23 / 04 / 2024

Selenium Retro Ataköy Evleri

Selenium Retro Ataköy Evleri

Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de hayata geçirdiği ikinci proje olan Selenium Retro, sakinlerine teslim edilmeye başladı.

Selenium Retro Ataköy Evleri fiyat listesi!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon gibi daire seçenekleri bulunan Selenium Retro Ataköy Evleri Aşçıoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Selenium Retro Ataköy Evleri fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Selenium Retro Ataköy Evleri!

2 blok şeklinde yükselen projede 1000 metrekarelik kapalı sosyal tesis alanı bulunuyor. Selenium Retro Ataköy Evleri İstanbul Ataköy'de inşa ediliyor.Projede fiyatlar 839 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ataköy Selenium Retro'da 4 bin 800 TL taksitle!

Teslimlerin hemen yapıldığı Ataköy Selenium Retro'da 4bin 800 TL ’den başlayan taksitlerle tapunuzu hemen alın, ister oturun, ister kiraya verin..

Yooİstanbul ve Selenium Retro, tesis yönetiminde SE Club’ü seçti!

Hizmet verdiği projelerin yatırım değerini artıran ve kişiye özel hizmetlerle kaliteli bir yaşam sunan SE Club’ın müşteri portföyünde Yooİstanbul ve Selenium Retro da bulunuyor...

Ataköy Selenium Retro 9 projesinin yarısı satıldı!

125 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Selenium Retro 9 projesi 225 konut ve 108 ofis ve 23 adet mağazadan meydana geliyor. Projede yüzde 50 oranında satış gerçekleşti.

Selenium Retro Ataköy'de yaşam başlıyor!

Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de hayata geçirdiği ikinci proje olan Selenium Retro, sakinlerine teslim edilmeye başladı.

Selenium Retro 9’da büyük satış başarısı!

Aşçıoğlu Grubu tarafından 125 milyon dolar yatırımla Ataköy’de geliştirilen Selenium Retro 9 projesinde yüzde 40 satış gerçekleştirildi. Konut, ofis ve mağazalardan oluşan proje lanse edildiği günden itibaren yoğun talep görüyor.

Selenium Retro 9 Ataköy ödemeleri!

Daire fiyatlarının 600 bin TL'den başladığı Selenium Retro 9 Ataköy projesi 225 daire ve 108 ofisten meydana geliyor. Proje İstanbul Ataköy'de E-5 otoyolu üzerinde yer alıyor. İşte Selenium Retro 9 Ataköy ödemeleri...

Selenium Retro Ataköy 9 fiyatları!

Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Selenium Retro Ataköy 9 fiyatları 600 bin TL'den başlayarak değişiyor. Selenium Retro Ataköy 9 projesi 140 milyon dolarlık yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Ataköy Selenium Retro 9 ev fiyatları!

Ataköy Selenium Retro 9 ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Selenium Retro 9 projesinde teslimler Haziran 2019'da yapılıyor...

Selenium Retro 9 Ataköy fiyatları!

Aşçıoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Selenium Retro 9 Ataköy fiyatları 600 bin TL'den başlayarak değişiyor. Konut ve ofislerden meydana gelen Ataköy Selenium Retro 9 140 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip

Ataköy Selenium Retro’da teslime son 20 daire!

Aşçıoğlu İnşaat'ın İstanbul Ataköy’de Haziran'da teslim etmeye hazırlandığı projesi Selenium Retro’da son 20 daire, 48 ay yüzde 0 faiz veya 120 aya kadar yüzde 0,49 faiz fırsatıyla sakinlerini bekliyor.

Selenium Retro projesinin yüzde 80'i satıldı!

Ataköy’de inşa ettiği ikinci projesi Selenium Retro’da dairelerin yüzde 80’i satıldı. Aşçıoğlu, 2017 yılı Haziran ayında Selenium Retro’daki dairelerin teslimlerine başlamayı hedefliyor.

Selenium Retro 9 Ataköy Evleri!

Selenium Retro 9 Ataköy Evleri Aşçıoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Toplam 140 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip Selenium Retro 9 projesi 2 blok şeklinde yükseliyor.

Selenium Retro 9 Ataköy telefon!

İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de inşa edilen Selenium Retro 9 Ataköy Evleri 2 blok şeklinde yükseliyor. Selenium Retro 9 Ataköy telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Selenium Retro Ataköy Evleri Haberi

Selenium Retro Ataköy Evleri

Gayrimenkul sektöründe 50 yıllık deneyimin adresi Aşçıoğlu’nun Ataköy’de iki blok halinde toplam 396 birimden oluşan projesi Selenium Retro’da teslimler başladı.  


Bölgenin en prestijli projelerinden olan Selenium Retro’da, daha fazla ışık ve daha fazla ferah mekan sağlamak amacı doğrultusunda cumba ve balkonların yer aldığı bir konsept ile inşa edilen biri Rezidans, diğeri Ofis olmak üzere 2 ayrı blok yer alıyor. 


Selenium Retro’nun 1000 metrekarelik açık yaşam alanında da açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları ve 1000 metrekarelik kapalı sosyal tesis alanında da kapalı yüzme havuzu, sağlık merkezi (SPA), fitness salonu, çok amaçlı kapalı spor alanları  bulunuyor. 


D100 Karayolu’nun hemen yanı başında, metrobüs ve metro durakları arasında bulunan ve İstanbul Atatürk Havalimanı’na 4 kilometre mesafede olan projesi Selenium Retro, ulaşım açısından sunduğu alternatiflerle,  başta...