 yıldızlı 600 yataklı birinci sınıf tatil köyü yapılıyor. Ramazan Bayramı ile birlikte hizmete girecek tatil köyü tamamlandığında 20 milyon liraya mal olacak.

Ulu İnşaat Mersin'deki nükleer santralin yanına 5 yıldızlı tatil köyü yapıyor!

Mersin'in Gülnar ilçesinde nükleer santralin yapılacağı Yanışlı Koyuna 5 yıldızlı 600 yataklı birinci sınıf tatil köyü yapılıyor. Tatil köyünü yaptıran Ulu İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Rıza Ulu bizim hiçbir endişemiz yok" dedi.

Bilici Termal Devremülk ve Tatil Köyü'nde fiyatlar 4 bin 990 TL'den başlıyor!

Sivas’ın önde gelen firmalarından Siv Yapı’nın hayata geçirdiği Bilici Termal Devremülk ve Tatil Köyü, 31 Mayıs’ta düzenlenen Kutsi Konseri ve İclal Aydın şiir dinletisi ile tanıtıldı.

Kızılağaç tatil beldesindeki 13 otel ve mavi bayrak verildi!

Avrupa ülkelerinde en çok Mavi Bayrak ile Türkiye üçüncü sırada yer alıyor. Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Kızılağaç tatil beldesinde bulunan 13 otel ve tatil köyüne de mavi bayrak verildi.

Rus turistlerin en ucuza tatil yaptıkları yerler arasında Alanya da var!

Rus turizm portalı travel.ru, denize yakın tek gecelik konforlu konaklama, bir kafetaryada öğle yemeği ve toplu taşımanın içinde olduğu bir harcama planıyla ucuz tatil mekânlarını sıraladı...

Kempinski Hotel The Dome huzur dolu bir tatil vaat ediyor!

Antalya'nın gözde tatil beldesi Belek'te konumlanan Kempinski Hotel The Dome, tatili sağlıkla birleştirerek vücudunuzu ve ruhunuzu dinlendirip iç dengenizi yeniden kazanmanız için harika bir fırsat sunuyor.

Ahmet Zahteroğulları: Narven Tatil Kasabası Bolu'nun vizyonunu geliştirecek!

Karadeniz'in ise şimdiye kadar yapılmış en büyük turizm yatırımı hakkında katılımcılara bilgi verildi. Adını bölgede bulunan bir meşe türünden alan Narven Tatil Kasabası bünyesinde otel, sağlık tesisi ve çok sayıda villa tipi devre tatil tesisi bulunuyor.

Uzungöl yeni tatil sezonuna hazırlanıyor!

Zengin bitki örtüsünün yanı sıra kendine özgü manzarası ile yerli ve de yabancı turistlerin adeta gözdesi olan Trabzon Uzungöl, yeni tatil sezonunda misafirlerini ağırlamayı bekliyor.

Sarkozy tatil Haberi

Sarkozy tatil

Fransa'da 6 Mayıs'ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerini kaybettikten sonra eşi Carla Bruni ve kızları Giulia ile birlikte Fas tatiline çıkan Nicolas Sarkozy'nin 3 hafta boyunca kaldığı Fas-Marakeş'te bir villa beğendiği ortaya çıktı. Fransız haber dergisi Le Point'in özel haberinde, Sarkozy ve Bruni'nin 5 milyon euro (11 milyon 370 bin TL) değerinde olduğu düşünülen villayı iki kez ziyaret ettiği ve sinema salonu, masaj odası ile 8 yatak odası gibi her türlü lüksü içeren bu çok özel villayı almaya karar verdiği belirtiliyor. Kaybettiği seçim sonrası yakın çevresine oldukça sıkıldığını söyleyen Sarkozy ailesi, ay sonuna kadar Paris'te kaldıktan sonra yine tatile...