19 / 04 / 2024

Şehitkamil satılık arsa

Şehitkamil satılık arsa

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Burçkarakuyu Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Arsa almak isteyenler dikkat! Gaziantep Şehitkamil'de konut alanı imarlı arsa satılıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Eylül ayı ihale ilanlarını yayımladı. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak Gaziantep Şehitkamil'de konut alanı imarlı arsa satıyor. İşte detaylar...

Gaziantep Şehitkamil'deki bu arsa fırsatını duyan çok şaşırıyor!

Arsa ya da konut yatırımını tercih eden yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül ayındaki yeni ihale ilanlarını da yakından takip ediyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Gaziantep'te arsa satıyor.

Gaziantep Şehitkamil'de 28.7 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan 3 adet arsayı 28 milyon 714 bin 800 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 64.9 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Şehitkamil İlçesi'nde bulunan 7 arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 64 milyon 926 bin 382 TL olarak belirlendi. 

Gaziantep'te 7.4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Sam Mahallesi, 152 ada, 4 parselde yer alan arsayı 7 milyon 406 bin 800 TL'ye satıyor...

Gaziantep Şehitkamil'de 24.1 milyon TL'ye satılık 20 arsa!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Şehitkamil'de yer alan 20 adet arsayı 24 milyon 138 bin 551 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkamil'de 5.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Gaziantep Şehitkamil'de yer alan arsayı 5 milyon 700 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkamil'de 20.6 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Gaziantep'te yer alan 6 adet gayrimenkulü 20 milyon 616 bin 324 TL bedelle satışa çıkardı.

Şehitkâmil Belediye Başkanlığı'ndan satılık 3 arsa! 6,7 milyon TL'ye!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı Gaziantep Beylerbeyi ve Güvenevler'deki 3 arsa nitelikli taşınmazı ihale usulü ile satışa çıkarıyor. Gayrimenkullerin muhammen bedeli 6 milyon 745 bin 605 TL olarak belirlendi. 

Şehitkamil Belediyesi'nden 9.8 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Şehitkamil'in Beylerbeyi ve Güvenevler mahallesi'ndeki 5 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 9 milyon 800 bin TL olarak belirlendi. 

Şehitkamil'de 5.5 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Değirmiçem Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Şehitkamil'de 42.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Gaziantep Şehitkamil İlçesi Organize Sanayi Mevkiinde yer alan fabrika ve arsası 42 milyon 645 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Gaziantep'te 17.2 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Gaziantep Şehitkamil'de 6 arsa satışa sunuluyor. Toplam bedeli 17.2 milyon TL olarak belirlenen arsalar için ihale 19 Nisan'da yapılacak..

Gaziantep Şehitkamil'de 11.7 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Osmangazi, Beylerbeyi ve Taşlıca'da bulunan 5 arsayı satışa çıkardı. Ticaret, A-5 ve küçük sanayi imarlı arsaların toplam bedeli 11 milyon 754 bin 992 TL olarak belirlendi.

9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! O iki il için tarih verildi!

Niğde Ulukışla ve Kütahya Emet'te 34 adet arsa 9 bin 812 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

İFM'de 121.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 20. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul îli, Ümraniye İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3328 Ada, 7 Parselde yer alan 6 bin 741 metrekare  yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazı 121 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Tekirdağ Ergene'de 6.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve fabrika binası!

Çorlu 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Tekirdağ İli, Ergene İlçesi, Marmaracık Mahallesi, Çorlu Suyu Kumluca mevkii, 892 ada, 1 parselde kayıtlı 4 bin 32 metrekarelik arsa ve fabrika binasını 6 milyon 623 bin 877 TL'ye icradan satılıyor...

Ordu Büyükşehir'den 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu İlçesi Şahincili (Karşıyaka) Mahallesi'nde yer alan arsa ihale ile satılıyor. İhale 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

Antalya Manavgat'ta 18 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Köyü'nde yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa ihale ile satılıyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Elazığ Merkez'de 16 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Elazığ Merkez'e bağlı Şahinkaya Köyü'ndeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 23 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Çorum Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satılıyor. Arsa için ihale 18 Mayıs'ta yapılacak..

Küçükçekmece'de 20 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Halkalı Merkez'deki arsa ihale ile 20 milyon TL'ye satılıyor..

Sivas Kılavuz Mahallesi'nde 8 milyon TL'ye satılık arsa!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Kılavuz Mahallesi'ndeki arsa satılıyor. Arsa için ihale 13 Şubat'ta gerçekleşecek..

Elazığ Hankendi Köyü'nde 3.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Elazığ Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından, Elazığ Merkez Hankendi Köyü'ndeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek..

Şehitkamil satılık arsa Haberi

Şehitkamil satılık arsa

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Burçkarakuyu Mahallesi'nde yer alan arsa satışa sunuluyor.

Gaziantep Şehitkamil'de yer alan arsa için satış ihalesi kapalı teklif usulü ile 2 Kasım 2022 Çarşamba günü saat 15:00'te gerçekleştirilecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından satışa sunulan arsanın imar planı konut olarak belirtilirken, büyüklüğü 47 bin 576 metrekare olarak belirlendi. 

Şehitkamil'de yer alan arsanın metrekare rayiç bedeli 1.000 TL, geçici teminat bedeli ise 1 milyon 428 bin TL şeklinde açıklandı. 

Arsanın fiyatı ise 47 milyon 576 bin 80 Türk Lirası olarak belirlendi. 

İşte Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından arsa satışına ilişkin verilen o ilan...

TAŞINMAZ SATILACAKTIR

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

1- İHALENİN KONUSU: Tapunun Şahinbey İlçesi Burçkarakuyu Mahallesinde bulunan, aşağıda ada, parsel numarası, tapu alanı, imar durumu, m²...