19 / 03 / 2024

satılık daireler ataşehir

satılık daireler ataşehir

Son dönemlerde metro projesi ile gündemde olan Ataşehir'deki satılık daireleri araştırdık. İstanbul'un gözde lokasyonu Ataşehir'deki markalı projelerden 100 bin TL'ye bile ev bulmak mümkün. İşte Ataşehir satılık ev fiyatları 2013...

İstanbul Avrupa Yakası ucuz satılık daireler 2017!

İstanbul Avrupa Yakası'nda ucuz daire arayanlar için "İstanbul Avrupa Yakası ucuz satılık daireler 2017" başlıklı haberimizde konut projelerini inceledik. Avrupa Yakası'nda daire fiyatları 287 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler!

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler için kura tarihinin 22 Nisan 2016 gününde yapılacak. Toplam 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvuru dönemi bitti.

TOKİ Bilecik Bozüyük satılık daireler!

Başvuru döneminin başladığı Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Bilecik Bozüyük satılık daireler 2+1 şeklinde dizayn edildi.

Avcılar Bizim Evler 6 satılık daireler!

Avcılar Bizim Evler 6 satılık daireler 2+1'den 5+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. İhlas Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 30 ay vade farkı olmadan taksit imkanı sağlanıyor.

Kayseri Mimarsinan TOKİ satılık daireler!

Kayseri Mimarsinan TOKİ satılık daireler 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Kura satışlarının 6 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşeceği projede başvurular T.C Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek.

DKY İnşaat DKY On satılık daireler!

DKY İnşaat DKY On satılık daireler 1,5+1 ve 2,5+1 şeklinde tasarlandı. İstanbul Kağıthane'de yükselen projede kredi ödemelerine teslimden sonra başlanıyor.

Yakacık Hill Kartal satılık daireler!

Yakacık Hill Kartal satılık daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 ara kat dubleks şeklinde tasarlandı. Firma bünyesinde 36 ay vade uygulanan proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

Ritim İstanbul Cevizli satılık daireler!

Ritim İstanbul Cevizli satılık daireler 2016 yılı Kasım ayında teslim edilecek. 32 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen projede 60 ay 0 faiz avantajı devam ediyor.

Çatalca Kiptaş satılık daireler!

Çatalca Kiptaş satılık daireler 24 ay sonra teslim edilecek. 20 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede banka kredisiyle veya Kiptaş bünyesinde vade fırsatı sağlanıyor.

Şanlıurfa Akabe TOKİ satılık daireler!

Şanlıurfa Akabe TOKİ satılık daireler 2+1 olarak dizayn edildi. Fiyatların yaklaşık 88 bin TL'den başladığı projede 304 adet konut için kura çekilişi 9 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Adım İstanbul Kayaşehir satılık daireler!

Adım İstanbul Kayaşehir satılık 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. 615 konut ve 120 dükkanın bulunduğu Adım İstanbul Kayaşehir projesinde dairelerin teslimleri Ocak 2018 yılında yapılıyor...

Inistanbul Lokal Topkapı satılık daireler!

Inistanbul Lokal Topkapı satılık daireler, satış ofisi, ödeme koşulları, teslimleri hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor. Inistanbul Lokal Topkapı projesi Davutpaşa'da eski Şişecam Fabrikası arsasında inşa ediliyor...

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık!

7 blok şeklinde yükselecek olan proje toplam 620 bağımsız ünite yer alıyor. Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık daireler 140 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek.

satılık daireler ataşehir Haberi

satılık daireler ataşehir


1993 yılındaki Uydu kent projesi ile temelleri atılan Ataşehir, bugün İstanbul'un gözde lokasyonlarından biri. 25.84 kilometrekarelik yüzölçümüne sahip Ataşehir; kuzeyinde Ümraniye, kuzeydoğusunda Çekmeköy, güneyinde Maltepe, güneybatısında Kadıköy ve doğusunda Sancaktepe ile komşu bir konumda. 


2008 yılında ilçe statüsüne kavuşan bölgedeki gelişim 2000'li yılların başında Varyap, Ağaoğlu ve TOKİ gibi büyük kurumların atılımlarıyla önemli bir sıçrayış yaşadı. Bugün Ataşehir'de konuttan AVM'ye, ofisten karmaya kadar pek çok proje görmek mümkün. 


 


İstanbul Finans Merkezi fiyatları artırıyor 

İstanbul Finans Merkezi'nin Ataşehir'de inşa edileceğinin belli olmasıyla bölgenin cazibesi daha da arttı. İstanbul'u küresel çapta bir finans merkezi haline getirecek proje 4.5 milyar TL'lik yatırım bedeline sahip....