19 / 04 / 2024

Seda Tosun kimdir

Seda Tosun kimdir

Oyuncu Seda Tosun ve galerici sevgilisi Gökhan Seven'in neden ayrıldığı belli oldu. Tosun, "Sürekli benden para istiyor, her ay evinin kirasını ben ödüyordum. İlişkimiz addiyata dayalıydı'' diyerek Seven'den ayrıldı.

İbrahim Kemal Tosun kimdir?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kemal Tosun kimdir? İbrahim Kemal Tosun daha öcne nerelerde görev yaptı? İşte İbrahim Kemal Tosun'un biyografisi...

Seda Hercan kimdir?

TUZLA PORT konut projesinin tüm satış iletişimini yürüten Seda Hercan kimdir? Seda Hercan bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Seda Tosun: Gökhan Seven'in ev kirasını ben ödüyordum!

Oyuncu Seda Tosun ve galerici sevgilisi Gökhan Seven'in neden ayrıldığı belli oldu. Tosun, "Sürekli benden para istiyor, her ay evinin kirasını ben ödüyordum. İlişkimiz addiyata dayalıydı'' diyerek Seven'den ayrıldı.

Seda Dedeoğlu kimdir?

Mimar Seda Dedeoğlu kimdir? Seda Dedeoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Seda Dedeoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Seda Dedeoğlu....

Hüseyin Tosun kimdir?

Manisa Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun kimdir? Hüseyin Tosun, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Tosun, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hüseyin Tosun..

Mustafa Tosun kimdir?

İzmir Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun kimdir? Mustafa Tosun, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Tosun, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Tosun..

Seda Karatepe Altuğ kimdir?

Seda Karatepe Altuğ, Mimar Sinan Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi'nden 2000 yılında mezun oldu. Mimar Seda Karatepe Altuğ, çalışma hayatına 2001 yılından itibaren Arima Mimarlık Ltd.Şti’nde devam etmektedir. Peki Seda Karatepe Altuğ kimdir?

Seda Bildik Erdoğmuş kimdir?

Mimar Seda Bildik Erdoğmuş kimdir? Mimar Seda Bildik Erdoğmuş, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Seda Bildik Erdoğmuş, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarını sürdürüyor? İşte yanıtı...

Hüseyin Arslan kimdir?

YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan kimdir? Hüseyin Arslan inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Hüseyin Arslan hangi projelere imza attı? İşte YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan biyografisi...

Mahmut Bayraktar kimdir?

By Group İcra Kurulu Başkanı Mahmut Bayraktar kimdir? Mahmut Bayraktar, By Gayrimenkul'ü kiminle ne zaman kurdu? Mahmut Bayraktar 2013 yılı inşaat sektörü hakkında neler düşünüyor?

İlhan Adiloğlu kimdir?

Nijerya ve Suudi Arabistan’da faaliyet gösteren Eser Müteahhitlik Holding’in kurucusu ve patronu olan İlhan Adiloğlu kimdir? İlhan Adiloğlu, inşaat sektörüne ne zaman atıldı? İşte yanıtı...

Arzu Karagöz kimdir?

2.5 senedir Akşan Yapı 'da pazarlama müdürü olarak görevini yürüten ancak 10 Eylül'de bu görevinden ayrılma kararı alan Akşan Yapı Pazarlama Müdürü Arzu Karagöz kimdir?

Oya Narin kimdir?

Oya Narin, Martı Otel İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Martı GYO Yönetim Kurulu Üyesi Oya Narin kimdir? Oya Narin hangi dernek ve kuruluşlara üye?

Seda Tosun kimdir Haberi

Seda Tosun kimdir

Oyuncu Seda Tosun'u, galerici sevgilisi Gökhan Seven, "Sürekli benden para istiyor, her ay evinin kirasını ben ödüyordum. İlişkimiz addiyata dayalıydı" diyerek terk etti. 


'Mucize' filmi ile tanınan ve 'Kertenkele' dizisinde rol alan güzel oyuncu Seda Tosun'un, iki aydır birlikte olduğu galerici Gökhan Seven ile ilişkisi bitti. Seven, önceki gün güzel oyuncudan neden ayrıldığını açıkladı:


"PARA İSTEMELER BİTMEYİNCE..."


"Seda'yla uzun süredir tanışıyorduk ama yaklaşık iki aydır sevgiliydik. Fakat ilişkimiz sürekli maddiyata dayalıydı. Sürekli onun kirasını ödüyordum. Bu ödemeler ve para istemeler bitmeyince kendime de kızdım ve ilişkiyi bitirmeye karar verdim. Kendisi bence para avcısı. Bunu anladıktan sonra ilişkimizin devam etmesi mümkün değildi."


Seven'le ilişkisinin başında "Her şey çok güzel gidiyor, çok mutluyum" diyen Tosun'un, bu açıklamalar karşısında ne cevap vereceği merak...