28 / 03 / 2024

Seba İnşaat Etiler

Seba İnşaat Etiler

Ulus ve İstinye bölgesinde birçok projeye imza atan Seba İnşaat, kentsel dönüşüme odaklandı. Seba İnşaat Etiler ve Ulus'ta yeni proje inşa edecek.

Seba Neva Konakları'nda son 2 müstakil villa! Teslimler Temmuz 2025'te! 

Seba İnşaat tarafından Zekeriyaköy'de inşa edilen Seba Neva Konakları'nda satışta olan son 2 müstakil villa kaldı. Peki Seba Neva Konakları'nda fiyatlar ne kadar? İşte merak edilenler... 

Beyaz İnşaat Etiler konut projesi satışta! Yeni Proje!

Beyaz İnşaat tarafından Etiler'de inşa edilen "Etiler" konut projesi satışa çıktı. Projede 4 adet konut bulunuyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

Seba Göktürk Evleri Ekim 2022 fiyat listesi! 

Seba İnşaat'ın Göktürk'te hayata geçireceği yeni projesi Seba Göktürk Evleri projesi 42 dönümlük alanda yükseliyor. Peki Seba Göktürk Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Seba Göktürk Evleri fiyat listesi Ekim 2022!

Seba Gölköy geliyor! Seba İnşaat Bodrum'daki yeni projesi için düğmeye bastı!

Seba İnşaat, Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Seba Gölköy adıyla yükselecek olan projede 45 adet müstakil villa yer alıyor...

Seba İnşaat Nest Kağıthane!

Seba İnşaat Nest Kağıthane projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Seba İnşaat Nest Kağıthane detayları ve fiyat bilgisi...

Seba Nest satışta! Yeni proje!

Seba Göktürk projesini geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Seba İnşaat, yeni projesi Seba Nest'i de satışa sundu. Projede yer alan konutların fiyatları 185 bin dolardan başlıyor.

Klatt İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Etiler Şubesi açıldı!

Klatt İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Etiler Şubesi  20 bin TL sermaye bedeli ile İlker    Eser tarafından açıldı.

Seba Göktürk projesinin detayları belli oldu!

Seba İnşaat'ın Göktürk'te hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Proje 250 milyon TL'ye mal olacak.

Seba Göktürk Evleri satışa çıktı! Yeni proje!

Seba İnşaat tarafından İstanbul'un değerli bölgelerinden Göktürk'te hayata geçirilen Göktürk Evleri satışa çıktı. Projede 368 daire yer alıyor.

Seba Groups İnşaat Elektrik Temizlik Malzemeleri Ve Matbaa Reklam Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seba Groups İnşaat Elektrik Temizlik Malzemeleri Ve Matbaa Reklam Danışmanlık Limited  Şirketi  Sarıyer’de  1 milyon  TL sermaye bedeli  Şevki  Keçeli tarafından kuruldu.

Seba Mare Gündoğan'da 12 ay yaşam fırsatı!

Seba İnşaat tarafından Bodrum'da hayata geçirilen 15. proje Seba Mare Gündoğan yalnızca yazlık bir proje değil, mavi bayraklı plajı ve doğası ile 12 ay yaşama imkan sunan bir hayat vadediyor. 

Seba Mare Gündoğan ile Bodrum'da 12 ay yaşama imkanı!

Seba İnşaat tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Seba Mare Gündoğan Projesi'nde Bodrum'da 12 ay yaşama imkanı sunuluyor. Proje yeni sakinlerini bekliyor. 

Seba Mare Gündoğan'da izole yaşam keyfi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Seba İnşaat’ın Bodrum’daki 15. projesi olan Seba Mare Gündoğan yalnızca bir konut projesi değil, mavi bayraklı özel plajı ve muhteşem doğası ile 4 mevsim keyifle yaşanabilecek izole bir yaşam vadediyor...

Seba İnşaat Etiler Haberi

Seba İnşaat Etiler

Geçmişte Ulus ve İstinye bölgesinde birçok projeye imza atan Seba İnşaat, kentsel dönüşümle yıldızı parlayan Ayazağa Cendere Vadisi’ne odaklandı. Vadi’de Seba Office Boulevard projesine devam eden Seba İnşaat, şimdi de 202 daireden oluşacak Seba Flats adında lüks bir konut projesine başladı.


Yaklaşık 22 yıldır ağırlıklı olarak İstanbul ve Bodrum'da gayrimenkul projeleri geliştiren Seba İnşaat, İstanbul'un yıldızı parlayan bölgelerinin başında gelen Cendere Vadisi'nde Seba Office Boulevard projesinin ardından, Seba Flats adında lüks bir konut projesine başladı. 


Seba Flats, 10 Bin metrekare arazi üzerine konumlandırıldı. Proje, toplam 202 daire 7500 metrekare çarşı alanından oluşuyor. Toplam 13 katlı 2 blok şeklinde tasarlanan projenin her bir bloğunda 101 daire yer alıyor.  


Cendere’ye değer katacak proje

75 ile 270 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1(dubleks) ve 4+1(dubleks)...