27 / 04 / 2024

Sembol İstanbul tasarımını kim yaptı

Sembol İstanbul tasarımını kim yaptı

ISVEA; inşaat sektörünün en gözde projelerinde yer almaya devam ediyor. Karden İnşaat tarafından Esenyurt’ta Atatürk Havaalanı ve E-5'e yakın, merkezi konumda yükselen Sembol İstanbul Projesi’nin banyoları ISVEA tarafından tasarlandı.

Bütçe dostu Samsung Galaxy A24'ün teknik özellikleri, tasarımı ve fiyatı belli oldu! 23 Ocak 2023 fiyat listesi...

Sektörde sızıntılarıyla bilinen TheTechOutlook, yaklaşan Galaxy A24 modelinin tasarımını gözler önüne seren render görsellerini paylaştı.

Byf İstanbul Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byf İstanbul Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Demir tarafından kuruldu.

Eğitimde mekan tasarımının önemi!

Farklı ölçeklerdeki okul projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, eğitimin daha sağlıklı ve kaliteli olması için mekan tasarımının öneminden bahsetti.

Iglo Architects, AT Kearney’in Türkiye ofisinin tasarımını üstlendi! 

Iglo Architects, AT Kearney’in Türkiye ofisinin tasarımını ve uygulamasını üstlendi. Iglo Architects, AT Kearney Türkiye ofisini, atıl kalma riskine sahip pek çok alanda daha az metrekare kullanarak, ferah ve rahat çalışılabilen mekanlar haline getirdi...

Salt Bae Burger'in mekan tasarımını mimar Melkan Gürsel yapacak!

Nusret Gökçe'nin yeni açacağı Salt Bae Burger’in mekan tasarımını, dünyaca ünlü ödüllü mimar Melkan Gürsel yapacak.

Binali Yıldırım: İstanbul Haydarpaşa'ya tasarım merkezi kuruyoruz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Haydarpaşa Limanı'nın ve Sultan Abdulhamid'in İstanbul-Bağdat tren yolunu yapmak için inşa ettiği garın da içinde olduğu bölgeyi, İstanbul Tasarım Merkezi yapıyoruz." diye açıklama yaptı. 

Mimarlık ve tasarımın geleceği 5-6 Nisan’da konuşulacak!

Mimari ve tasarım zirvesi Arch+Dsgn Summit, bu sene “Mimari ve Tasarımda Gelecek” temasıyla 5-6 Nisan 2019 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek.

Lns Yapı Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lns Yapı Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 80 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Yılmaz tarafından kuruldu. 

Turaz Tasarım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Turaz Tasarım İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Salih Yalçın ve Sadıg Hasanlı ortaklığında kuruldu.

Archasia Mimarlık Tasarım İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Archasia Mimarlık Tasarım İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Yunus Ozan Etirli ve Alican Karahasan ortaklığında kuruldu.

Atabek Tpa Mimari Proje Tasarım İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Atabek Tpa Mimari Proje Tasarım İnşaat Sanayi Limited Şirketi Haluk Atabek tarafından 40 bin TL sermaye ile 17 Ekim'de kuruldu. 

Nord Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nord Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Erkan Ural ve Burcu Yücataş Ural ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hç Halim Çelen Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hç Halim Çelen Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Halim Çelen ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sembol İstanbul tasarımını kim yaptı Haberi

Sembol İstanbul tasarımını kim yaptı

Banyo ürünlerinin lider markası ISVEA, Türkiye genelinde prestijli projelerde yer almaya devam ediyor. Karden İnşaat tarafından hayata geçirilen ve 3 residence, 1 alışveriş merkeziyle iş ve yaşam dünyasını bir araya getiren Sembol İstanbul’un konut banyolarında İtalyan ISVEA imzası yer alıyor.


ISVEA, Sembol İstanbul projesindeki 1066 rezidans konutu tasarım ve şıklığı buluşturan banyo dolaplarıyla tanıştırdı. Klasik esintilerle modern çizgilerin harmanlanarak tasarlandığı, kullanım kolaylığı ve sadeliği ile ön plana çıkan dolaplar, projenin genel tarzına uygun olarak seçildi. Karden İnşaat tarafından inşa edilen Sembol İstanbul’da 1.066 adet konut, 554 adet ofis ve 44 adet mağaza...