28 / 03 / 2024

selin imer yeni ev

selin imer yeni ev

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli ile Selin İmer çifti 2 milyon dolara satın aldıkları lüks villayı 150 bin dolarlık tadilata soktu.

Selin Şekerci: Her sene evi değişiyorum!

Önceki akşam annesi Funda Hanım'la Akmerkez'de görüntülenen Selin Şekerci'yi yeni eve taşınma telaşı sardı. Şekerci, mutfak eşyaları satan bir elektronik mağazadan alışveriş yaptı.

Maltepe Selin Tower'da fiyatlar 500 bin TL'den başlıyor! Yeni Proje!

M-Yapı tarafından hayata geçirilen Selin Tower projesi 60 adet daireden meydana geliyor. Maltepe Selin Tower'da fiyatlar 500 bin TL'den başlıyor.

Mustafa Ceceli ile Selin İmer tadilat için 150 bin dolar ayırdı!

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli ile Selin İmer çifti 2 milyon dolara satın aldıkları lüks villayı 150 bin dolarlık tadilata soktu.

Mustafa Ceceli ve Selin İmer boğaz manzaralı villa kiraladı!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt bugünkü yazasında Mustafa Ceceli'nin boğaz manzaralı bir villa kiraladığını duyurdu. İşte o haber

Mustafa Ceceli ve Selin İmer Acarkent'ten ev aldı!

9 yıllık eşi Sinem Gedik’ten boşandığı dönemde Selin İmer’le ilişkisi ortaya çıkan Mustafa Ceceli, Beykoz Acarkent’ten aldı. Ünlü şarkıcı İmer ile birlikte mobilyalarını bile seçmiş.

Rings İstanbul'da kredinin yarısı Selin Yapı'dan!

Selin Yapı, Rings İstanbul'da yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında tüketicinin kullandığı konut kredisi faizinin yüzde 50'si Selin Yapı tarafından karşılanıyor..

Rings İstanbul'da kredi faizinin yüzde 50'si Selin Yapı'dan!

Selin Yapı, Rings İstanbul projesinde ev sahibi olmak isteyenler için ‘Fırsat Bu Fırsat, Rings’den yeni bir milat’ sloganıyla özel bir kampanya başlattı. Kredi faizinin yüzde 50’si Selin Yapı tarafından karşılanıyor.

Rings İstanbul'da 1 yıllık aidatlar Selin Yapı'dan!

Selin Yapı, Rings İstanbul projesinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında büyük metrekareli bahçeli veya teraslı evlerden birini alanların 1 yıllık aidatı Selin Yapı tarafından karşılanıyor.

Rings İstanbul'da yılbaşına özel kampanya! Yüzde 15 indirim!

Selin Yapı, ‘Yeni Yıla Özel’ yılın son kampanyasında kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Rings İstanbul’da kalan sınırlı sayıdaki hemen teslim bahçeli veya teraslı evlerin fiyatında yılbaşına özel yüzde 15 indirim yapıldı.

Selin Yapı Sancaktepe'de 2 yeni proje inşa edecek!

İnşaat sektöründeki ilk projesi Rings İstanbul'dan sonra yeni yatırımlar için kolları sıvayan Selin Yapı, Sancaktepe' de iki yeni projede toplam bin 250 konutu satışa çıkaracak...

Selin Kök: Zorlu Center'da güvenlik yetersiz!

Sözcü Gazetesi'nden Selin Kök'ün haberine göre; Zorlu Center... İstanbul'un bu yeni Alışveriş Merkezi'ne her gün binlerce kişi gidiyor. Ama ne içeride, ne otoparkta kontrol var. Bir saldırganı fark edecek kimse yok...

Beylikdüzü Selin Evleri'nin havadan yeni videosu!

Selin Evleri projesi 18 Şubat 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Selin Yapı, 2013'te yeni projeye başlayacak!

Selin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Öncel 2013 yılında Rings of İstanbul projesinin teslim ettikten sonra yine Anadolu Yakası'nda sahip oldukları bir arazide aynı büyüklükte yeni bir projeye daha başlayacaklarını belirtti...

selin imer yeni ev Haberi

selin imer yeni ev

Mustafa Ceceli ile Selin İmer çifti, 2 milyon dolara satın aldıkları lüks villayı 150 bin dolarlık tadilata soktu.


Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli ile Selin İmer, aşk yuvalarını kurma çalışmaları hızla devam ediyor.


Selin İmer ile kısa sürede nikâh masasına oturan Ceceli, Çubuklu Vadi Konakları'ndan 2 milyon dolara lüks bir villa satın almıştı. Ancak ikili, yeni hayatlarına başlamadan önce evi baştan aşağıya değiştirme kararı aldı. 


Selin İmer'in zevkine göre tasarlanan lüks evin tadilat fiyatının 150 bin dolar olduğu öğrenildi. Çalışmalarla yakından ilgilenen güzelin, ustaların başından bir an olsun ayrılmadığı da gelenler bilgiler arasında. 


Mustafa Ceceli ve Selin İmer boğaz manzaralı villa...