25 / 04 / 2024

Seçkin Çoroğlu kimdir

Seçkin Çoroğlu kimdir

Seçkin Emlak Sahibi Seçkin Çoroğlu, konut sektöründeki beklentileri ve ev kiralamalarında kimlik bildirim zorunluluğu uygulamasının getirilmesini değerlendirdi.

Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında?

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne 24. ve 25. dönemlerde Niğde milletvekili olarak görev yapan Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin kimdir? Nereli? Hangi görevlerde bulundu?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin kimdir? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin'in eğitim hayatı nasıldı? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin'in hayatına dair merak edilenler.

Benesta Acıbadem iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı!

Lokasyonuyla dikkat çeken Benesta Acıbadem projesinde Özlem Avcıoğlu, iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı.

Yasin Çağatay Seçkin kimdir?

Yasin Çağatay Seçkin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu. Peki Yasin Çağatay Seçkin kimdir? Yasin Çağatay Seçkin hangi işlerde görev aldı?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kimdir?

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçil Ekrem İmamoğlu kimdir? Ekrem İmamoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Ekrem İmamoğlu'nun biyografisi...

Eyüp Eroğlu kimdir?

Eyüp Eroğlu, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Tokat Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Eyüp Eroğlu kimdir? Eyüp Eroğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Günübirlik evlerde denetim sektörü rahatlattı!

Seçkin Emlak Sahibi Seçkin Çoroğlu, konut sektöründeki beklentileri ve ev kiralamalarında kimlik bildirim zorunluluğu uygulamasının getirilmesini değerlendirdi.

Tayfun Küçükoğlu kimdir?

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği’nin (İZODER) 12. Olağan Genel Kurulu’nda, başkanlığa oy birliği ile Tayfun Küçükoğlu seçildi. Peki, Tayfun Küçükoğlu kimdir? İşte Tayfun Küçükoğlu...

Murat Zorluoğlu kimdir?

Murat Zorluoğlu, 2019 yerel seçimlerinde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Murat Zorluoğlu kimdir? Murat Zorluoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Seçkin Sezer Baydar kimdir?

Mimar Seçkin Sezer Baydar kimdir? Seçkin Sezer Baydar, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Seçkin Sezer Baydar, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Seçkin Sezer Baydar...

Fatmagül Aslaner Gegeoğlu kimdir?

Mimar Fatmagül Aslaner Gegeoğlu kimdir? Mimar Fatmagül Aslaner Gegeoğlu, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Fatmagül Aslaner Gegeoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Fatmagül Aslaner Gegeoğlu..

Nurbin Paker Kahvecioğlu kimdir?

Mimar Nurbin Paker Kahvecioğlu kimdir? Mimar Nurbin Paker Kahvecioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nurbin Paker Kahvecioğlu, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Nurbin Paker Kahvecioğlu..

Esen Akyar Karoğlu kimdir?

Mimar Esen Akyar Karoğlu kimdir? Esen Akyar Karoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Esen Akyar Karoğlu, Zafer Karoğlu ile İglo Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Esen Akyar Karoğlu..

Seçkin Çoroğlu kimdir Haberi

Seçkin Çoroğlu kimdir

Seçkin Emlak Sahibi Seçkin Çoroğlu, emlak ve konut sektöründeki beklentilerden bahsetti. Çoroğlu, ev kiralamalarında kimlik bildirim zorunluluğu uygulamasının önemini anlattı. 


Emlak sektörünün yeniden hareketleneceğini belirten Çoroğlu, "2017'nin, 2016 yılından farklı geçeceğine inanmıyorum. Ülkede yaşanan referandum sürecinden ötürü belli bir durgunluk yaşanıyordu ve bu süreci de atlattıktan sonra, piyasaların yeniden canlanmaya başladığını görüyoruz. Canlılık inşallah, yaz döneminde de devam eder. Geçen yıl sektör çok kötü durumdaydı ancak, her yıl olduğu gibi bu yılda ümidimizi kaybetmiş değiliz. 2017 yılından da, umutluyuz. Yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum'' şeklinde konuştu.


Emlak sektöründe ev kiralamaların değiştiğini vurgulayan Çoroğlu, "678 sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında, günübirlik ev kiralayanlara da kimlik bildirimi zorunlu hale getirildi. Yapılan düzenleme uyarınca kanunun ilgili maddesinde yer verilen özel veya resmi her türlü...