19 / 03 / 2024

Şehzadeler Gençlik Parkı yenileme

Şehzadeler Gençlik Parkı yenileme

Şehzadeler Belediyesi Manisa’nın simge parklarından biri olan Gençlik Park’ında yeniden düzenleme çalışmaları başlattı.

Eyüpsultan Yeşilpınar Gençlik Parkı yıkımı yeniden durduruldu!

İBB tarafından gerçekleşen Eyüpsultan Yeşilpınar’da bulunan Gençlik Parkı yıkımları yeniden durduruldu.

İBB'nin Eyüpsultan'daki Gençlik Parkı'nı yıkım kararına mahkemeden dur!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'da hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi kapsamına alınan Gençlik Parkı'nın yıkılmasıyla ilgili kararının yürütmesi durduruldu.

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkıldı!

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm çalışmaları için yıkımlara başlayan İBB tüm tepkilere rağmen ilçede yer alan Gençlik Parkı'nın yıkımını gerçekleştirdi.

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkım karar yargıda!

Eyüpsultan'a bağlı Yeşilpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları için Eyüpsultan Gençlik Parkı'nın yıkımına karar vermişti. Söz konusu karar yargıya taşındı.

Gençlik Parkı için kira sertifikası ihraç edilecek!

Ankara’nın tarihi simgelerinden olan Gençlik Parkı, Hazine Varlık Kiralama Şirketi’ne devredildi. Şirket, parkın kiralama gelirlerine karşılık kira sertifikası (sukuk) çıkarıp ihraç edecek.

Türkiye Varlık Fonu'ndan Ankara Gençlik Parkı açıklaması!

TVF tarafından, Ankara Gençlik Parkı’nın TVF'ye devredildiğine dair haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi...

Gençlik Parkı Hazine Müsteşarlığı Varlık Kiralama Anonim Şirketi'ne devredildi!

Tarihi Gençlik Parkı’nın Hazine Müsteşarlığı Varlık Kiralama Anonim Şirketi'ne devredildiğini söyleyen Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin Başkanı Tezcan Karakuş Candan, “Ankara’nın kamusal alanlarını, seçimi kaybedeceklerini düşünerek Varlık Fonu’na devrettiklerini düşünüyoruz” dedi.

Gençlik Parkı’nın Varlık Fonu’na devredildiği iddiaları TBMM'de!

Gençlik Parkı’nın Varlık Fonu’na devredildiği iddiaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Yeşil, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Şehzadeler Gençlik Parkı yeniden düzenleniyor!

Şehzadeler Belediyesi Manisa’nın simge parklarından biri olan Gençlik Park’ında yeniden düzenleme çalışmaları başlattı.

İzmir Menderes Gençlik Parkı yenileniyor!

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe merkezinde yer alan Gençlik Parkı'nı modernize ediyor. Kemalpaşa Mahallesi'nde yer alan park, yapılan çalışmalar sonucunda farklı bir görünüm ile vatandaşların hizmetine açılacak.

Burdur Fatih Gençlik Parkı açıldı!

BURDUR'un Bucak İlçesi'nde yapımı tamamlanan Fatih Gençlik Parkı törenle açıldı. Vali Hasan Kürklü, "İnsanı yaşat ki devletimiz yaşasın diye bir kültür anlayışımız var. İnsana yapılan yatırım en güzel yatırımlardan birisidir." dedi.

Menderes Gençlik Parkı sil baştan!

İzmir'in Menderes ilçe merkezinde yer alan Gençlik Parkı'nda yenileme çalışmaları başlatıldı. Kemalpaşa mahallesindeki alanın kısa sürede tamamlanıp vatandaşların hizmetine açılması planlanıyor.

Gümüşhane Gençlik Park Projesi'nin inşaatı ne durumda?

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gençlik Park Projesi ile Harşit Çayı Dere Islahı ve Kanalizasyon Hattı Projesi inşaatında incelemede bulundu.

Şehzadeler Gençlik Parkı yenileme Haberi

Şehzadeler Gençlik Parkı yenileme

Manisa’nın en eski parklarından biri olan Gençlik Parkı için Şehzadeler Belediyesi yeni bir proje hazırladı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nun da katılımı ile yeni, yapılacak olan projenin tanıtımı yapıldı. 


Gençlik Parkı’nın uzun zaman önce yapıldığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadelerimize dur durak bilmeden hizmet etmeye devam ediyoruz. Bugüne kadar birçok sıfırdan yeni parklar yaptık. Mevcuttaki parklarımızı da elden geçirerek yenileme çalışmaları yapıyoruz. Şuanda içerisinde bulunduğumuz Gençlik Parkı uzun bir süre önce yapıldı ve birçok noktada yıprandı. Yürüyüş yolları, basketbol sahası ve yeşil alanlarıyla buradaki ihtiyaca tam anlamıyla cevap veremeyecek bir duruma geldi. Gençlik Parkı’nın yenilenmesi ile ilgili yaklaşık olarak 1 yıldır bir projelendirme çalışması yürüttük ve vatandaşlarımızın talep ve beklentilerine uygun...