25 / 04 / 2024

selçuklu arsa ihalesi

selçuklu arsa ihalesi

Selçuklu Belediyesi, Hocacihan Hanaybaşı, Dikilitaş ve Yazar Mahallelerinde yer alan 3 arsayı ihale ile satıyor. İhale 13 Eylül'de gerçekleşecek..

Selçuklu Belediyesi'nden 8.8 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Mülkiyeti Selçuklu Belediyesi'ne ait olan 3 adet arsa toplamda 8 milyon 850 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsaların ihalesi 13 Eylül Perşembe günü gerçekleştirilecek. 

Selçuklu Belediyesi'nden 43 milyon TL'ye satılık arsa!

Selçuklu Belediye Başkanlığı tarafından Yeni Selçuk, Dumlupınar, Dikilitaş, Hocacihan ve Yazır Mahallesi'ndeki 7 arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale 19 Nisan'da yapılacak...

Selçuklu`da satılık arsa

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Selçuklu İlçesinde bulunan arsasını satışa çıkardı.

Konya Selçuklu'da satılık arsa

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Selçuklu ilçesi, Hocacihan Mahallesinde bulunan 12 bin 705 metrekare arsayı satacak.

Konya Selçuklu'da 14 adet arsa satılıyor! KDV'den muaf arsa sahibi olabilirsiniz!

Konya Selçuklu Belediyesi, Konya'nın Selçuklu ilçesinde yer alan 14 adet konut ve ticaret imarlı arsayı satıyor. Peki Konya Selçuklu'daki arsaların fiyatları ne kadar? 

Selçuklu Belediyesi 12 ve 16 taksitle dört arsa satacak! Konya'da yüzde 20 peşinatla arsa fırsatı!

Selçuklu Belediyesi 12 ve 16 taksitle dört arsa satacak... Konya'da yüzde 20 peşinatla arsa fırsatı... İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Konya Meram ve Selçuklu'da 24 taksitle iki arsa satılacak! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Meram ve Selçuklu'da yer alan imarlı iki arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu ihale 11 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Selçuklu Belediyesi 4 arsa satacak! Konya'da 16 ve 24 ay taksitle arsa fırsatı!

Konya İli Selçuklu Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan arsaları 16 taksitle satışa çıkardı. 

Selçuklu Belediyesi ticaret ve mesken imarlı iki arsa satacak!

Selçuklu Belediye Başkanlığı Konya Selçuklu'da yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Konya Büyükşehir'den KDV'den muaf arsa fırsatı! Selçuklu'da 24 ay taksitle arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Selçuklu'da yer alan arsayı 24 ay taksitle satışa çıkardı. İşte detaylar...

Konya Selçuklu Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı! Yüzde 20 peşinat ve 16 taksit imkanıyla! 

Konya Selçuklu Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesi, Ardıçlı, Dikilitaş ve Sille mahallelerinde yer alan 5 arsayı 16 taksit imkanıyla satışa sunuyor. Arsaların fiyatları 19 milyon 800 bin TL'den başlıyor...

Konya Selçuklu Belediyesi'nden 16.6 milyon TL'ye satılık 20 arsa!

Konya Selçuklu Belediyesi, Konya ili, Merkez ilçesi, Sille ve Sarayköy mahallelerinde yer alan 20 arsayı 16 milyon 610 bin TL'ye satıyor...

Konya Selçuklu'da 16.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu Sille'de yer alan arsayı 16 milyon 800 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Selçuklu'da 13.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesi, Sille Mahallesi, 28332 ada 2 parselde yer alan arsayı toplam 13 milyon 500 bin TL muhammen bedelle satıyor. 

Konya Meram ve Selçuklu'da 18.9 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Meram ve Selçuklu'da yer alan 6 adet arsayı 18 milyon 897 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi 22 Haziran'da yapılacak.

selçuklu arsa ihalesi Haberi

selçuklu arsa ihalesi

Selçuklu Belediye Başkanlığı tarafından Hocacihan Hanaybaşı, Dikilitaş ve Yazar Mahallelerinde yer alan 3 arsa ihale ile satılıyor. Toplam muhammen bedeli 8 milyon 850 bin TL olarak belirlenen arsaların satış ihalesi 13 Eylül'de yapılacak.

ARSA SATILACAKTIR

Selçuklu Belediye Başkanlığından:

1 - Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda tapu kaydı yazılı gayrimenkullerin 2886 Sayılı Yasanın 35/A Maddesi hükümleri dahilinde Kapalı Zarf Usulü ile satışları yapılacaktır. Şartname ve ekleri Belediyemiz Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünde ücretsiz olarak görülebilir.

2 - İhale 13/09/2018 Perşembe günü saat 14.00’de Belediyemiz Encümen Salonunda yapılacaktır. İhaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte Belediye Encümeni tamamen serbesttir.

3 - Arsa bedelinin ödeme şekli: Satış Bedelinin ilk taksiti ihale onayının tebliğinden itibaren 15 gün içerisinde, kalan taksit ödemeleri aşağıdaki listede belirtildiği şekilde ödenecektir. (K.D.V. den muaftır.)

4 -...