19 / 04 / 2024

Selçuk Başak kimdir

Selçuk Başak kimdir

Sakarya Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası, kahvaltı programında üyeleriyle bir araya geldi. Programda konuşan oda başkanı Selçuk Başak, odalarına üye olmayan emlakçıların, bir an evvel üye olmalarını istedi.

Selçuk Başak: Konut faiz oranları düşürülmeli!

Sakarya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Selçuk Başak, 1 Kasım seçim sonuçlarının gayrimenkul piyasasına olası yansımaları ve beklentilerini değerlendirdi.

Sakarya emlak fiyatlarında Türkiye birincisi!

Sakarya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Selçuk Başak, "150 bin liralık daire fiyatı 300 bin lira oldu. Bir senede Türkiye'de gayrimenkul fiyatlarının, yükselmesindeki birinci neden ilimizdeki fiyat artışları, başka şehirlerde fiyatlar bu kadar yükselme

Selçuk Başak: Sapanca'dan arsa ve gayrimenkul alan Arapların sayısı yükseldi!

Sakarya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Selçuk Başak, ilimizde kayıt dışı olarak emlakçılık yapanların sayısının, kayıtlı olanların sayısından 2 - 3 kat fazla olduğunu ifade etti...

Selçuk Başak: İnşaatlarda 3 kat izni ile kentsel dönüşümün önü açılacak!

İnşaatlarda 3 kat izni veren imar düzenlemesi emlakçıları memnun etti. Sakarya Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Esnaf Odası Başkanı Selçuk Başak, "Uygulama ile yapılması gereken kentsel dönüşümün de önü açılmış olacaktır" dedi...

Dolarda senaryo değişti! Selçuk Geçer dolar için 6 ay sonrasını işaret etti! Net rakamı verdi!

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününe yeni rekorla başladı. Dolar yükselmeye devam ederken, ekonomist Selçuk Geçer dolardaki yeni senaryoyu açıklayarak 6 ay sonrası için rakam verdi.

Selçuk Geçer altın yatırımcılarını iki gün önceden uyardı: Yeni dönem başlıyor! Bu tarihten itibaren gram altın tam....

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, ABD Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrasında altın sahiplerini yeni bir dönemin başlayacağı konusunda uyardı.

Başakşehir metrosu çalışıyor mu, açıldı mı? M3 Kirazlı-Kayaşehir metro hattı ne zaman açılacak?

İstanbul'da dün akşam etkili olan sağanak yağış hayatı felç etti. Başakşehir'de yaşanan sel felaketinin ardından vatandaşlar Başakşehir metrosu hakkındaki son gelişmeleri merak ediyor. 

Yastık altında dolar yatırımı yapanlar pür dikkat bakın! Selçuk Geçer 11 gün sonra doların geleceği seviyeyi açıkladı

Dolarda başlayan yükseliş trendi yastık altında dolar birikim yapanları heyecanlandırdı. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Ekonomist Selçuk Geçer, ekimde doların geleceği seviyeyi açıkladı.

Dolar yorumları ile tanınan ekonomist Selçuk Geçer'den kritik açıklama: Araba fırlayacak, konut çakılacak!

Dolar yorumları ile adını sıkça duyduğumuz ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den bu defa araba ve konut fiyatları ile ilgili kritik açıklama geldi. Araba fırlayacak, konut çakılacak...

Selçuk Geçer bankada doları olanlara kötü haberi verdi! Kulislerde konuşulmaya başlandı, hazır olun!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, bankada doları olanları uyararak kulislerde konuşulmaya başlanan kötü haberi açıkladı.

Dolar borcu olanlar karalar bağlayacak! Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! 

Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı. Dolar borcu olanlar bu seviye karşısında karalar bağlayacak. Dolar ne kadar olacak?

Selçuk Geçer dolar borcu olanları son kez uyardı! Geri sayım başladı! Doların geleceği rakam resmen belli oldu!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar borcu olanları son kez uyararak doların geleceği rakamı resmen açıkladı. Geri sayım başladı...

Dolar Kahini Selçuk Geçer'den sürpriz açıklama! Doların füze gibi fırlayacağı tarih netleşti! Kemerlerinizi bağlayın!

Dolar Kahini Selçuk Geçer, doların füze gibi fırlayacağı tarihi açıklayarak yatırımcıların yükseliş için hazırlıklı olmalarını söyledi.

Dolar 20 TL'yi geçti! Doları bilen adam Selçuk Geçer doların 25 TL olacağı tarihi açıkladı!

Dolar 20 TL kuru seçimin ardından güne yükselişle başladı. Doları bilen adam Selçuk Geçer, doların 25 TL olacağı tarihi açıkladı. 

Doların 10 gün sonra geleceği seviye belli oldu! Selçuk Geçer altını çizerek açıkladı! Kemerlerinizi bağlayın...

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala doların ne kadar olacağı merak konusu. Selçuk Geçer doların 10 gün sonra geleceği seviyeyi altını çizerek açıkladı. Son dakika Selçuk Geçer dolar yorumu...

Selçuk Geçer doların ne kadar olacağını açıkladı! Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak!

Dolar yorumları ile ün kazanan Ekonomist Selçuk Geçer, para piyasalarını değerlendirerek doların en kadar olacağını açıkladı. Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak.

Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Kaç yaşında? Zehra Zümrüt Selçuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zehra Zümrüt Selçuk'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Zehra Zümrüt Selçuk'un hayatına dair merak edilenler.

Selçuk Başak kimdir Haberi

Selçuk Başak kimdir

Sakarya Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası Başkanı Selçuk Başak, odalarına üye olmayan emlakçıların, bir an evvel üye olmalarını istedi.


‘TAKİPÇİSİYİZ’


Reisoğlu Tesislerinde düzenlenen ve çok sayıda oda üyesinin de katıldığı programda konuşan Sakarya Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası Başkanı Selçuk Başak, mesleğin layıkıyla yapılmasının önemine işaret ederek, “Herkesin bu mesleği yapmasını istiyoruz ama elbette Bu Mesleği Hakkını Vererek Ve Layıkıyla Yapmak Önemli. Şimdi, Emlakçılık Yasasıyla ilgili olarak 15 yıldır devam ettirdiğimiz bir mücadelenin sonuna geliyoruz, sizlerden aldığımız güç ile Emlak Kanunu Yasası’nın çıkarılmasının takipçisi olacağız” dedi.


‘ÜYEMİZ OLUN’


Meslekte yaşanan sorunlardan bahseden Başkan Selçuk Başak, geçmişte bazı sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, “Emlakçılar olarak, bizler geçmişte yaşanan bu sorunlardan kendimize ders çıkarmalıyız. Bundan sonraki yıllara mesleğimizde daha bilgili, daha tecrübeli ve daha güvenilir bir meslek...