29 / 03 / 2024

selin yapı Mustafa Öncel

selin yapı Mustafa Öncel

Selin Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Öncel'in babası, Selçuklu Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Mustafa Öncel kimdir? Selçuklu Holding'in kurucusu Mustafa Öncel ne zaman vefat etti?

Dekar 'Karikatürlerle Bir Liderin Doğuşu, Atatürk' kitabına sponsor oldu!

Dekar Yapı, Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Karikatürlerle Bir Liderin Doğuşu, Atatürk 1920-1938” kitabının baskısına sponsor oldu. ...

Rings İstanbul'da son konutların satışları sürüyor!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul'da, son konutların satışı sürüyor. Projenin sosyal yaşam alanları arasında meyve bahçeleri, yürüyüş ve bisiklet parkurları, pilates, yüzme havuzlan ve bir de kulüp bulunuyor.

Rings İstanbul Evleri nerede?

Rings İstanbul'da 1+1'den 5+2'ye kadar farklı şekilde dizayn edilen daireler bulunuyor. Selin Yapı imzası ile yükselen projede yüzde 20 indirim uygulanıyor. Peki Rings İstanbul Evleri nerede?

Selin Yapı Rings İstanbul kampanyası!

Selin Yapı Rings İstanbul kampanyası kapsamında Babalar Günü'ne özel fırsatlar sunuluyor. Toplam 1.500 adet daireden meydana gelen proje İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde inşa ediliyor.

Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi iletişim!

Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi iletişim için 444 86 00 telefon numarasını arayabilirsiniz. Toplam 1.500 adet daireden meydana gelen projede Babalar Günü'ne özel fırsatlar sunuluyor.

Rings İstanbul'da Babalar Günü'ne özel kampanya!

Rings İstanbul'da Babalar Günü'ne özel kampanya kapsamında 20 bin TL indirim uygulanıyor. Selin Yapı imzası ile yükselen projede firma bünyesinde 30 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Rings İstanbul'da babalara özel 20 bin lira indirim!

Selin Yapı tarafından inşa edilen Rings İstanbul projesinde babalar gününe özel kampanya düzenlendi. Kampanya kapsamında 20 - 22 Haziran tarihleri arasında ev almak isteyen tüketiciye 20 bin liraya varan indirim fırsatı sunuluyor.

Selin Yapı Rings İstanbul Evleri'nde stüdyo daireler 240 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul projesi Selin Yapı imzasıyla yükseliyor. Daire büyüklüklerinin 79 ile 273 metrekare arasında değişiklik göstdiği projede stüdyo dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Rings İstanbul Evleri'nde 1+1 daireler 435 bin TL'den başlıyor!

Selin Yapı imzasıyla inşa edilen Rings İstanbul projesi Sancaktepe'de hayata geçiriliyor.Toplam 1.500 konuttan oluşan projede 1 oda 1 salon evlerin fiyatları 435 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Rings İstanbul Sancaktepe iletişim!

Rings İstanbul Sancaktepe iletişim için 444 86 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Selin Yapı imzası ile hayata geçirilen projede dairelerin alanları 79 ile 273 metrekare arasında değişiyor.

Selin Yapı Rings İstanbul fiyat!

Selin Yapı Rings İstanbul fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Ödeme planı kapsamında 30 ay 0 faiz imkanı sunan proje İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiriliyor.

Rings İstanbul'da büyük mutluluklar sığdırabileceğiniz büyük evler!

Selin Yapı imzası ile hayata geçirilen Rings İstanbul'da teslimler hemen yapılıyor. Toplam 1.500 adet konuttan oluşan proje "Rings İstanbul'da büyük mutluluklar sığdırabileceğiniz büyük evler" sloganıyla tanıtılıyor.

Flou'nun Türk tasarımı Natevo Koleksiyonu Türkiye'de!

Dünyaca ünlü tasarım markalarını bünyesinde barındıran Maslak Yapı, Mustafa ve Emre Toner'in İtalyan tasarım markası Flou için tasarladığı Natevo Koleksiyonu'nu Türkiye'ye getirdi.

selin yapı Mustafa Öncel Haberi

selin yapı Mustafa Öncel

Mustafa Öncel kimdir?

Selçuklu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Öncel, 1929 yılı Konya Doğanbey doğumlu. Konya Erkek Lisesi'nin ardından, 1953 yılında İstanbul Tıp Fakültesi Eczacılık Okulu'ndan mezun oldu.


1953 yılında İstanbul Tıp Fakültesi Eczacılık Okulu'ndan mezun oldu. Mezuniyeti sonrasında çalışma hayatına Çankırı Devlet Hastanesi'nde eczacı olarak devam etti.


1956 yılında serbest meslek hayatına geçen Ecz. Mustafa Öncel, ilk eczanesini Isparta'nın Yalvaç ilçesinde açtı. Daha sonra  Konya' da ilk olarak Işık Eczanesi'ni ardından da Büyük Eczane'yi kurarak uzun yıllar serbest eczacılık yaptı.


1973 yılında Biofarma İlaç şirketine ortak oldu. 1976 yılında Biofarma  İlaç'ın tamamı Eczacı Mustafa Öncel ve ailesince satın alındı.


1978 yılında İlko İlaç San. ve Tic.  A.Ş. kuruldu. 1992 yılında ambalaj ve matbaacılık ürünleri üretmek üzere Sentez Ambalaj Sanayi A.Ş. kuruldu ve İstanbul'da...