20 / 04 / 2024

Şefik Tüzün kimdir

Şefik Tüzün kimdir

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği tarafından yapılan açıklamaya göre; 2017'nin ilk 10 ayında çimento üretiminde, geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 3,1 arttı.

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği 60. yılını kutladı!

Sektörün itibarını yurt içi ve yurt dışında koruyup gelişmesini sağlamak, kaliteli üretim ve gelişmiş teknolojiyle, sürdürülebilir büyüme içerisindeki konumunu artırmak amacıyla kurulan Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği(TÇMB) 60. yılını kutladı. 

Çimento ihracatı hız kesmedi!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından açıklanan 2017 yılının ilk yarı rakamlarına göre iç pazarda düşüş yaşanırken ihracat hız kesmeden artmaya devam etti.

Konut satışlarında artış yaşanıyor!

TÇMB Yönetim Kurulu Başkanı M. Şefik Tüzün; “ Depremin yıkıcı etkilerinin acısını zamanında en derinden yaşadık. Bu yüzden konut satın alırken “kaliteli beton” kullanılan yapıları tercih etmek en öncelikli nitelik olmalıdır” diyerek önemli açıklamalarda bulundu.

İlk 4 ayda üretilen çimentonun yüzde 12,6'sı ihraç edildi!

TÇMB tarafından 2017 yılının ilk 4 aylık verileri paylaşıldı. Açıklanan rakamlara göre, bu dönemde üretilen çimentonun yaklaşık yüzde 12,6’sı ihraç edilirken iç satışlarda yüzde 5,3 oranında düşüş yaşandı.

Mega projeler çimento sektörünü büyütecek!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Tüzün, TÇMB'nin kuruluşunun 60. yıl dönümü kapsamında konuştu. Tüzün, projelein çimento sektörünü büyüteceğini söyledi.

Mega projeler çimento sektörünü olumlu etkileyecek!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Başkanı Şefik Tüzün çimento iç pazarının bu yıl ekonomi geneline paralel yüzde 4 büyüyeceğini dile getirdi.

Yeni konut projeleri çimento tüketimini arttıracak!

TÇMB Başkanı Şefik Tüzün, ''İnşaat sektörü, ülke ekonomik faaliyetleri ve büyümesi içinde dinamo görevi görmekte ve önemli bir yer tutmaktadır. Çimento sektörünün büyümesi genellikle ülke büyümesine paralel seyretmektedir'' dedi.

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği yeni başkanı Şefik Tüzün oldu!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Votorantim Çimento San ve Tic A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su ve TÇMB Başkan Vekili Mustafa Şefik TÜZÜN seçildi.

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz'ün kim olduğu ve Alper Gökgöz'ün hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. Buna kapsamda Alper Gökgöz kimdir? nerelerde görev almıştır? Alper Gökgöz'ün eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Z kuşağının iş hayatından beklentileri neler? İşte, Z kuşağını verimli çalıştırmanın yolları!

İş hayatında artık herşey Z kuşağına göre şekilleniyor. Çünkü 1996 yılı sonrası doğan gençlerin, diğer kuşaklardan çok farklı bir profile sahip. İş dünyası şimdi Z kuşağını verimli bir şekilde çalıştırmanın formüllerini arıyor.

Finansbank, Garanti, Akbank, Kuveyt, ve Yapı Kredi kesenin ağzını açtı. 10 bin TL ödeme yapacaklar

Yaz aylarına girilmesiyle birlikte vatandaşların paraya ihtiyacı arttı. Bankalar da kesenin ağzını açtı. Finansbank, Garanti, Akbank, Kuveyt, ve Yapı Kredi ödeyeceği miktarı açıkladı.

Aile Bakanlığı kesenin ağzını açtı. Flaş ödeme açıklaması geldi

Aile Bakanlığı vatandaşlara yönelik ödemesinde kesenin ağzını açtı. Aile Bakanlığı’nın yardım destek miktarlarını arttırarak 5.158 TL ödeme yapacağı aktarıldı.

