28 / 03 / 2024

selım gokdemır

selım gokdemır

Megapol Group Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir, ticarette büyük denizde kulaç atmayı tercih ediyor

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği'nden yardım çağrısı!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, ülkede yaşanan sel felaketi nedeniyle, üyelerine yardım çağrısında bulundu.

Nef Satış Müdürü Selçuk Çelik evleniyor!

Nef Satış ve Pazarlama Genel Müdürü olan Selçuk Çelik, Gizem Önürmen ile dünya evine giriyor. Çiftin düğün töreni 28 Temmuz 2018 Cumartesi günü yapılacak. 

Aybek Sel, Omurga Portföy Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Daha önce bir çok bankada görev aln Aybek Sel, Omurga Portföy'ün (Omurga Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi) Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Selçuk Sukas Alpiş İnşaat'ın satış pazarlama müdürü oldu!

İnşaat sektörünün başarılı Satış Müdürü Selçuk Sukas, Alpiş Group iştiraklerinden Alpiş İnşaat Satış Pazarlama Müdürü oldu.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura sonuçları ve sözleşme duyurusu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Konya Valiliği Milli Emlak Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen projede 664 tane daire yer alıyor. İşte TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura sonuçları ve sözleşme duyurusu...

Selçuklu Yazır TOKİ kura çekilişi gerçekleşti!

TOKİ tarafından Konya-Selçuklu Yazır'da yapımı gerçekleştirilen 664 konutun, konut alma hakkı ve konut belirleme kuraları çekildi. Mevlana Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kura çekimi saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır konut projesi!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır konut projesi 664 tane daireden meydana geliyor. Kura çekilişinin gerçekleştiği proje, TOKİ ile Konya Valiliği Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşa ediliyor.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi 2014!

Konya Selçuklu Yazır konut projesi TOKİ ile Konya Valiliği Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşa ediliyor. İşte TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi 2014 bilgileri..

Konya Selçuklu Yazır TOKİ 2014!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır konut projesi, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Konya Valiliği Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşa ediliyor. İşte Konya Selçuklu Yazır TOKİ 2014 detayları...

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura sonucu!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura sonucu bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje TOKİ ile Konya Valiliği Milli Emlak Müdürlüğü tarafından hayata geçiriliyor. Projede toplam 644 tane daire yer alıyor.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi 27 Ekim'de yapılacak!

TOKİ ile Konya Valiliği Milli Emlak Müdürlüğü işbirliği kapsamında gerçekleştirilen Konya Selçuklu Yazır projesinde 664 tane konut bulunuyor. Projenin konut belirleme kurası 27 Ekim'de çekilecek.

DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal: İstanbul'da tek çözüm, yeni havalimanı yapmak!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Orhan Birdal, ''İstanbul'da havacılık adına tek çözüm, yeni bir havalimanının yapılmasıdır. Bu konuda ciddi çalışmalar var'' dedi

MEPET Metro Petrol'e Kazım Afşar genel müdür olarak atandı!

MEPET Metro Petrol'e Kazım Afşar genel müdür olarak atandı

selım gokdemır Haberi

selım gokdemır

İzmir'de hayata geçirdiği projelerin toplam bedeli 1 milyar doları bulan Megapol Group Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir, şirketin kurucusu olan babasının kendisine verdiği 'Boğulacaksan büyük denizde boğul" öğüdünü unutmuyor ve "Ortaya konan emek aynı, büyük iş yapmak küçük işten daha kolay" diyor.
 
Gümüşhane Kelkit'ten 1950'li yıllarda izmir'e  göç eden Mustafa Gökdemir'in temellerini attığı Gökdemir İnşaat, bugüne kadar 5 binin üzerinde konut inşa etti. İzmir'in dört bir yanına yollar, köprüler inşa eden, altyapı yatırımları gerçekleştiren Mustafa Gökdemir, 1990'larm başında şirketin işlerini Almanya'da eğitim alan oğlu Selim Gökdemir'e devretti. Konut sektöründeki iddiasını 1996 yılında inşa ettiği Mavi Kule ile kanıtlayan Selim Gökdemir, babasından devraldığı bayrağı her projesinde daha da yükseğe taşıyarak kentin simgesi bina projelerine imza attı.

İş hayatında babasının verdiği en önemli...