27 / 04 / 2024

Savaş Durduran kimdir

Savaş Durduran kimdir

Doç. Dr. Savaş Durduran, Antalya gibi bir kentin bugüne kadar Kent Bilgi Sistemi'ne geçmemiş olmasının büyük bir eksiklik olduğunu söyledi.

Savaş Durduran: Kent bilgi sistemi Antalya'da uygulanmalı!

Antalya Kent Konseyi İmar ve Planlama Çalışma Grubunun yerel yöneticilere yönelik düzenlediği Kent Bilgi Sistemi konulu konferans gerçekleşti.

Süleyman Savaş Erdem Kimdir?

Süleyman Savaş Erdem kimdir? Süleyman Savaş Erdem’in mesleği nedir? Süleyman Savaş Erdem hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Simhan Savaşçın Başaran Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Simhan Savaşçın Başaran kimdir? Simhan Savaşçın Başaran daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Simhan Savaşçın Başaran'ın biyografisi..

Ayşen Savaş kimdir?

Halen Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde kuram ve tasarım dersleri veren Ayşen Savaş kimdir? Ayşen Savaş hangi işlere imza attı? İşte Ayşen Savaş..

Antalya'nın Kent Bilgi Sistemi'ne geçmesi gerekiyor!

Doç. Dr. Savaş Durduran, Antalya gibi bir kentin bugüne kadar Kent Bilgi Sistemi'ne geçmemiş olmasının büyük bir eksiklik olduğunu söyledi.

Savaş Durduran: Kent bilgi sistemi Antalya'da uygulanmalı!

Antalya Kent Konseyi İmar ve Planlama Çalışma Grubunun yerel yöneticilere yönelik düzenlediği Kent Bilgi Sistemi konulu konferans gerçekleşti.

Turhan Şimşek kimdir?

Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek kimdir? Turhan Şimşek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turhan Şimşek, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turhan Şimşek...

Osman Savaş kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde yapılan değişikliklere göre Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’na atanan Osman Savaş kimdir? Osman Savaş bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Osman Savaş..

Abdurrahman Savaş kimdir?

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş kimdir? Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdurrahman Savaş, ne zamandan beri vali olarak görev alıyor? İşte Abdurrahman Savaş...

Lütfü Savaş kimdir?

Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş kimdir? Lütfü Savaş, Antakya Belediye Başkanlığı görevine ne zaman seçildi? Lütfü Savaş bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Lütfü Savaş...

Mustafa Savaş kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 13 Aralık Cuma günü 12 ilin belediye başkan adayını açıkladı. Açıklanan listeye göre AKP Aydın Belediye Başkan adayı olan Mustafa Savaş kimdir?

Yunus Ergüz kimdir?

Ertaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı olan İnşaat Yüksek Mühendisi Yunus Ergüz kimdir? Yunus Ergüz inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? İşte Yunus Ergüz'ün biyografisi...

Mehmet Üstün kimdir?

Arkadaşı Selim Başdemir ile birlikte 2008 yılında Kavi Yapı’yı kuran Mehmet Üstün kimdir? Mehmet Üstün inşaat sektörüne ne zaman girdi? İşte Mehmeh Üstün'e dair merak ettikleriniz...

Esat Demir kimdir?

Demirland İnşaat’ın sahibi olan Esat Demir kimdir? Demirland İnşaat ne zaman ve nasıl kuruldu? İşte Esat Demir ve Demirland İnşaat'a dair merak ettikleriniz bu haberde...

Savaş Durduran kimdir Haberi

Savaş Durduran kimdir

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Savaş Durduran; “Bir kent için en önemli sorunları bu sistemle önleniyor, sağlıklı bir altyapının oluşmasını sağlıyorsunuz. Ayrıca belediyelerin gelirlerini arttırıcı faydaları da var” dedi.

Antalya Kent Konseyi İmar ve Planlama Çalışma Grubu'nun yerel yöneticilere yönelik düzenlediği Kent Bilgi Sistemi konulu konferansa konuşmacı olarak katılan NEÜ Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümü Başkanı Doç. Dr. Savaş Durduran, modernleşmenin önemli bir adımı olan şehirleşmenin aynı zamanda trafik, yoğun yapılaşma, hava kirliliği, eğitim, sağlık, güvenlik, iletişim ve altyapı gibi sorunları da beraberinde getirdiğine işaret ederek, bu nedenle Kent Bilgi Sistemi'nin kentlerin sağlıklı gelişmesi bakımından son derece önemli olduğunu vurguladı.

Kent Bilgi Sistemi’nin kurulmasının gerekliliği konusunda Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ve mesleki kuruluşlar ve...