19 / 04 / 2024

Sedat Biçer Mimarlık Kimin

Sedat Biçer Mimarlık Kimin

Sedat Biçer Mimarlık Mühendislik Ve Restorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 14 Temmuz 2017 tarihinde Sedat Biçer tarafından kuruldu.

Sas Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sas Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda Ahmet Biçer ve Yavuz Kesmen ortaklığında kuruldu.

Dhy Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dhy Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dinçer Odabaş tarafından kuruldu.

Bi Design İç Mimarlık Ve Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Bi Design İç Mimarlık Ve Dekorasyon Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zülfü Geçer tarafından kuruldu.

Aşlak Mimarlık İnşaat Hafriyat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aşlak Mimarlık İnşaat Hafriyat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Sedat Aşlak tarafından kuruldu.

Vapotech İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Vapotech İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Erçelik tarafından kuruldu.

Ömse Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömse Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Güven tarafından kuruldu.

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Yurttaşer tarafından kuruldu.

Hamd Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamd Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Altan ve Murat Düşer ortaklığında kuruldu.

Dg Homeart Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Dg Homeart Mimarlık Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Eğer ve Umut Çelebi ortaklığında kuruldu.

Monacasa Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monacasa Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cansu İlkin Umar Kaptan ve Sedat Kaptan ortaklığında kuruldu.

Balsa Mimarlık İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balsa Mimarlık İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Er ve Yasin Çolak ortaklığında kuruldu.

Novos Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novos Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Emine Hande Gazioğlu ve Mert Üçer ortaklığında kuruldu.

Sedat Biçer Mimarlık Kimin Haberi

Sedat Biçer Mimarlık Kimin


Sedat Biçer Mimarlık Mühendislik Ve Restorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sedat Biçer tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.


Sedat Biçer Mimarlık Mühendislik Ve Restorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektörün talep ettiği restorasyon, mimarlık, mühendislik ve arkeoloji faaliyet alanlarında taahhüt, danışmanlık, müşavirlik ve destek hizmetleri vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Sedat Biçer Mimarlık Mühendislik Ve Restorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Batı Mah.Ortanca Cd. N.26/8...