29 / 03 / 2024

satilik cay ocagi

satilik cay ocagi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Bayrampaşa Hal Kompleksi'nde bulunan 21 metrekarelik çay ocağını kiraya verecek

Çanakkale cayır cayır yanıyor! Son dakika: 7 ev hasar gördü, 9 köy boşaltındı, Çanakkale Boğazı kapatıldı!

Çanakkale'de merkeze bağlı Kayadere köyü yakınındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, orman yangınına sabah saatleri itibarıyla 7 yangın söndürme uçağı ve 22 helikopterle havadan müdahalenin sürdüğünü bildirdi.

Resmi Gazete'de resmen yayımlandı! Evinde bunu yapanlar cayır cayır yandı, cezası 4.839 TL

Resmi Gazete'de yayımlanan yeni bir karar vatandaşları meraklandırdı. Artık evinde yapılmaması gereken bir şeyi yapacak vatandaşlar bunun karşılığında 4 bin 839 TL ceza ödemek zorunda kalacaklar...

Faizsiz konut sisteminde yeni dönem!

Faizsiz konut ve taşıt sistemine düzenleme ve denetim getiriliyor. Yeni düzenlemeyle şirsgari sermayesi 100 milyon TL olarak belirlendi. Fon havuzunda bulunan para ise amacı dışında kullanılamayacak. Müşteriye 14 gün içinde cay hakkı tanınacak. İşte detaylar...

Ev alıp satarken tapuda dikkat edilmesi gerekenler!

Ev alım satımlarında yapılması gereken en önemli belge işlemleri arasında tapu işlemleri bulunuyor. Peki tapunun cayılmaması için satış nasıl yapılır? Tapu işlemleri nasıl yapılır? İşte tapu devri işlemlerinde merak edilenler...

David Beckham eşi Victoria Beckham'a ada aldı!

Dünyaca ünlü eski futbolcu David Beckham'ın eşi Victoria Beckham'a Karayipler'deki Bird Cay Adası'nı satın aldığı iddia edildi. İngiliz basınında yer alan habere göre Beckham ada için 7 milyon sterlin (32 milyon lira) ödedi.

Müteahhit satış vaadi sözleşmesinden cayma hakkı!

Müteahhit satış vaadi sözleşmesinde alıcı ile satıcının hak ve sorumluluklarına yer veriliyor. Peki, müteahhit satış vaadi sözleşmesinden cayılır mı? İşte, müteahhit satış vaadi sözleşmesinden cayma hakkı!

Maketten konut satışından cayma!

Son yıllarda maketten konut alanların sayısında artış yaşanıyor. Ancak maketten satın alınan bazı konutlar vatandaşı mağdur ediyor. Maketten konut satışında cayılır mı? İşte, maketten konut satışından cayma!

Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesinden cayma hakkı!

Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi alıcı ve satıcı arasında imzalanıyor. Sözleşme kapsamında alıcı ile satıcının hak ve sorumluluklarına yer veriliyor. Peki, gayrimenkul satış vaadi sözleşmesinden cayılır mı? Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesinden cayma h

Konut satışlarında tazminat ödemeden 14 günde cayılabiliyor mu?

Yeni tüketici kanunu 28 Mayıs'ta yürürlüğe girmiş, yasa konut tüketicisine yeni haklar getirmişti. Maketten satış uygulamasında tazminat ödenmeden 14 günde cayılabileceği de haklar arasına girdi.

Konuttan 14 gün içerisinde cayma hakkı geldi!

Gümrük ve Ticaret Bakanlığının, mesafeli sözleşmelere ilişkin uygulama usul ve esaslarını düzenleyecek Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği Resmi gazete'de yayımlandı. Bu Yönetmelik kapsamında konuttan 14 gün içerisinde cayılabilecek...

Alınan evden 14 gün içinde cayılabilecek!

Tüketiciye, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren 14 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin konut satış sözleşmesinden cayma hakkı geldi. Ön Ödemeli Konut Satışları Hakkında Yönetmelik, Resmi Gazete'de yayınlandı.

Alınan konuttan 14 gün içinde cayılabilecek!

Tüketiciye, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren 14 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin konut satış sözleşmesinden cayma hakkı geldi.Alınan konuttan 14 gün içinde cayılabilecek.

Koç Bahamalar'ın Norman's Cay adasına ortak oldu!

Koç Bahamalar'ın Norman's Cay adasına ortak oldu. Koç Grubu tropikal cennetleri gözüne kestirdi... Grubun Bahamalar bölgesindeki Norman's Cay adasında turizm yatırımları da yaptığı ortaya çıktı.

satilik cay ocagi Haberi

satilik cay ocagi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Emlak Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan çay ocağı açık teklif usulü ile kiraya verilecek. Taşınmazın yıllık muhammen bedeli 6 bin TL, geçici teminatı ise 180 TL olarak belirlendi. İhale İstanbul Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu'nda gerçekleşecek.

Detaylar için...