29 / 03 / 2024

selim ak

selim ak

Trabzon’da son yıllarda gelişen inşaat sektöründe gerek projeleri gerekse şehre kattığı görselliklerle dikkatleri çeken Ak İnşaat, başarılı projelere imza atmaya devam ediyor

Akfen GYO'nun yıllık kira hedefi 50 milyon dolar!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili ve CEO’su Selim Akın, 2024 ve 2025 yıllarında yatırımlarına ara vermeden devam edeceklerini açıklayarak yıllık kira hedeflerinin 50 milyon dolar olduğunu açıkladı. 

Selim Akın kimdir? Selim Akın ne iş yapıyor?

Selim Akın Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesidir. Selim Akın kimdir? Selim Akın'ın eğitim durumu nedir? Selim Akın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Selim Akın'ın kim olduğu ve Selim Akın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 48 milyon 430 bin 348 TL sermaye bedeli ile Hamdi Akın, Pelin Akın Özalp, İrfan Erciyas, Selim Akın ve Sıla Cılız İnanç ortaklığında kuruldu.

Akfen Kuzey Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Akfen Kuzey Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 34 milyon 331 bin 344 TL sermaye bedeli ile Hamdi Akın, Pelin Akın Özalp, Selim Akın, İrfan Erciyas ve Sıla Cılız İnanç ortaklığında kuruldu.

Kağıtistasyonu Geri Dönüşüm Anonim Şirketi Kuruldu!

Kağıtistasyonu Geri Dönüşüm Anonim Şirketi Ataşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Selim Çakır ve Furkan Özata ortaklığında kuruldu.

Selim Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Selim Akın kimdir? Selim Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Selim Akın'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Selim Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Pdc Müşavirlik Anonim Şirketi kuruldu!

Pdc Müşavirlik Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Çakır ve Esma Aslı Yılmaz ortaklığında kuruldu.

İBB Başakşehir'deki Mehmet Selim Kiraz Bilgievi'nin ruhsatını iptal etti!

Başakşehir'de bulunan Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bilgievi'nin ruhsatı İBB tarafından iptal edildi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, konuya ilişkin konuştu.

Pandemi holdingleri ve sektörleri nasıl etkiledi?

2020 holdingler için portföylerini dengede tutma yılıydı. Birçok holding, zor dönemde ayakta kalmak için çeşitlendirilmiş iş stratejisi ve dengeli portföy yönetiminden faydalanıyor. Akfen Holding CEO'su Selim Akın ve Nurol Holding CFO'su Kerim Kemahlı yöntemlerini anlattı...

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Selim Yağcı: Millet bahçeleri son dönemdeki en önemli projelerden!

AK Parti Bilecek Milletvekili Selim Yağcı yaptığı açıklamada bu yıl 100 bin sosyal konut kampanyası başlatıldığını, birçok yerde yapımına devam edilen millet bahçelerinin ise son dönemdeki en önemli projelerden biri olduğunu söyledi.

Akfen Holding'de Selim Akın dönemi!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, aynı zamanda Akfen Holding'in yeni CEO'su oldu..

Selim Akın, Akfen Holding'in CEO'su oldu!

Akfen Holding Yönetim Kurulu CEO’luğunu yürüten İbrahim Süha Güçsav’ın emeklilik nedeniyle görevinden ayrılması talebi kabul edilirken, Selim Akın yeni CEO olarak atandı...

selim ak Haberi

selim ak

Ak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Ak önümüzdeki dönem de projelerine yenilerini eklemeyi hedeflediklerini belirtiyor...




Ak inşaat'ın kuruluşundan bahseder misiniz? Hangi bölgelerde çalışmalarınız oldu?


Babamız Aziz Ak’m 35 yıl önce İstanbul'da başladığı konut projeleri, 2. kuşak olarak ben ve kardeşim Mustafa Ak tarafından İstanbul ve Trabzon ağırlıklı olarak devam ediyor. Özellikle Trabzon’da 99 yılından bugüne kadar büyük projelere imza attık. Şu ana kadar 3000 üzerinde konut yaptık ve teslim ettik, bir o kadar da projelerimiz devam ediyor. Projelerimizi 18 ayda teslim ediyoruz. Ayrıca projelerimizde sürekli yenilikleri uyguluyoruz. Biz her konuda paylaşım içersindeyiz, herkes kendi üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışır.


Kaliteden taviz vermeyiz. Vermiş olduğumuz taahhütlerimiz içinde sabit fiyat garantisi de mevcuttur.

Satış sistemimizde bulunan temelden satışta firmamız satışı gerçekleşmiş olan...