16 / 04 / 2024

Seda Güler kimdir

Seda Güler kimdir

Ofis sektöründe de yeni akımlar kendini göstermeye başladı. TSKB Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Seda Güler, ofislerde değişen trendleri değerlendirdi.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Aydın Güler kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi Aydın Güler kimdir? Aydın Güler kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Güler Sabancı Kimdir?

Güler Sabancı kimdir? Güler Sabancı’nın mesleği nedir? Güler Sabancı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Güler Aras kimdir?

Doğuş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı Güler Aras kimdir? Güler Aras daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Güler Aras'ın biyografisi...

İbrahim Güler kimdir?

İbrahim Güler, 2019 yılı yerel seçimlerinde Ak Parti'den Hatay Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, İbrahim Güler kimdir? İbrahim Güler, hangi işlere imza attı?

Mehmet Hilmi Güler kimdir?

Mehmet Hilmi Güler, 2019 seçimlerinde AKP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mehmet Hilmi Güler kimdir? Mehmet Hilmi Güler, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Selahattin Gürkan kimdir?

2019 yerel seçimlerinde AKP'den Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçilen ve hali hazırda Battalgazi Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Selahattin Gürkan kimdir?

Ara Güler'in vefatı sonrasında görüntülenen evi!

Usta foto muhabiri Ara Güler, tedavi gördüğü hastanede 90 yaşında hayata gözlerini yummuştu. Ara Güler'in vefatı sonrasında evi görüntülendi. İşte Ara Güler'in evi... 

Güler Gayrimenkul Yatırımları Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Güler Gayrimenkul Yatırımları Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Sevcan Güner kimdir?

Liv Büyükçekmece Satış Müdürü Sevcan Güner kimdir? Sevcan Güner, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ülkem Güçsav kimdir?

Akfen Holding’in CEO’su Süha Güçsav'ın eski eşi Mimar Ülkem Güçsav kimdir? 

Güçler Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güçler Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Fatih Keklik tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

As Güler Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Güler Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Seyfettin Güler tarafından 1 milyon 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Seda Güler kimdir Haberi

Seda Güler kimdir

Son yıllarda gelişen teknoloji, farklılaşan yaşam biçimleri ve gün geçtikçe değişen taleplerle birlikte, ofis sektöründe de yeni akımlar kendini göstermeye başladı. Gününün büyük bölümünü ofis ortamında geçiren çalışanlar için verimi ve sürekliliği artıracak şekilde ofis tercihlerinde değişiklikler yaşanıyor.


TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Özel Projeler Departmanı’ndan Kıdemli Değerleme Uzmanı Seda Güler, ofislerde değişen trendleri şöyle anlattı…


AÇIK OFİSLER (MEKANSIZLAŞMA)


2000’li yılların başında daha çok hiyerarşik düzene sahip dikey ofis kullanımları yaygınken, günümüzde yerini yatayda geniş alanlara ve açık ofislere bıraktı. Ayrıca gelişen teknolojiden yararlanılan, akıllı sisteme sahip ofis binalarının tercih edilirliği de önemli ölçüde arttı. Artık tek katta çözümlenmiş alt yapısı ile her türlü hizmeti sağlayacak, çalışma alanları kadar sosyalleşme alanlarının da yer kapladığı ofis alanları tercih edilir hale geldi. Daha önceden yaklaşık...