Altın gözünü açtı! Yükseliş başladı! Gram altın alış satış ne kadar oldu?  21 Haziran 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, Merkez Bankası faiz kararı öncesi yükselişe geçti. Altın gözünü açtı. Peki gram altın alış satış fiyatı ne kadar oldu? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 21 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

Bankalar kesenin ağzını açtı! EYT'liye 10 bin TL'lik promosyon fırsatı peş peşe geldi! Başvuran hemen alıyor!

EYT yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte emekli promosyonları güncellendi. Bankalar kesenin ağzını açtı. EYT'liye 10 bin TL'lik promosyon fırsatı peş peşe geldi. Peki, Hangi banka ne kadar promosyon verecek? İşte detaylar...

SGK kesenin ağzını açtı! Tek dilekçe ile 25 bin TL ödenecek!

Sosyal Güvenlik Kurumu, o kişilere kesenin ağzını açtı. Bir dilekçe ile 25 bin TL para toplu olarak ödenecek. İşte detaylar!

Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Kaç yaşında? Zehra Zümrüt Selçuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zehra Zümrüt Selçuk'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Zehra Zümrüt Selçuk'un hayatına dair merak edilenler.

Yapı Kredi bankası kesenin ağzını açtı. Buna bakmak lazım

Yapı Kredi bankası kredi konusunda diğer rakiplerinin önüne geçmek amacıyla kesenin ağzını açtı. Banka tarafından önemli bir kredi miktarı vatandaşların kullanımına sunuldu. İşte detaylar...

QNB Finansbank'tan flaş açıklama. Kesenin ağzını açtılar. Emekliler için rekor promosyon rakamı

Yazın emekli promosyonları konusunda kıyasıya bir rekabete giren bankalar, yarışa yeniden başladı. QNB Finansbank da emekli promosyonu konusunda kesenin ağzını açtı. İşte bankanın kampanyasıyla ilgili detaylar.

Tüp kullananlara müjde! 12 kilogram ev tüpleri ücretsiz olarak dağıtılıyor! Tek başvuru ile tüpünüzü hemen alın!

Tüp fiyatlarına aralıklı olarak zam yapılmaktadır. Bu zamlardan vatandaşlar artık illallah etti. Ancak bu haber yüzünüzü güldürecek. İşte detaylar!

Ziraat Bankası kesenin ağzını açtı... Bu kadar para ödemesi yapacaklar

Ziraat Bankası tarafından yeni bir kampanya başlatıldı. Ziraat Bankası bu kampanya kapsamında kesenin ağzını açtı.

Türkiye’deki internet hızının dünya gerisinde kaldığı belgelendi!

Türkiye’de hemen her mobil cihaz kullanıcısının şikayet ettiği internet hızının dünyanın gerisinde kaldığı, uluslararası bir otorite tarafından da belgelendi.

Şefik Tüzün kimdir Haberi

Şefik Tüzün kimdir

Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan çimento sektöründe büyüme hız kesmiyor. Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından yapılan açıklamaya göre; 2017'nin ilk 10 ayında çimento üretiminde, geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 3,1‘lik bir artış yaşandı. Bu dönemde üretilen çimento miktarının yaklaşık yüzde 10’u ise ihracata konu oldu. 2017'yi yaklaşık 500 milyon dolar ihracat ile tamamlayacak olan çimento sektörü her yıl büyüme hedeflerini tutturuyor.

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği(TÇMB) tarafından açıklanan 2017 yılının ilk 10 aylık rakamlarına göre çimento üretiminde, geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 3,1‘lik bir artış yaşandı. Bu dönemde üretilen çimentonun yaklaşık olarak yüzde 10’u ise ihraç edildi. Yine 2017 yılı ilk 10 ayında iç satışlarda yüzde 4,4; çimento ihracatında ise yüzde 2’lik bir artış gerçekleşti.

Ekim 2017'de en çok çimento...