20 / 04 / 2024

Şehzadeler Belediyesi

Şehzadeler Belediyesi

Şehzadeler Belediyesi kiralık binalarda büyük hizmetler vermeye devam ediyor.

Manisa Şehzadeler'e 2 yeni tesis geliyor!

Manisa Şehzadeler Belediyesi, Yeşilköy Mahallesi ve Hacıhaliller Mahallesi'nde hayata geçireceği 2 adet çok amaçlı salonun ihalesini tamamladı.

Şehzadeler Veziroğlu Sosyal Tesisleri'nde temel atılıyor!

Şehzadeler Belediyesi Veziroğlu Sosyal Tesislerinde ilk kazma 5 Ağustos Cuma günü vuruluyor.

Ömer Faruk Çelik: Sağlıksız yapıları ortadan kaldıracağız!

Şehzadeler Belediyesi olarak büyük bir kentsel dönüşüm projelerinin bulunduğunu belirten Başkan Ömer Faruk Çelik, “Gecekondulardan oluşan bazı mahallelerde sağlıksız yapıları ortadan kaldıracağız” dedi

Manisa Şehzadeler'de futbol sahaları onarılıyor!

Tepecik ve Kalemli mahallelerinde bulunana futbol sahaları bakımdan geçiyor. Şehzadeler Belediyesi Tepecik ve Kalemli mahallerinde atıl durumda bulunana iki adet futbol sahasında düzenleme çalışması başlattı.

Spil Orman Köşkleri yüzde 100 doldu!

Faaliyete girdiği günden beri yoğun bir talep alan Şehzadeler Belediyesi Spil Orman Köşkleri'nde yılbaşı yoğunluğu yaşanıyor.

Manisa Şehzadeler'deki asfaltlama çalışmaları incelendi!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Adnan Menderes Mahallesi Kırtık küme evlerinde yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Manisa'daki Veziroğlu Mahallesi'nde sosyal tesis yapılacak!

Şehzadeler Belediyesi eylül ayı olağan Belediye Meclis toplantısında yapılacak yatırımlar görüşüldü. Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Veziroğlu Mahallesi'nde yapılacak sosyal tesisin müjdesini verdi.

Pazar yerleri modernleşecek!

Pazar yerlerinin bir yıllığına Pazarcılar odasına devredilmesi için Şehzadeler Belediyesi, Yunusemre Belediyesi ve Pazarcılar Odası arasında protokol imzalandı. İmzalanan protokolle merkezdeki Pazar yerlerinin işletilmesi Pazarcılar odasına devredildi.

Bülent Arınç, Rum Mehmet Paşa Bedesteni'nin açılışını yaptı!

Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'ndeki, restorasyonu Vakıflar Bölge Müdürlüğü, iç düzenlemesi ise Şehzadeler Belediyesi tarafından yaptırılan 5 asırlık geçmişe sahip Rum Mehmet Paşa Bedesteni'nin açılışı, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından yapıldı.

Arsa almak isteyenlere fırsat! Manisa Şehzadeler'de 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 42 arsa! 

Mülkiyeti Manisa Şehzadeler Belediyesi'ne ait 42 adet arsa satışa sunuldu. 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak olan arsalar, Manisa Şehzadeler'de yer alıyor. 

Manisa Şehzadeler Belediyesi'nden satılık 39 gayrimenkul!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanlığı, Manisa ili, Şehzadeler ilçesinde yer alan 39 adet gayrimenkulü satıyor...

Manisa Şehzadeler'de TÜGVA'ya ücretsiz kafe devredilmesine tepki!

Türkiye Gençlik Vakfı'na (TÜGVA) MHP'li Manisa Belediyesi tarafından Şehzadeler'de kentin en gözde yerindeki bir kafenin 5 yıllığına ücretsiz olarak devredilmek istenmesi tepkilere neden oldu.

Manisa'da tahliye edilen Uzun Apartmanı'na hırsızlık şoku!

Manisa’da yaşanan depremler sonucunda oturdukları apartmanda yaşanan dairelerin kolonları çatırdamasıyla birlikte Şehzadeler Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerince ‘Oturulamaz’ raporu ile geçtiğimiz ayın sonlarına doğru evlerinden tahliye edilen Uzun Apartmanı'na hırsız girdi.

Şehzadeler Belediyesi'nden 5.5 milyon TL'ye icradan satılık 5 iş yeri!

Mülkiyeti Şehzadeler Belediye Başkanlığı'na ait olan 5 iş yeri toplamda 5 milyon 500 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Şehzadeler Belediyesi ticaret merkezi yaptıracak!

Şehzadeler Belediyesi Ticaret Merkezi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulüyle ihale edilecek. 

Emlak vergisinde ikinci taksit ödemeleri başladı!

2018 yılı emlak vergisi 2. taksit ödemeleri Şehzadeler Belediyesi vezneleri tarafından alınmaya başlandı. İsteyen vatandaşlar ödemeleri internet üzerinden online olarak yapabilecekler. 

Şehzadeler'de kent çalışmaları sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi tarafından yapımına başlanan 7 projenin yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 

Şehzadeler Gençlik Parkı yeniden düzenleniyor!

Şehzadeler Belediyesi Manisa’nın simge parklarından biri olan Gençlik Park’ında yeniden düzenleme çalışmaları başlattı.

Şehzadeler Belediyesi'nin çevre düzenleme çalışmaları sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ova yolları bakım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa Şehzeler kültürevi inşaatı sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi tarafından yapımına başlanan Adnan Menderes Mahallesi çok amaçlı salon ve Kazım Karabekir Mahallesi taziye ve kültürevi inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa Şehzadeler'de sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler İlçesi Çarşı Mahallesi'nde Sokak sağlıklaştırma çalışması başlattı

Manisa Veziroğlu Sosyal Tesisleri'nin kaba inşaatı bitiyor!

Manisa Şehzadeler Belediyesi'nce inşa edilen Veziroğlu Sosyal Tesisleri'nde sona gelindi. Projenin kaba inşaatı tamamlanmak üzere.

Şehzadeler Belediyesi Haberi

Şehzadeler Belediyesi

Manisa’nın 2014 yılında büyükşehir olmasının ardından merkezde kurulan iki ilçeden biri olan Şehzadeler Belediyesi kiralık binalarda büyük hizmetler vermeye devam ediyor. Şehzadeler Belediyesi yine kiraladığı bir binada Gençlik Merkezi açarak gençliğe verdiği önemi ortaya koydu. Şehzadeler Belediyesi Gençlik Merkezinin resmi açılışı yapıldı. Şehzadeler Kaymakamlığı karşısında bulunan bir binada yapılan açılışa Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Şehzadeler kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Ender Gök, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Saygı duruşunda bulunulması ve istiklal Marşı’nın okunmasının...