19 / 04 / 2024

satilik findik bahçesi

satilik findik bahçesi

Giresun Orman İşletme Müdürlüğü fındık bahçesi satacak

Malatya Millet Bahçesi için ilk adım atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Millet Bahçesi projesi için ilk adımı attı.

Validebağ'a millet bahçesi yapılmasına itiraz!

Üsküdar’daki Validebağ Korusu’nun millet bahçesi yapılmasına itiraz geldi. Validebağ Gönüllüleri’nden olan Şengül Kılıç: "Koru en doğal haliyle korunsun. Koruda tek çivi çakıldığı anda ekolojik denge bozulacak. Bu halka değil ranta açmak olur" dedi.

TOKİ'nin 15 eski stadı Millet Bahçesi olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatını verdiği ‘Millet Bahçesi’ projesi için TOKİ'ye ait 15 stat hazineye deredilecek. Toplam 712 bin metrekarelik alan Millet Bahçeleri olacak.

İlk Millet Bahçesi Sivas’ta açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim beyannamesini açıklarken paylaştığı ‘Millet Bahçesi’ projesi için ilk adım atıldı. Proje ilk kez Sivas'ta başlatılacak. 

Millet Bahçesi projeleri dönüm noktası oldu!

Türkiye'nin farklı şehirlerinde inşası süren projeleri inceleyen TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Millet Bahçesi projelerinin Türkiye'de şehircilik tarihi ve felsefesi açısından bir dönüm noktası olduğunu kaydetti..

Türk Kızılayı Muş Hasköy'de çay bahçesi yaptırıyor!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Muş ili, Hasköy ilçesinde kafeterya, çay bahçesi ve kazan dairesi binası anahtar teslim götürü bedel ile yaptırıyor...

TOKİ’nin 15 stadyumu Millet Bahçesi oluyor!

Cumhurbaşkanı’nın talimatı ile TOKİ düğmeye bastı. TOKİ’nin 15 stadyumu Millet Bahçesi olacak. 

Kocaeli Darıca'daki kışla Millet Bahçesi'ne dönüştürülüyor!

Kocaeli Darıca'da bulunan askeri alan Millet Bahçesi oluyor. Proje kapsamında kamu binaları, liseler, halk plajları, sosyal tesisler ve kafeler yer alacak.

Türkiye'nin ilk millet bahçesi Antalya'da olacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel:"Karaalioğlu Parkı ve Kent Müzesi'nin de içinde bulunduğu 137 dönümlük alan, Türkiye'nin ilk millet bahçesi olacak" diye açıklama yaptı. 

Türkiye'ye örnek model Kabalı Meyve Bahçesi!

Türkiye'de tarım sektörünün en önemli sorunlarından tarım arazilerinin aile bireyleri arasında bölünmesi nedeniyle sürekli küçülmesi oluyor. Bu soruna karşılık uygulanması gereken model ise Kabalı Meyve Bahçesi olarak belirtiliyor...

Milli Botanik Bahçesi 29 Ekim’de açılıyor!

350 milyon lira bütçe ile 2 bin 500 dönüm arazi üzerine kurulan Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ikinci büyük botanik bahçesi olan “Türkiye Milli Botanik Bahçesi”  29 Ekim’de açılacak. 

Gebze Askeri Kışlası Millet Bahçesi oluyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Askeri Kışlası'nın Millet Bahçesi olacağını söyledi.

Millet Bahçesi yanına dev fuar alanı yapılmalı!

Atatürk Havalimanı’nın kapatılması ile bölgede çoğunlukla uçak yolcularına hizmet veren 62 otelin geleceği düşünülüyor.  Atıl kalma endişesi yaşayan oteller Millet Bahçesi’nin yanı sıra bölgeye dev bir entegre fuar alanı yapılmasını önerdiler.

satilik findik bahçesi Haberi

satilik findik bahçesi

Giresun Orman İşletme Müdürlüğü, mülkiyeti Orman Genel Müdürlüğü'ne ait olan Çıtlakkale Mahallesi, Göksüz mevkiindeki 12 bin 925 metrekare büyüklükteki fındık bahçesini satışa çıkardı. Giresun Orman İşletmesi'den yapılan açıklamaya göre genel müdürlüğe ait fındık bahçesi için bir milyon 940 bin 397 TL tahmini bedel, 58 bin 212 TL'de geçici teminat tayın edildi. Bahçenin satış ihalesi 20 Nisan 2010 tarihinde saat 14.00'te Giresun Orman İşletme Müdürlüğü Toplantı Salonu, Çıtlakkale Mahallesi, Atatürk Bulvarı-Giresun adresinde gerçekleştirilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

--

Giresun Orman İşletme Müdürlüğü, mülkiyeti Orman Genel Müdürlüğümüze ait fındık bahçesini satışa çıkardı.
Merkez ilçesi Çıtlakkale Mahallesi Göksüz mevkinde bulunan 12 bin 925 metrekare fındık bahçesi, kapalı teklif usulü ile satılacak.
Muhammen bedeli 1 milyon 940 bin 397 lira olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 58 bin 212 lira tutarında geçici...