28 / 03 / 2024

Sembol İstanbul Residence adres

Sembol İstanbul Residence adres

A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise residence daire ve home ofislere yer veren Sembol İstanbul, A bloğunun satışını tamamladı. C blokta ise satışlar başladı..

Sembol İstanbul'da teslimler başladı!

Karden İnşaat tarafından edilen iş ve residence hizmetini birleştiren Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul , tapu teslimlerine başladı.

Sembol İstanbul'da teslimler başlıyor!

Karden İnşaat tarafından edilen iş ve residence hizmetini birleştiren Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul , 20 mayıs itibari ile tapu teslimlerine başlıyor.

Sembol İstanbul'da son satışlar!

Karden İnşaat'ın Bahçeşehir-Beylikdüzü TEM bağlantı yolu üzerinde inşa ettiği residence konseptli Sembol İstanbul'un yüzde 80'i satıldı.

Sembol İstanbul projesinde ISVEA imzası!

ISVEA; inşaat sektörünün en gözde projelerinde yer almaya devam ediyor. Karden İnşaat tarafından Esenyurt’ta Atatürk Havaalanı ve E-5'e yakın, merkezi konumda yükselen Sembol İstanbul Projesi’nin banyoları ISVEA tarafından tasarlandı.

Kadıköy Concord İstanbul Residence iletişim!

Kadıköy Concord İstanbul Residence iletişim için 444 10 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje 7 blok halinde yükseliyor.

Sembol İstanbul Residence'ın iki bloğu Aralık'ta teslim edilecek!

A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise residence daire ve home ofislere yer veren Sembol İstanbul, A bloğunun satışını tamamladı. C blokta ise satışlar başladı..

Sembol İstanbul'da fiyatlar 130 bin TL'den başlıyor!

Karden İnşaat tarafından Bahçeşehir Beylikdüzü TEM yolu bağlantısı üzerinde yapılan Busiden.ee konseptine sahip Sembol İstanbul'un B ve C Bloku satışa çıktı.

Sembol İstanbul daire fiyatları 130 bin TL'den başlıyor!

Karden İnşaat tarafından Bahçeşehir –Beylikdüzü Tem yolu bağlantısı üzerinde inşaatı hızla devam eden Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul,C Bloğunu satışa sundu.

İş GYO Nef Inİstanbul Residence!

İş GYO Nef Inİstanbul Residence 'de dairelerin alanları 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor. Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen proje 3 bin 581 bağımsız üniteden meydana geliyor.

Beylikdüzü Sembol İstanbul'da C blok satışta! 130 bin TL!

Karden İnşaat'ın Bahçeşehir Beylikdüzü Tem yolu bağlantısı üzerinde inşaatı hızla devam eden projesi Sembol İstanbul'un C Bloğu satışa çıktı. Projede fiyatlar 130 bin TL'den başlayarak değişiyor..

Sembol İstanbul'un C Bloku satışta!

Karden İnşaat tarafından İstanbul Bahçeşehir-Beylikdüzü Tem yolu bağlantısı üzerinde inşaatı devam eden Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul'un C bloku 130 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta...

Sembol İstanbul C bloğu yeniden satışta!

Karden İnşaat tarafından Bahçeşehir–Beylikdüzü Tem yolu bağlantısı üzerinde inşaatı hızla devam eden Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul,C Bloğunu satışa sundu.

Sembol İstanbul'da 130 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Karden İnşaat tarafından Bahçeşehir–Beylikdüzü Tem yolu bağlantısı üzerinde inşaatı hızla devam eden Busidencekonseptine sahip Sembol İstanbul, C Bloğunu satışa sundu. Yeni bloklarda fiyatlar 130.000 bin TL'den başlıyor.

Sembol İstanbul Residence adres Haberi

Sembol İstanbul Residence adres

A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise residence daire ve home ofislere yer veren Sembol İstanbul, A bloğunun satışını tamamladı. B bloğunda satış devam ederken C blok ise yeniden satışa sunuldu. Satışa sunulan B ve C bloklarda 40 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen birbirinden farklı tiplerde 3+1, 2+1, 1+1, 1+0 olmak üzere residence daireler bulunmaktadır. B blokta residence daireler yer alırken, C blokta busidence dairelere yer verilmiştir. Bölgede daire konseptinde ofis ihtiyacında ciddi bir açık bulunmasından dolayı Sembol İstanbul projesi, dekorasyon masrafı yapmadan isteyenin ofis isteyenin de konut olarak kullanabileceği çift fonksiyonlu bir tasarım ile dekorasyon masrafı yapmadan taşınma imkanı sunuyor.


İki blok aralıkta teslim edilecek


Yeni bloklarda 130 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkan Sembol İstanbul, yatırımcılarına...