20 / 04 / 2024

Sembol İstanbul fiyatları ne kadar

Sembol İstanbul fiyatları ne kadar

Eksiksiz hizmet anlayışı ile yoluna devam eden Karden İnşaat, proje içerisinde sunmuş olduğu olanaklar ile Bahçeşehir – Tem bağlantı yolu üzerinde ışıl ışıl bir projeye ve yaşam alanına imza atıyor.

Sembol İstanbul projesi yatırımcısının yüzünü güldürdü!

Karden İnşaat’ın Bahçeşehir –Beylikdüzü TEM bağlantı yolu üzerinde inşa ettiği Sembol İstanbul projesi lansman döneminden bugüne kadar İstanbul’un en iyi prim yapan projelerinden biri oldu. Projede metrekare satış fiyatları 3.500-4.500 TL oldu.

Sembol İstanbul'da fiyatlar 130 bin TL'den başlıyor!

Karden İnşaat tarafından Bahçeşehir Beylikdüzü TEM yolu bağlantısı üzerinde yapılan Busiden.ee konseptine sahip Sembol İstanbul'un B ve C Bloku satışa çıktı.

Sembol İstanbul daire fiyatları 130 bin TL'den başlıyor!

Karden İnşaat tarafından Bahçeşehir –Beylikdüzü Tem yolu bağlantısı üzerinde inşaatı hızla devam eden Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul,C Bloğunu satışa sundu.

Beylikdüzü Sembol İstanbul'da C blok satışta! 130 bin TL!

Karden İnşaat'ın Bahçeşehir Beylikdüzü Tem yolu bağlantısı üzerinde inşaatı hızla devam eden projesi Sembol İstanbul'un C Bloğu satışa çıktı. Projede fiyatlar 130 bin TL'den başlayarak değişiyor..

Sembol İstanbul'da 130 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Karden İnşaat tarafından Bahçeşehir–Beylikdüzü Tem yolu bağlantısı üzerinde inşaatı hızla devam eden Busidencekonseptine sahip Sembol İstanbul, C Bloğunu satışa sundu. Yeni bloklarda fiyatlar 130.000 bin TL'den başlıyor.

Sembol İstanbul'da fiyatlar 130 bin liradan başlıyor!

Karden İnşaat tarafından Bahçeşehir Beylikdüzü Tem yolu bağlantısı üzerinde inşaatı hızla devam eden Sembol İstanbul'da C Blok satışa çıktı.

Karden Sembol İstanbul Rezidans'ta 130 bin TL'ye ev!

Karden İnşaat tarafından Bahçeşehir Beylikdüzü Tem yolu bağlantısı üzerinde inşaatı hızla devam eden Sembol İstanbul'da C Blok satışa çıktı. Projede fiyatlar 130 bin TL'den başlıyor..

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyatlar!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyatlar kapsamında daire fiyatları metrekare bazında 7 bin 500 TL'den başlıyor. Teslimleri 2018 yılında başlayacak olan projede 760 konut ve 190 rezidans daire bulunuyor.

Piyalepaşa İstanbul fiyatları ne kadar?

Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile İstanbul Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde 760 adet konut ve 190 adet rezidans bulunuyor. Peki Piyalepaşa İstanbul fiyatları ne kadar?

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyatları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyatları dairelerin büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Lansmanı yarın MIPIM Fuarı'nda gerçekleşecek olan proje 82 bin 459 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Emlak Konut Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Evora İstanbul Tuzla'da son 300 adet daire ve 35 adet dükkan açık satışa sunuldu. Projede 50 ay 0 faiz imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. Peki Emlak Konut Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Piyalepaşa İstanbul fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul fiyatları metrekare bazında 3 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Yaklaşık 900 adet konutun yer aldığı projede ofis, otel, ticari üniteler ve alışveriş sokağı da bulunuyor.

Emlak Konut Evora İstanbul fiyatları!

Evora İstanbul Evleri 44 blok, 6 bölge ve 3 alışveriş caddesinden meydana geliyor. Projede 300 daire ve 35 dükkan açık satışa sunuluyor. İşte Emlak Konut Evora İstanbul fiyatları...

Sembol İstanbul fiyatları ne kadar Haberi

Sembol İstanbul fiyatları ne kadar

44 mağazadan oluşan çarşı için hazırlıklarını titizlikle yürüten Karden İnşaat, 2015 yıl sonu faaliyete geçecek olan ticari alanlar için tek tek görüşmeleri geçekleştirerek bir birinden değerli markaları bir araya getirmeyi hedefliyor.  Şu ana kadar yüzlerce teklif alan ve görüşmelerini gerçekleştiren proje yetkilileri en kısa sürede markaları netleştirmeyi planlıyor.


Avrupa’ nın en iyi karma projesi Sembol İstanbul’ da bulunan çarşı konsepti konut ve çevre sakinlerine rahatlıkla alışveriş ve yaşam fırsatı sunarken, yatırımcılar içinde karlı bir fırsat oluşturuyor. Projenin mimarisinin yanı sıra inşaat kalitesi ve titiz çalışmaları ile kendini her fırsatta yenileyen çalışma anlayışıyla farlıkığını ortaya koyan Karden İnşaat, cazip yatırım fırsatları oluşturmak için çalışmalarını yütürüyor. 


130.000 TL' den Başlayan Fiyatlar…

Aralık 2015 tarihinde teslim edilecek proje, 3 farklı kampanya ile müşterisine fırsat sunmaya...