28 / 03 / 2024

Seda Sayan ile Erkan Çelik ayrılığı

Seda Sayan ile Erkan Çelik ayrılığı

Seda Sayan ile Erkan Çelik arasındaki 6 yıllık ilişkinin bitmesiyle ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Erkan Çelik'in, Seda Sayan’dan bazı gayrimenkullerini kendisinin üzerine geçirmesini istediği öne sürüldü.

Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! En ince ayrıntısına kadar paylaştı!

Hem özel hayatı hem de kariyeri ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Seda Sayan 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili gündemden düşmüyor. Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! İşte Seda Sayan'ın 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili ayrıntılar.

Sayan Global İç Ve Dış Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Sayan Global İç Ve Dış Ticaret Limited Şirket bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Karan Ulusoy ve Amın Karamı ortaklığında kuruldu.

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Kurt ve Yusuf Ertoğan ortaklığında kuruldu.

Sayan İnvesting İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayan İnvesting İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Ayan tarafından kuruldu.

Seda Sayan Büyükdere'deki villasını satışa mı çıkardı?

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Sarıyer Büyükdere’den 4 milyon dolara satın aldığı villasını 10 milyon dolara satışa çıkardığı iddia edildi.

Seda Sayan oğlu için Nişantaşı'ndan ev aldı!

Gayrimenkule yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren sanatçı Seda Sayan oğlu Oğulcan Engin için Nişantası'ndan lüks daire aldı. Sayan daire için 30 milyon TL ödedi. 

Sayan Otelcilik Turizm Emlak Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayan Otelcilik Turizm Emlak Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Polat ve Seyedmojtaba Hashemı tarafından kuruldu.

Seda Sayan'ın aylık kira geliri 500 bin TL!

Kazandığını gayrimenkule yatıran Seda Sayan son olarak Sarıyer Büyükdere'de villa satın aldı. Çok sayıda gayrimenkulünü kiraya veren Sayan'ın aylık kazancı 500 bin TL.

Seda Sayan Sarıyer'den 4 milyon dolara villa satın aldı!

Emlak zengini sanatçılardan Seda Sayan Sarıyer Büyükdere'den 4 milyon dolara villa satın aldı. Gayrettepe'den Boğaz'a taşınacak olan Sayan şimdilerde yeni evini tamir ettiriyor.

Seda Sayan 1 yıl içerisinde 2 ev satın aldı!

Yılın büyük bir bölümünü Bodrum'da geçiren başarılı şarkıcı Seda Sayan 1 yıl içerisinde 2 ev aldı...

Seda Holidays Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seda Holidays Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Sarfaraz Y. Hokabaj ve Seda Mercan ortaklığında kuruldu.

Seda Sayan: Çok fakirdik, kira zamanları evden kaçardık!

Jülide Ateş'in programına konuk olan Seda Sayan, geçmiş hayatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sayan, ''Biz çok fakirdik. Biz hiçbir ay kiramızı doğru dürüst ödeyemiyorduk. Benim babam kira yaklaştığı zaman 'herkes en sevdiği eşyasını alsın' derdi, biz gece çok kaçtık'' dedi.

Başak Sayan Şile'ye yerleşti!

Mart tarihinden bu yana Şile'de yaşayan Başak Sayan, önceki gün Zincirlikuyu Zorlu Center'da ortaya çıktı. Sayan "Hemen tekrar Şile'ye döneceğim. Ares ve Milan orada çok mutlu'' dedi.

Seda Sayan ile Erkan Çelik ayrılığı Haberi

Seda Sayan ile Erkan Çelik ayrılığı

Seda Sayan-Erkan Çelik ayrılığıyla ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. 'Duymayan Kalmasın adlı magazin programı, Seda Sayan-Erkan Çelik ayrılığını masaya yatırdı.

Seda Sayan ile Erkan Çelik arasındaki 6 yıllık ilişki geçtiğimiz haftalarda sona ermişti. Bu kararın ardında Sayan’ın oğlu Oğulcan’ın vetosu olduğu söylenmiş, annesinin evliliğine karşı çıktığı iddia edilmişti ama Duymayan Kalmasın programı, bu ilişkinin bitişiyle ilgili yeni bir iddia ortaya attı.

Erkan Çelik'in, gayrimenkul zengini Seda Sayan’dan bazı gayrimenkullerini kendisinin üzerine geçirmesini istediği öne sürüldü. Bunun sonucunda Sayan'ın ayrılık kararı aldığı iddia...